2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikle ilgili bir kitap almıştım orada bu konuyla ilgili bir bölüm var sebep olarak şunlar sıralanmış:
Ufak tefek minyon olmanız
Gevşek karın kasları
Fazla yemeniz, ilk trimester da 2 kilodan fazla almak
Gaz, şişkinlik ve birden fazla bebek beklemek yazıyor
bende de durum aynı 10. Haftada belirmeye başladı ama anneminde erken belirmiş ben ona bağlıyorum

kızlar ilk 11 haftada kilo alımınız nasıl oldu benim çok şükür miğdem bulanmadığı için 3 kilo almışım haftaya 11. haftada olacağım ozaman ikili test istermi sizce

Kızlar kahverengi akıntı yi sordum bugün dr a normal yerlesmeden olabilir dedi bugün hastaneye git gel yoruldum yine gelmiş anlamadım bebek ne zamana kadar yerleşeçek ilaç da vermedi
Canım rahimde büyüyor sen 3 ayını doldurmadan dikkat et yinede çok yorulma ilk 3 ay çok önemli diyorlar her yerdede yazıyor geçmiş olsun

Değerlerin çok düşük canım bekleme bence

Bende hala söylemedim aileden kimse bilmiyo sadece apartman biliyo memleketten uzakta yaşıyoruz söylemedik allahın izniyle cinsiyeti öğrenince söylemek istiyorum 3 ay dolsun öyle söylicem kısmet bakalım bu kadar dayandım belki 4 aya kadarda dayanırım

kızlar ilk 11 haftada kilo alımınız nasıl oldu benim çok şükür miğdem bulanmadığı için 3 kilo almışım haftaya 11. haftada olacağım ozaman ikili test istermi sizce
Canim ben 12 haftadayim asiri bulanti ve kusma oldugu icin hic kilo almadim. Allahtan oncesinde depom saglamdi da elden ayaktan dusmedim Benim doktorum 13.haftada yapalim ikili testi biraz daha buyusun daha iyi goruruz dedi. Ama doktordan doktora degisiyor.

Şuanda herhangi bir vitamin desteği verdi mi sana? Mesela decavit kullanıyorum ben içinde d vit, demir b12 var. Öyle bişey kullanmaya basladiysan bekleyebilirsin ama hicbisey kullanmiyosan bı an once doktora gorunmen lazim

Canım ben 2 kilo aldığımı sanıyordum ama almamışım hic meğer tartım bozukmuş 60 la hamile kaldım ve hala 60 kiloyum hic de bulantı falan yaşamadım çok şükür

bencede mantıklı bebek büyüyünce daha net görünür

Canım bende aksine çevreme söyledim aileme söylemedim sadece 2. Oğlumdan sonra 2 kayıp yaşadım o yüzden aileme söylemek istemiyorum bide kuzenimin hala bebeği yok çok üzülüyor ama her olabilir tedavi görüyor bende belki söyleyene kadar hamile kalır diye umut ediyorum kaynanaya söylemek istemiyorum çünkü 2 tane yeter yapma başka dedi hep o iki kaybımıda söylemiştim kıskançlığına mı yapıyor bilmiyorum büyü yapabileceğinden de şüpheleniyorum o yüzden söylemek istemiyorum memleketten uzak olduğumuz için sadece apartman biliyo bide can ciğer dostuma söyledim yoksa oda beni oyardı

Şuanda herhangi bir vitamin desteği verdi mi sana? Mesela decavit kullanıyorum ben içinde d vit, demir b12 var. Öyle bişey kullanmaya basladiysan bekleyebilirsin ama hicbisey kullanmiyosan bı an once doktora gorunmen lazim
Yok canım sadece folik asit kullanıyorum, ben en iyisi testlerimi yollayayım ona, bana geri dönsün.

52 ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım doktorda 54 olmuşum doktor gayet güzel dedi 15 kiloya kadar alabilirsin dedi dedim hocam ben 2 hamileliğimde de 20 kiloyu gördüm dedim o zaman gel 18 de anlaşalım dedi bakalım sonumuz ne olacak

Canim cok dusuk muhtemelen b12 icin igne vercek gec kalma dr um dusuge bile sebep olur b12 eksikligi dedi ben 5.haftadan beri haftada 1 igne yaptiriyorum 12.haftada yukselmis mi kontrol edecek. Hem b12 eksikligi halsizlik bas agrisi yapiyor .Ihmal etme

Ahh sorma senin yine az kalmış benim daha çok var elimizde olsa 2 günde bir doktora gidecez bide ilk hamilelik olunca daha da acemi oluyo insan
Aynen canım birde daha hissedemiyoruz ya hemen panik yapıyoruz yarını merakla bekliyorum şimdi seninde randevu tarihin anlamadan geçer inşallah hayırlısıyla görürüz bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…