2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde anneler hisseder cnm ben kızımda hamile olduğumu öğrendiğim gün kızım olacak diye haykirmistim doktor erkek dediği zamab bile inanmadim kız dedim o erkek değil :) insallah gönlüne göre verir Allah cnm benim önce sağlık sıhhat sonra gonlumuzdeki
Eşim ikinciyi erkek istiyor ben de bazen diyorum iki duyguyu da tatmis olurum sonra kızıma bakıyorm bbicir bicir bana aşık resmen bir tane daha öyle kızım olsa sirtim yere gelmez diyorum bakalım hayırlısı olsun :)

Kızlar merhaba sat. 15,10,2017 normalde ama bebek geç döllenme olduğu için 22,10,2017 sat olarak takipteyim suan 10. haftadayız haftaya çarş. doktor randevumuz var cinsiyeti belli olurmu hangi haftada tahminler geliyor çok merak ediyorum

Hayırlı olsun bebişin
Sadece tahmin yürütebilir canım 11. haftada bebeğin cinsiyeti tam sekillenmemis oluyor. Bir sonraki randvunda öğrenirsin insallah

Ben ogrenir öğrenmez yaymistim hamileligimi ama yaymasam da çok erken çıktı gobegim zaten anlicaklardi.
ben daha 10+6 ım benimde göbeğim çıktı yahu neden acaba milletin4. ayda çıkıyor benim 2,5 ayda kilodan mı acaba ama direk sivrildi hamilelik olduğu belli bol şeyler giyiyorum bugün bi arkadaş belli olmuş senin bebeğin dedi aslında hoş bir durum ama korkuyorum ilerleyen zamanlarda dünya gibi olup yuvarlanmaktan

Aynen neden böyle ben de merak ediyorum bir arkadaşımın 16 haftalıkken dumduzdu karnı heralde böyle oluyor diye düşünmüştüm. Benimki de hemen firtladi karın kaslarimiz mi zayıf acaba

Bende seninle ayniyim o zaman simdiden gobegim cikti kendimi 4 aylik zannediyorum bedenen

Aynen neden böyle ben de merak ediyorum bir arkadaşımın 16 haftalıkken dumduzdu karnı heralde böyle oluyor diye düşünmüştüm. Benimki de hemen firtladi karın kaslarimiz mi zayıf acaba
olabilir en iyi yaptığım şey yemek yemek karın kaslarımı hiç yormadım 5 yıldır haliyle zayıfladılar

Kız çocuk babaya erkek çocuk anneye düşkün olur derler ama ben ikisine de düşkünüm gerçi ama erkek kardeşim anneme aşık desem yeridir kılına zarar gelse dünyayı yıkıcak gibi olur bazen :) kız başka erkek başka işte ikiside evlat tadı başkadır elbet ikisinide tadarız inşallah :))

olabilir en iyi yaptığım şey yemek yemek karın kaslarımı hiç yormadım 5 yıldır haliyle zayıfladılar
Canım iç karınla alakalı o biraz çok zayıf olanların iç karnı küçük hemen belli oluyor benim arkadaşım kiloluydu 7.aydan sonra göbeği çıktı bende kiloluyum muhtemelen benimde geç çıkar içerde bebeğin yayılacağı alan geniş tabi bizde

İnşallah cnm ya :) benim kızım bana çok bağlı babasından çok
Ben de babama çok bağlıydım demek ki istisnalar oluyor :)

Selam kızlar. Bugün devlet hastanesine gittim, kendi doktorum hiç kan ve idrar testi yapmamıştı. Rica ettim baktılar, b12 129, ferritin 10 d vit 17 çıkmış. 10 ocakta perinatolog randevum var beklesem mi doktora kan ilaçları için yazsam mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…