2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende elevit kullanıyorum canm ilk
hamileliğim boyunca da Elevit kullanmıştım. Ben sadece biraz büyükçe olduğu için yutmakta zorlanıyorum

Ben de öyleyim canım hem bebek 10 gün önden gidiyor en başından beri hem de sezaryen olucam muhtemelen yani haziran annesi olma ihtimalim yüzde 99 ama burda yazışmak daha güzel onlar çok ilerde

AdaisyLove canım geçmiş mesajlarına baktım ama soru göremedim ben gördüklerimden bildiklerimi cevapliyorum genelde ama bilmiyorsam bilen yazar diye ddokunmuyorum. Alınganlık yasak bebislerimiz etkileniyor

AdaisyLove canım geçmiş mesajlarına baktım ama soru göremedim ben gördüklerimden bildiklerimi cevapliyorum genelde ama bilmiyorsam bilen yazar diye ddokunmuyorum. Alınganlık yasak bebislerimiz etkileniyor
Cok geride kaldı cnm mesajlarım 1 2 defa sordum cevap gelmeyince sormadım tekrar. . Neyse önemli değil bunaldim bu aralar sanırım ..
Teşekkür ederim cnm

daha cok ufak cnm ama oglan diyorum ben hrm icime dogdu hem oyle gorunuyor gbi :) saglikla insallah

Kasığında nasıl pıtpıtlar oluyor? Benmde bazen seğirmelerm oluyor sanki gaz değil bebek gibi geliyor ama erken olduğu söyleniyor. Merak ettm senin nasıl oluyor:)
Bebeği mi hissediyorum bilmiyorum daha çok erken çünkü Göz seyirmesi gibi ama çok daha kısa yani o göz seyirmesinin en fazla 2 kez atması gibi bi his . Sanki karnımın dışında hissetmişim gibi ama dışta hiçbir görüntü olmuyor içerde bişey Nasıl anlattım bilmiyorum böyle bi his

Kızlar bu erken cinsiyet tahminleri ikili test için gittiğiniz ultrasonda mı tahmin ediliyor yoksa normal muayene sırasında mı
Bu arada ben de aranızda yeniyim Sayfalar çabuk ilerlediğinden çoğu şeyi kaçılabilirim

Günaydın arkadaşlar..Benimde bugünlerde midem problem olmaya başladı.Hep acı su geliyor. hafif yemeye çalışıyorum ama yinede oluyor.denir ilacımı bıraktım kabızlık yapıyor bende

ben dun gıttım 12.1 buyuk ıhtıma0l kız dedı ca0nım

Kizlar kafanızı karistirmak istemem ama daha onceden de elevit hakkinda olumsuz seyler duymustum cok guvendigim bir eczaciya sadece elevit var mi sizde diye sorduk .Aldığımız yanıt bir kac yil once elevit hakkinda domuz jelatini kullanılıyor diye yorumlar çıktı ve insanlarin kafasi karisti .Firma elevitin arkasinda durup açıklama yapmadı ve bu kuşkuları daha cok artırdı. Bu nedenle satmıyoruz ama israrla soran olursa getirtiyoruz .Decavit oneriyoruz alternatif olarak dedi bilginiz olsun .Icin icmeyin beni ilgilendirmez ama paylasma sorumlulugu hissettim belki bilmeden kullananlar vardir

İnsanı endişeye düşürüyor İyiki kasığımda hafif pıt pıtlar oluyor .. Yoksa bu evhamla kendimi acilde bulur gibiyim Doktor normal dediyse güveniyoruz
Yaaaa canım o pıtpıtlar bebişimizden dimi mesela benim bebek sağ da ben sola yatınca göbüşte sola yatıyor azcık büyük olduğundan ya bebiş tıp tıp tıp vuruyor sanki arada hissediyorum

İlk bebeğimi herkes öğrendi ve kaybettim o yüzden annem dışında kimse 3 ay olana kadar bilmiyordu şimdi sadece eşimin ailesi kendi ailem biliyor etraftan hep saklıyorum sürekli de sorular geliyor hamile misin bence sen hamilesin diye acaba beyaz çıkan dip boyamdan mı anlıyorlar bilmiyorum ama ben sürekli Allah kısmet ederse düşünüyoruz ama henüz hamile değilim deyip konuyu kapatıyorum

Bana da oluyor ama grup olarak sohbeti çok sevdiğimizden hoppp bi bakıyorum benim yazımın üstüne 30 sayfa daha yazılmış benimki görünmemiş bile

Seni cok iyi anlıyorum...
İdrar tahlilini yaptım pozitif cıktı ve teyze gelinin bebek mevlitü vardı.. bi akrabamız hamilemisin yokmu bişey daha die sordu hep kısmet kısmet dedim sürekli sordu.. daha dr a gitmesiğimiz için bnde yok dedim sinirlenip.. ama içim sonra acıdı varken nedn yok dedim ya bişey olursa die içim içimi yedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…