- 19 Ocak 2016
- 2.313
- 1.779
- 133
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.581
Dikkat etcem artık Dr u değil kendimi dinliyecegim annemden de azar isittim zaten Sağol canımCanım rahimde büyüyor sen 3 ayını doldurmadan dikkat et yinede çok yorulma ilk 3 ay çok önemli diyorlar her yerdede yazıyor geçmiş olsun
Yarin 11 haftam bitiyor Allah izin verirse.kızlar ilk 11 haftada kilo alımınız nasıl oldu benim çok şükür miğdem bulanmadığı için 3 kilo almışımhaftaya 11. haftada olacağım ozaman ikili test istermi sizce
Benimde özellikle bulasiklari yerlestirirken agrimaya başladı dün Dr a sordum normal dediKızlar bilen yaşayan varsa yardımcı olabılır mı? İnanılmaz belım ve karnımın yanları ağrıyorıkı dakika yemek yapacakken bıle belım tezgahın basında koptu geldım uzandım tekrar kalktım kalkar kalkmaz aynı bel ağrısı uff nefes nefese kaldım mutfaktan salona gelıp uzanana kadar tam 12 haftalıgız yaşayan oldımu ılk kez basıma gelıyor
Kızlar bilen yaşayan varsa yardımcı olabılır mı? İnanılmaz belım ve karnımın yanları ağrıyorıkı dakika yemek yapacakken bıle belım tezgahın basında koptu geldım uzandım tekrar kalktım kalkar kalkmaz aynı bel ağrısı uff nefes nefese kaldım mutfaktan salona gelıp uzanana kadar tam 12 haftalıgız yaşayan oldımu ılk kez basıma gelıyor
Benim doktora sorma fırsatın olmadı çünkü bugün oldu ;( çok agrıyor yerinden kalkmak istemiyorumBenimde özellikle bulasiklari yerlestirirken agrimaya başladı dün Dr a sordum normal dedibenim Dr herseye normal diyo da
Dur bende yıyım bitanem belkı banada iyi gelirBenim kalçam ve bacaklarım ağrıyordu. Doktoruma sorduğumda hamilelikte ağrılar vucutta hep olacak, hep yer değiştirecek demişti. Ben süt içip, muz yediğimde azalma hissediyorum. Kalsiyum, potasyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım. Günde bir soda içip ağrısına iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar da var.
Bende unutuyorum gitmeden sorularımı kağıda yazdım sonuçlarıma bakıyordu dedim sorularimda var ver cevapliyim dedi güldüBenim doktora sorma fırsatın olmadı çünkü bugün oldu ;( çok agrıyor yerinden kalkmak istemiyorum
Benimde dün Yürümekten çok ağrım oldu yattım iyi geliyo sende yat dinlenBenim doktora sorma fırsatın olmadı çünkü bugün oldu ;( çok agrıyor yerinden kalkmak istemiyorum
Benim cok agriyor ama benimki calismaktan 6 saat ders anlatıyorum eve geliyorum sofra yok yemek yok gunun yarisi ayakta geciyor .Ama seninki neden oyle oldu ki acaba cok mu ayakta kaliyorsun ya da cok yumuşak /sert bir yerde uzun sure hareketsiz mi yatıyorsun canimKızlar bilen yaşayan varsa yardımcı olabılır mı? İnanılmaz belım ve karnımın yanları ağrıyorıkı dakika yemek yapacakken bıle belım tezgahın basında koptu geldım uzandım tekrar kalktım kalkar kalkmaz aynı bel ağrısı uff nefes nefese kaldım mutfaktan salona gelıp uzanana kadar tam 12 haftalıgız yaşayan oldımu ılk kez basıma gelıyor
Yaptır diyen olmadı ama deselerdi bile yaptırmazdım.Grip asisi yaptiran varmi aranizda
Bende yazuyorum hatta başka sorun varmı diyo bıtınce ama bu ılk defa oldu bugün ondan soramadım doktoraBende unutuyorum gitmeden sorularımı kağıda yazdım sonuçlarıma bakıyordu dedim sorularimda var ver cevapliyim dedi güldü
Aslında rutın işlerimi hamılelıgımde de çok şükür yapabıldım ben çok kotu olduğum bır kaç gün dışında evımı temızlerım süpürür sılerım utu çamaşır yemek ve tüm işlerimi eskı enerjı ve tempoda olmasada yavaş yavaş yapıyorum bugün geç uyanmama rağmen coook yorgundum bı an güç geldı evı sıldım supurdum ardından bır ıkı ek sık ıcın markete gıttım geldım sonrasında uyudum ama ne uyuma bı kalktım belım coook agrıyor ve şuana kadar da azaldı ama hala ağrı var belımde ve kasıklarımdaBenim cok agriyor ama benimki calismaktan 6 saat ders anlatıyorum eve geliyorum sofra yok yemek yok gunun yarisi ayakta geciyor .Ama seninki neden oyle oldu ki acaba cok mu ayakta kaliyorsun ya da cok yumuşak /sert bir yerde uzun sure hareketsiz mi yatıyorsun canim
Fazla yuklenmis olabilirsin market temizlik vs ya da yataktan kaynakli dikkat et canimAslında rutın işlerimi hamılelıgımde de çok şükür yapabıldım ben çok kotu olduğum bır kaç gün dışında evımı temızlerım süpürür sılerım utu çamaşır yemek ve tüm işlerimi eskı enerjı ve tempoda olmasada yavaş yavaş yapıyorum bugün geç uyanmama rağmen coook yorgundum bı an güç geldı evı sıldım supurdum ardından bır ıkı ek sık ıcın markete gıttım geldım sonrasında uyudum ama ne uyuma bı kalktım belım coook agrıyor ve şuana kadar da azaldı ama hala ağrı var belımde ve kasıklarımda
YatmazmıyımBenimde dün Yürümekten çok ağrım oldu yattım iyi geliyo sende yat dinlen
Edıcem canım ya hiç agrım yokken olunca hem şaşırdım hem üzüldüm biraz ama kendımı yormadım sadece bu haftalarda bebek leğen kemıgının üstüne doğru çıkmaya başlıyormuş ya sanırım bu zamanda daha çok dınlenmek lazım :)Fazla yuklenmis olabilirsin market temizlik vs ya da yataktan kaynakli dikkat et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?