- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.521
Olabilir cnm keşke ben anlasam da yorum yapsam :) hiç anlamıyorum:)Bende ultrason fotoğrafımı koymuştum bu ramzi teorisi için kimse cevap yazmayınca bozulmuştum birazama sonra baktım herkes bi muhabbet içinde farketmemişler bile :) seninde cevaplarında belki o şekilde olmuş olabilir canım 2-3 kişi aynı cecabı yazınca hepsine cevap verilmiyor bazen kırılıp üzme bebişini :)
Aa günlerimiz yakın bizim :) benim bebeğim 3 gün öndeydi bide ama ben 3 ocakta gidicem 13+1 olacak cinsiyetini gösterse keşke minnakOlabilir cnm keşke ben anlasam da yorum yapsam :) hiç anlamıyorum:)
Yarın doktora gidecem bakalım cinsiyet söyleyecek mi 12 haftayı geçmiş oluyorum nub teorisine de uyar herhalde
Aynen 1 gün varmış aramızda cnm :)Aa günlerimiz yakın bizim :) benim bebeğim 3 gün öndeydi bide ama ben 3 ocakta gidicem 13+1 olacak cinsiyetini gösterse keşke minnak
sonsuzzz teşekkür ederim canım bende kantaron yağı ve hindistan cevizi yağını dönüşümlü sürüyordum. Bir tane kakao yağı alacaktım bu markayı alayım. malum ikiz benim çokça sürmem lazım.
Erkekse hemen gösteriyor Benimde 12. Haftada belli olduOlabilir cnm keşke ben anlasam da yorum yapsam :) hiç anlamıyorum:)
Yarın doktora gidecem bakalım cinsiyet söyleyecek mi 12 haftayı geçmiş oluyorum nub teorisine de uyar herhalde
banada oyle geldı canım doktor yorumda bulunmadımıEki Görüntüle 2085657 Selam kizlar cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mi siritk suratli yavruma? Bana erkek gibi geldi. Tam 12 haftalik
Yok canım ocakta gittiğimde yapıcaz inşallah şehir dışına ailemin yanına geldim döner dönmez gidicem doktora, siz yaptırdınız mı? Benim ilk çocuğum bide o yüzden çok merak ediyorum cinsiyetini doktor bişey demedi ne zaman söyler bilmiyorum ama bana geç öğrenicekmişim gibi geliyor nedense sanki göstermiycek gibi hissediyorum :)) bide 16.haftadan önce cinsiyet tahminlerinde yanılma çok oluyormuş erken öğrenip heveslenmektense kesin olarak 16da öğrenmek daha iyi olabilir :)Aynen 1 gün varmış aramızda cnm :)
Maşallah cnm bazi doktorlar söylemiyor benjm doktorum 16.haftadan önce sakin sorma söylemem dediği için ben de merak ediyorum Arada başka bir doktora gittim ona gidecem yine ogrenirsem eşime yılbaşı hediyesi olarak verecem ogrenemezsem de 1 ay daha beklicem artık önce sağlık tabi ama insan merak ediyor heyecan sarıyor falan :)
İnşallah sen de ogrenirsn ikili testi yaptınız mi
Sarılı beyazlı yapalım bu dönemde yapıcaksak da :)Kızlar 16 haftadan önce cinsiyete cok kaptirmayalim kendimizi 12-13 te kız deyip 16 da erkek dedikleri o kadar çok oluyormuş ki... Tam tersi de olabiliyor tabii. En azından pembisli mavili alışveriş yapmayın yani
Maşallah yaa baya baya gülümsüyor bu bebişEki Görüntüle 2085657 Selam kizlar cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mi siritk suratli yavruma? Bana erkek gibi geldi. Tam 12 haftalik
Evet öyle diyorlar bakalım artik bazı doktorlar da söylemiyor bana da hep oyleleri denk geliyorErkekse hemen gösteriyor Benimde 12. Haftada belli oldu
Oyy maşallah bal surat :)nasıl da gülmus öyleEki Görüntüle 2085657 Selam kizlar cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mi siritk suratli yavruma? Bana erkek gibi geldi. Tam 12 haftalik
Yok canım biz de yapmadık daha 2 ocakta yapacaz inşallahYok canım ocakta gittiğimde yapıcaz inşallah şehir dışına ailemin yanına geldim döner dönmez gidicem doktora, siz yaptırdınız mı? Benim ilk çocuğum bide o yüzden çok merak ediyorum cinsiyetini doktor bişey demedi ne zaman söyler bilmiyorum ama bana geç öğrenicekmişim gibi geliyor nedense sanki göstermiycek gibi hissediyorum :)) bide 16.haftadan önce cinsiyet tahminlerinde yanılma çok oluyormuş erken öğrenip heveslenmektense kesin olarak 16da öğrenmek daha iyi olabilir :)
Benim de samimi birkaç arkadaşım biliyor okulda. Bi de aileler. Ama geçende Bikaç arkadaşım bişeyler mi var sende dedi. İnstagram da takip ettiğim sayfalardan anlamışlar. Ben de güldüm. Hayırlısı bakalım ya dedim. Direk sorana varken,yok demek içimden gelmiyor canım. Rabbim yok dedirtmesin. Sormayana ben hamileyim diye ilan etmiyorum ama soran olunca da hayırlısı inş bakalım deyip geçiyorum. Geçen gün de velim beni rüyasında görmüş. Hamileydiniz hocam dedi. Ben de güzel görmüşsünüz hayırlısı olsun deyip güldüm. Sende öyle yapabilirsin canım. Ayrıntı verme ama yok da deme istersen. Sen bilirsin tabiki.
valla bn hamileyim dedim daha 4 haftalikti esime anneme babam sakin kimseye demeyin goz deger buyusun biraz dedi 2 gun sonra bi baktim beni arayan arayana butun akrabalar duymuszaten bende olana yok demekten cok korktum sadece teyzem sordu ona olur insallah dedim yeni ogrendim diye ama ayni senin gibi cok uzuldum niye demedim diye bidahada herkese dedik yani
İlk zamanlarda gizledim sadce anne baba ablalarm biliyodu..sonra teyzelere söyledik ve yakın arkadşlar... kısmetse 3aylık oluyoruz artık... ikili tessten güzel bi sonuç alayım kısmetse artık hamiş kıyefeti giyer meraklı herkes öğrenmiş olur :)Sen bebeğini koruduğunu düşün hiç üzülme teyze için ki etraf çok meraklı mesela ben bebeğimi kaybetmişim ve 1 ay oldu olmadı herkes sormaya başladı var mı bebek ben diyorum daha iyileşme süresindeyim bu defa başkası soruyordu belki olmuyor belki hemen tutmayacak üzülür müsün diye düşünen yok o yüzden sende düşünme canım
Bisey soylemedi ben de sormadim. Haftaya ikili testim var o zaman darlamayi planliyorumbanada oyle geldı canım doktor yorumda bulunmadımı
Inşallah güzel çıkar sonuçlarımız :)Evet öyle diyorlar bakalım artik bazı doktorlar da söylemiyor bana da hep oyleleri denk geliyor
Oyy maşallah bal surat :)nasıl da gülmus öyle
Yok canım biz de yapmadık daha 2 ocakta yapacaz inşallah
İlk çocuk daha farklı oluyor tabi :) genelde 16.haftada kesinleşyor daha net söylüyorlar
Kızımda 11.haftada farklı bir doktora gittim bana erkek dedi inanmadim nedense kendi doktoruma gittiğim zaman kızım hep poposunu dönüyordu 20.haftaya kadar bekledik doktorum bana kız dedi ve öyle de oldu :) yani yarın öğrensem de çok güvenemem herhalde
doğum esnasında kistlerin geçmişini bilen bir doktorun bulunması çok önemli hale geliyor o zaman çünkü normal doğumda da komplikasyon olup yine kisti patlatabilri :/Aynen ya sanki ilan edicez herkese hamileyimmmm diye. Milletin 3,4ay sonra anca öğreniyoruz. Sormayana demiyorum ben de. En sıkıntı veliler. Bakalım nasıl öğrenecekler ve ne diyecekler...
Evet bende yumurtalıklara zarar verilirse diye korkuyorum. Yoksa sezeryan olurken kisti de alıp kurtulmak daha iyi tabiki ama olumsuz durumları da düşünüyorum. Eltimin normal olacaktı kisti görmemişler hiç. Ama açılma olmayınca zorunlu sezeryana aldılar. O esnada kist patlamış yumurtalığa bulaşmış yumurtalığını da almışlar. Doktora ayrıntılı sorucam sezeryanda kisti almak daha mı iyi olur diye
Maşallah yirim ya, cinsiyet konusunda benimde bir bilgim yok ama geriden gelmesine takılma zamanla kapatır arayı annesiGerci daha cok minicikkk ♡♡♡♡
Maşallah, rahatı yerinde görünüyorbenim kuzu masallah sirt ustu yatmis rahatini hiiiic bozmadi gostermedi bize baya umutlanmistim 12+0 dedi sevindim belli olur diye ama gostermedi Eki Görüntüle 2085350 Eki Görüntüle 2085351 buda benim minigim cok sukur allahima cinsiyetle ilgili bise hisseden varmi
benim çekirdek ailem biliyor zaten iyi ve kötü günümüzde samimiyetle yanımızda sadece onlar var. Eşimin ailesindende iki kişi biliyor diğerlerine söylemedik 12. haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum.kızlar bebiş haberini çok yakınlarınız dışında da etrafla paylaşmaya başladınız mı? eşinizin ailesi biliyor mu? nasıl tepkiler aldınız.. bazıları 4 aya kadar paylaşmamak gerek diyor. siz neler düşünüyorsunuz? fikirlerimizi paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?