2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çikolata kisti olduğunu bebek düşünüp de 1,5yıl olmayınca öğrendim. İlk başta 2,5cm kist demişlerdi. 5,6ay sonra bi gittim 4olmuş. Şimdi 4,5 olmuş. Sezeryan yapılınca direk kisti alıp yumurtalığa zarar vermezler mi dersin? Eltimin Doğumda patlamış kisti yumurtalığa bulaşmış onun yumurtalığını da almışlar. Bilmiyorum bende ne olur.normal Doğumda istiyorum aslında ama ilerde sıkıntı verirse diye korkuyorum. Tekrar ameliyat olmak korkutucu geliyo bana.

Canım ben kız olabilir diyorum.kız bebek geç şekil alıyor.
Aminnnn inşallah canım kızım çok kız kardeş istiyor sırf onun için çok istiyorum rabbim kızımın gönlüne göre versin inşallah diye dua ediyorum hep sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir kız evlat rabbim doğrusunu bilir tabi

Benim de samimi birkaç arkadaşım biliyor okulda. Bi de aileler. Ama geçende Bikaç arkadaşım bişeyler mi var sende dedi. İnstagram da takip ettiğim sayfalardan anlamışlar. Ben de güldüm. Hayırlısı bakalım ya dedim. Direk sorana varken,yok demek içimden gelmiyor canım. Rabbim yok dedirtmesin. Sormayana ben hamileyim diye ilan etmiyorum ama soran olunca da hayırlısı inş bakalım deyip geçiyorum. Geçen gün de velim beni rüyasında görmüş. Hamileydiniz hocam dedi. Ben de güzel görmüşsünüz hayırlısı olsun deyip güldüm. Sende öyle yapabilirsin canım. Ayrıntı verme ama yok da deme istersen. Sen bilirsin tabiki.

valla bn hamileyim dedim daha 4 haftalikti esime anneme babam sakin kimseye demeyin goz deger buyusun biraz dedi 2 gun sonra bi baktim beni arayan arayana butun akrabalar duymus zaten bende olana yok demekten cok korktum sadece teyzem sordu ona olur insallah dedim yeni ogrendim diye ama ayni senin gibi cok uzuldum niye demedim diye bidahada herkese dedik yani

Amin amin canım rabbim sağlıkla hayırla gonlunuzdekini nasip etsin ınş iki kız kardeş harika birşey

benim de geçen iş yerinde hiç samimi olmadığım biri pat diye hamile misin diye sordu ben de hayır da diyemedim kem küm ettim sonra bozulmuşlar falan. samimiyetim olmayan insanlara gidip canım ben hamileyim demek zorundayım sanki.

Sen bebeğini koruduğunu düşün hiç üzülme teyze için ki etraf çok meraklı mesela ben bebeğimi kaybetmişim ve 1 ay oldu olmadı herkes sormaya başladı var mı bebek ben diyorum daha iyileşme süresindeyim bu defa başkası soruyordu belki olmuyor belki hemen tutmayacak üzülür müsün diye düşünen yok o yüzden sende düşünme canım

normalde bile kistin yumurtalıklardan temizlenmesi çok hassas bir operasyon çünkü yumurta rezervlerine zarar verme riski var o yüzden doktorlar hiç çocuğu olmamış kadınlara ameliyattan önce çocuk tavsiyesi veriyorlar. sezeryan esnasında kistlerin temizlenmesi doktordan duyduğuma göre uygulanan bir şeymiş ama normalde bu işlemi açık ameliyatla değil de robotik cerahiyle yumurtalık rezervlerine zarar vermemeye çok dikkat ederek yapıyorlar. sezeryan esnasında aynı hassassiyet olabilir mi yoksa daha mı kolay temizlenir hiç bilmiyorum. patlama vakası normal doğum esnasında mı gerçekleşmiş?

Aynen ya sanki ilan edicez herkese hamileyimmmm diye. Milletin 3,4ay sonra anca öğreniyoruz. Sormayana demiyorum ben de. En sıkıntı veliler. Bakalım nasıl öğrenecekler ve ne diyecekler...

Evet bende yumurtalıklara zarar verilirse diye korkuyorum. Yoksa sezeryan olurken kisti de alıp kurtulmak daha iyi tabiki ama olumsuz durumları da düşünüyorum. Eltimin normal olacaktı kisti görmemişler hiç. Ama açılma olmayınca zorunlu sezeryana aldılar. O esnada kist patlamış yumurtalığa bulaşmış yumurtalığını da almışlar. Doktora ayrıntılı sorucam sezeryanda kisti almak daha mı iyi olur diye

Yaaaa canım o pıtpıtlar bebişimizden dimi mesela benim bebek sağ da ben sola yatınca göbüşte sola yatıyor azcık büyük olduğundan ya bebiş tıp tıp tıp vuruyor sanki arada hissediyorum
Hiç emin değilim ama değilse de onun olduğunu hissetmek istiyorum O saniyelik his bile beni göklere uçuruyor çok şükür

Bende ultrason fotoğrafımı koymuştum bu ramzi teorisi için kimse cevap yazmayınca bozulmuştum biraz ama sonra baktım herkes bi muhabbet içinde farketmemişler bile :) seninde cevaplarında belki o şekilde olmuş olabilir canım 2-3 kişi aynı cecabı yazınca hepsine cevap verilmiyor bazen kırılıp üzme bebişini :)

Daha çok kullanmadım canım, 1 hafta falan oldu. Birde ben çok kremlemlenmeyi sevmiyorum, duşlardan sonra anca. Aslında günde 2 defa yenilemek lazım. Ama bu markanın referansları çok kuvvetli.
Bende sevmiyorum banyo sonrası zeytinyağı sürüyorum bende bir bakayım sağol canım paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…