2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir cnm keşke ben anlasam da yorum yapsam :) hiç anlamıyorum:)
Yarın doktora gidecem bakalım cinsiyet söyleyecek mi 12 haftayı geçmiş oluyorum nub teorisine de uyar herhalde

Olabilir cnm keşke ben anlasam da yorum yapsam :) hiç anlamıyorum:)
Yarın doktora gidecem bakalım cinsiyet söyleyecek mi 12 haftayı geçmiş oluyorum nub teorisine de uyar herhalde
Aa günlerimiz yakın bizim :) benim bebeğim 3 gün öndeydi bide ama ben 3 ocakta gidicem 13+1 olacak cinsiyetini gösterse keşke minnak

Aa günlerimiz yakın bizim :) benim bebeğim 3 gün öndeydi bide ama ben 3 ocakta gidicem 13+1 olacak cinsiyetini gösterse keşke minnak
Aynen 1 gün varmış aramızda cnm :)
Maşallah cnm bazi doktorlar söylemiyor benjm doktorum 16.haftadan önce sakin sorma söylemem dediği için ben de merak ediyorum Arada başka bir doktora gittim ona gidecem yine ogrenirsem eşime yılbaşı hediyesi olarak verecem ogrenemezsem de 1 ay daha beklicem artık önce sağlık tabi ama insan merak ediyor heyecan sarıyor falan :)
İnşallah sen de ogrenirsn ikili testi yaptınız mi

Kızlar 16 haftadan önce cinsiyete cok kaptirmayalim kendimizi 12-13 te kız deyip 16 da erkek dedikleri o kadar çok oluyormuş ki... Tam tersi de olabiliyor tabii. En azından pembisli mavili alışveriş yapmayın yani

Hindistan cevizi yağını bende çok seviyorum saç için de vücuttan emilmemesi hoşuma gitmiyodu, kakao yağı emiliyor ama rahatsız etmiyo. Kantaron yağını da duydum o her derde deva zaten :) inşallah çatlamayız canım

Yok canım ocakta gittiğimde yapıcaz inşallah şehir dışına ailemin yanına geldim döner dönmez gidicem doktora, siz yaptırdınız mı? Benim ilk çocuğum bide o yüzden çok merak ediyorum cinsiyetini doktor bişey demedi ne zaman söyler bilmiyorum ama bana geç öğrenicekmişim gibi geliyor nedense sanki göstermiycek gibi hissediyorum :)) bide 16.haftadan önce cinsiyet tahminlerinde yanılma çok oluyormuş erken öğrenip heveslenmektense kesin olarak 16da öğrenmek daha iyi olabilir :)

Erkekse hemen gösteriyor Benimde 12. Haftada belli oldu
Evet öyle diyorlar bakalım artik bazı doktorlar da söylemiyor bana da hep oyleleri denk geliyor

Eki Görüntüle 2085657 Selam kizlar cinsiyet yorumu yapabilecek olan var mi siritk suratli yavruma? Bana erkek gibi geldi. Tam 12 haftalik
Oyy maşallah bal surat :)nasıl da gülmus öyle
Yok canım biz de yapmadık daha 2 ocakta yapacaz inşallah
İlk çocuk daha farklı oluyor tabi :) genelde 16.haftada kesinleşyor daha net söylüyorlar
Kızımda 11.haftada farklı bir doktora gittim bana erkek dedi inanmadim nedense kendi doktoruma gittiğim zaman kızım hep poposunu dönüyordu 20.haftaya kadar bekledik doktorum bana kız dedi ve öyle de oldu :) yani yarın öğrensem de çok güvenemem herhalde

İlk zamanlarda gizledim sadce anne baba ablalarm biliyodu..sonra teyzelere söyledik ve yakın arkadşlar... kısmetse 3aylık oluyoruz artık... ikili tessten güzel bi sonuç alayım kısmetse artık hamiş kıyefeti giyer meraklı herkes öğrenmiş olur :)
Sonuçta hep içimde kalmıcak illa meydana çıkacak :) sonrada madem hamilelik vardı neden gizledin laflarını çekmek var..
Ayy millletle uğraşmak çok zor ne yapsan olmuyor boşver gitsin :))

Inşallah güzel çıkar sonuçlarımız :)
Benimde içimde hep kız var nedense, çocukluğumdan beri kız bebek istiyorum eşimde kız istiyor ama hayırlısı tabi oğlumda olsa çok severim :) senin oğlun olsa bi kız bi oğlan çok güzel olur aslında :)

doğum esnasında kistlerin geçmişini bilen bir doktorun bulunması çok önemli hale geliyor o zaman çünkü normal doğumda da komplikasyon olup yine kisti patlatabilri :/

benim çekirdek ailem biliyor zaten iyi ve kötü günümüzde samimiyetle yanımızda sadece onlar var. Eşimin ailesindende iki kişi biliyor diğerlerine söylemedik 12. haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…