2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bilen yaşayan varsa yardımcı olabılır mı? İnanılmaz belım ve karnımın yanları ağrıyor ıkı dakika yemek yapacakken bıle belım tezgahın basında koptu geldım uzandım tekrar kalktım kalkar kalkmaz aynı bel ağrısı uff nefes nefese kaldım mutfaktan salona gelıp uzanana kadar tam 12 haftalıgız yaşayan oldımu ılk kez basıma gelıyor

Canım rahimde büyüyor sen 3 ayını doldurmadan dikkat et yinede çok yorulma ilk 3 ay çok önemli diyorlar her yerdede yazıyor geçmiş olsun
Dikkat etcem artık Dr u değil kendimi dinliyecegim annemden de azar isittim zaten Sağol canım

Benimde özellikle bulasiklari yerlestirirken agrimaya başladı dün Dr a sordum normal dedi benim Dr herseye normal diyo da

Benim kalçam ve bacaklarım ağrıyordu. Doktoruma sorduğumda hamilelikte ağrılar vucutta hep olacak, hep yer değiştirecek demişti. Ben süt içip, muz yediğimde azalma hissediyorum. Kalsiyum, potasyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım. Günde bir soda içip ağrısına iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar da var.

Ben aldım sanıyordum ama ödem falan oldu herhalde sabah tartıldım hiç almamışım. Ama ben zaten kilolu kaldım hamile doktorda 18 kilo dedi ikizler için max. O yüzden ne kadar geç almaya başlarsam o kadar iyi. Görümcem ikizlerinde 30 almış ki normalde minyon zayıf bir kadın. Teyzem ikizlerinde 30 kg almış gene. Diğer teyzem tek çocukta 36 kg almış yani biraz korkuyorum şu kg olayından. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum şimdilik.

Dur bende yıyım bitanem belkı banada iyi gelir

Benim cok agriyor ama benimki calismaktan 6 saat ders anlatıyorum eve geliyorum sofra yok yemek yok gunun yarisi ayakta geciyor .Ama seninki neden oyle oldu ki acaba cok mu ayakta kaliyorsun ya da cok yumuşak /sert bir yerde uzun sure hareketsiz mi yatıyorsun canim

Aslında rutın işlerimi hamılelıgımde de çok şükür yapabıldım ben çok kotu olduğum bır kaç gün dışında evımı temızlerım süpürür sılerım utu çamaşır yemek ve tüm işlerimi eskı enerjı ve tempoda olmasada yavaş yavaş yapıyorum bugün geç uyanmama rağmen coook yorgundum bı an güç geldı evı sıldım supurdum ardından bır ıkı ek sık ıcın markete gıttım geldım sonrasında uyudum ama ne uyuma bı kalktım belım coook agrıyor ve şuana kadar da azaldı ama hala ağrı var belımde ve kasıklarımda

Fazla yuklenmis olabilirsin market temizlik vs ya da yataktan kaynakli dikkat et canim

Fazla yuklenmis olabilirsin market temizlik vs ya da yataktan kaynakli dikkat et canim
Edıcem canım ya hiç agrım yokken olunca hem şaşırdım hem üzüldüm biraz ama kendımı yormadım sadece bu haftalarda bebek leğen kemıgının üstüne doğru çıkmaya başlıyormuş ya sanırım bu zamanda daha çok dınlenmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…