- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.561
Hamilelikle ilgili bir kitap almıştım orada bu konuyla ilgili bir bölüm var sebep olarak şunlar sıralanmış:ben daha 10+6 ım benimde göbeğim çıktı yahu neden acaba milletin4. ayda çıkıyor benim 2,5 aydakilodan mı acaba ama direk sivrildi hamilelik olduğu belli bol şeyler giyiyorum bugün bi arkadaş belli olmuş senin bebeğin dedi aslında hoş bir durum ama korkuyorum ilerleyen zamanlarda dünya gibi olup yuvarlanmaktan
Canım rahimde büyüyor sen 3 ayını doldurmadan dikkat et yinede çok yorulma ilk 3 ay çok önemli diyorlar her yerdede yazıyor geçmiş olsunKızlar kahverengi akıntı yi sordum bugün dr a normal yerlesmeden olabilir dedi bugün hastaneye git gel yoruldum yine gelmiş anlamadım bebek ne zamana kadar yerleşeçek ilaç da vermedi
devlete gıttım 11 ıle 14 arası yapılıyokızlar ilk 11 haftada kilo alımınız nasıl oldu benim çok şükür miğdem bulanmadığı için 3 kilo almışımhaftaya 11. haftada olacağım ozaman ikili test istermi sizce
Değerlerin çok düşük canım bekleme benceSelam kızlar. Bugün devlet hastanesine gittim, kendi doktorum hiç kan ve idrar testi yapmamıştı. Rica ettim baktılar, b12 129, ferritin 10 d vit 17 çıkmış. 10 ocakta perinatolog randevum var beklesem mi doktora kan ilaçları için yazsam mı bilemedim.
Bende hala söylemedim aileden kimse bilmiyo sadece apartman biliyo memleketten uzakta yaşıyoruz söylemedik allahın izniyle cinsiyeti öğrenince söylemek istiyorum 3 ay dolsun öyle söylicem kısmet bakalım bu kadar dayandım belki 4 aya kadarda dayanırımkızlar bebiş haberini çok yakınlarınız dışında da etrafla paylaşmaya başladınız mı? eşinizin ailesi biliyor mu? nasıl tepkiler aldınız.. bazıları 4 aya kadar paylaşmamak gerek diyor. siz neler düşünüyorsunuz? fikirlerimizi paylaşalım
Canim ben 12 haftadayim asiri bulanti ve kusma oldugu icin hic kilo almadim. Allahtan oncesinde depom saglamdi da elden ayaktan dusmedimkızlar ilk 11 haftada kilo alımınız nasıl oldu benim çok şükür miğdem bulanmadığı için 3 kilo almışımhaftaya 11. haftada olacağım ozaman ikili test istermi sizce
Şuanda herhangi bir vitamin desteği verdi mi sana? Mesela decavit kullanıyorum ben içinde d vit, demir b12 var. Öyle bişey kullanmaya basladiysan bekleyebilirsin ama hicbisey kullanmiyosan bı an once doktora gorunmen lazimSelam kızlar. Bugün devlet hastanesine gittim, kendi doktorum hiç kan ve idrar testi yapmamıştı. Rica ettim baktılar, b12 129, ferritin 10 d vit 17 çıkmış. 10 ocakta perinatolog randevum var beklesem mi doktora kan ilaçları için yazsam mı bilemedim.
Canım ben 2 kilo aldığımı sanıyordum ama almamışım hic meğer tartım bozukmuş 60 la hamile kaldım ve hala 60 kiloyum hic de bulantı falan yaşamadım çok şükürkızlar ilk 11 haftada kilo alımınız nasıl oldu benim çok şükür miğdem bulanmadığı için 3 kilo almışımhaftaya 11. haftada olacağım ozaman ikili test istermi sizce
Canim ben 12 haftadayim asiri bulanti ve kusma oldugu icin hic kilo almadim. Allahtan oncesinde depom saglamdi da elden ayaktan dusmedimBenim doktorum 13.haftada yapalim ikili testi biraz daha buyusun daha iyi goruruz dedi. Ama doktordan doktora degisiyor.
Canım bende aksine çevreme söyledim aileme söylemedim sadece 2. Oğlumdan sonra 2 kayıp yaşadım o yüzden aileme söylemek istemiyorum bide kuzenimin hala bebeği yok çok üzülüyor ama her olabilir tedavi görüyor bende belki söyleyene kadar hamile kalır diye umut ediyorum kaynanaya söylemek istemiyorum çünkü 2 tane yeter yapma başka dedi hep o iki kaybımıda söylemiştim kıskançlığına mı yapıyor bilmiyorum büyü yapabileceğinden de şüpheleniyorum o yüzden söylemek istemiyorum memleketten uzak olduğumuz için sadece apartman biliyo bide can ciğer dostuma söyledim yoksa oda beni oyardıİlk bebeğimi herkes öğrendi ve kaybettim o yüzden annem dışında kimse 3 ay olana kadar bilmiyordu şimdi sadece eşimin ailesi kendi ailem biliyor etraftan hep saklıyorum sürekli de sorular geliyor hamile misin bence sen hamilesin diye acaba beyaz çıkan dip boyamdan mı anlıyorlar bilmiyorum ama ben sürekli Allah kısmet ederse düşünüyoruz ama henüz hamile değilim deyip konuyu kapatıyorum
benim iştah sağlammışCanım ben 2 kilo aldığımı sanıyordum ama almamışım hic meğer tartım bozukmuş 60 la hamile kaldım ve hala 60 kiloyum hic de bulantı falan yaşamadım çok şükür
Yok canım sadece folik asit kullanıyorum, ben en iyisi testlerimi yollayayım ona, bana geri dönsün.Şuanda herhangi bir vitamin desteği verdi mi sana? Mesela decavit kullanıyorum ben içinde d vit, demir b12 var. Öyle bişey kullanmaya basladiysan bekleyebilirsin ama hicbisey kullanmiyosan bı an once doktora gorunmen lazim
Merhaba bilgisayar üzerinden atamıyorum ama 10+4 günllük sua sosyal medyadan atsam bakabaılırmısınız banada rıca etsem :)Canım nubu gözükmüyor sırtı dönük çekilmiş.ama şekil olarak erkek bebeğe benziyor.
ikili test sonucunu almaya gittigimde bnde diyecem bak diye doktra bakarsa tabiMaşallah, rahatı yerinde görünüyorHaftaya tekrar baktırın bari
Canim cok dusuk muhtemelen b12 icin igne vercek gec kalma dr um dusuge bile sebep olur b12 eksikligi dedi ben 5.haftadan beri haftada 1 igne yaptiriyorum 12.haftada yukselmis mi kontrol edecek. Hem b12 eksikligi halsizlik bas agrisi yapiyor .Ihmal etmeSelam kızlar. Bugün devlet hastanesine gittim, kendi doktorum hiç kan ve idrar testi yapmamıştı. Rica ettim baktılar, b12 129, ferritin 10 d vit 17 çıkmış. 10 ocakta perinatolog randevum var beklesem mi doktora kan ilaçları için yazsam mı bilemedim.
aynı benCanım iç karınla alakalı o biraz çok zayıf olanların iç karnı küçük hemen belli oluyor benim arkadaşım kiloluydu 7.aydan sonra göbeği çıktı bende kiloluyum muhtemelen benimde geç çıkar içerde bebeğin yayılacağı alan geniş tabi bizde
Aynen canım birde daha hissedemiyoruz ya hemen panik yapıyoruz yarını merakla bekliyorum şimdi seninde randevu tarihin anlamadan geçer inşallah hayırlısıyla görürüz bebeklerimiziAhh sorma senin yine az kalmış benim daha çok var elimizde olsa 2 günde bir doktora gidecez bide ilk hamilelik olunca daha da acemi oluyo insan
Ilac kullanıyor musun bana ilaç ta vermedi verse içim biraz olsun rahat ederBende de oluyor bu ara. Çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?