- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.601
Canim cok dusuk muhtemelen b12 icin igne vercek gec kalma dr um dusuge bile sebep olur b12 eksikligi dedi ben 5.haftadan beri haftada 1 igne yaptiriyorum 12.haftada yukselmis mi kontrol edecek. Hem b12 eksikligi halsizlik bas agrisi yapiyor .Ihmal etme
Normal mi benim tahlil kagidimda b 12 nin alt sınırı 180 den basliyor .Hamilelikten once kac kez parmaklarim morardi gozlerim kararip dustum liseden beri bunu çekiyorum ustelik seninkinden biraz daha yuksek benimki. Normal olsa hic igne işine girmezdim ben .Sen en iyisi isin ehline sorDoktorum mesaj atmış bence normal kullanmasanda olur demişben en iyisi ayın 10unda birde perinatologa sorayım.
Ben aldım sanıyordum ama ödem falan oldu herhalde sabah tartıldım hiç almamışım. Ama ben zaten kilolu kaldım hamile doktorda 18 kilo dedi ikizler için max. O yüzden ne kadar geç almaya başlarsam o kadar iyi. Görümcem ikizlerinde 30 almış ki normalde minyon zayıf bir kadın. Teyzem ikizlerinde 30 kg almış gene. Diğer teyzem tek çocukta 36 kg almışyani biraz korkuyorum şu kg olayından. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum şimdilik.
Canım valla ben doğuma kadar akrabalara söylemiycem zaten uzakta yaşıyorum ailemi de tembihledim çünkü haziranda kuzenlerimle grubumuz vardı ordan bi kuzenim hamile olduğunu yazdı sevincini kendim hamile gibi sevinerek paylaştım bende 3 aydır çocuk için doktorlara gidip geliyordum korkuyordum o dönem arkasından 1 hafta sonra bende hamile olduğumu öğrendim gruptan bende yazdım o hımm kem küm yaptı neyse sonra bebeğimi kaybettiğimi yazdım gruptaki tüm kuzenlerim aradı geçmiş olsun dedi o hamile kuzenim sanki sevinmiş gibi bi geçmiş olsun bile yazmadı aramayı geçtim ama her konuşmayı anında okuyor takip ediyor iki kelime yazmıyordu resmen sevindi zaten ben senden önce nişanlandım ama sen benden 1 ay önce evleneceksin falan diye hep bi kıskançlık yapıyordu bebekte hamile olarak en iyi beni onun anlaması gerekirken tepkisiz kalması resmen sevindiğini gösterdi ağzıma geleni sayıp gruptan ayrıldım o yüzden şimdi bende akrabalar bilsin istemiyorum.Canım bende aksine çevreme söyledim aileme söylemedim sadece 2. Oğlumdan sonra 2 kayıp yaşadım o yüzden aileme söylemek istemiyorum bide kuzenimin hala bebeği yok çok üzülüyor ama her olabilir tedavi görüyor bende belki söyleyene kadar hamile kalır diye umut ediyorum kaynanaya söylemek istemiyorum çünkü 2 tane yeter yapma başka dedi hep o iki kaybımıda söylemiştim kıskançlığına mı yapıyor bilmiyorum büyü yapabileceğinden de şüpheleniyorum o yüzden söylemek istemiyorum memleketten uzak olduğumuz için sadece apartman biliyo bide can ciğer dostuma söyledim yoksa oda beni oyardı
Canım valla ben doğuma kadar akrabalara söylemiycem zaten uzakta yaşıyorum ailemi de tembihledim çünkü haziranda kuzenlerimle grubumuz vardı ordan bi kuzenim hamile olduğunu yazdı sevincini kendim hamile gibi sevinerek paylaştım bende 3 aydır çocuk için doktorlara gidip geliyordum korkuyordum o dönem arkasından 1 hafta sonra bende hamile olduğumu öğrendim gruptan bende yazdım o hımm kem küm yaptı neyse sonra bebeğimi kaybettiğimi yazdım gruptaki tüm kuzenlerim aradı geçmiş olsun dedi o hamile kuzenim sanki sevinmiş gibi bi geçmiş olsun bile yazmadı aramayı geçtim ama her konuşmayı anında okuyor takip ediyor iki kelime yazmıyordu resmen sevindi zaten ben senden önce nişanlandım ama sen benden 1 ay önce evleneceksin falan diye hep bi kıskançlık yapıyordu bebekte hamile olarak en iyi beni onun anlaması gerekirken tepkisiz kalması resmen sevindiğini gösterdi ağzıma geleni sayıp gruptan ayrıldım o yüzden şimdi bende akrabalar bilsin istemiyorum.
Aynen canım katılıyorum annem yok ablamla babam var anlamada söylemek istemiyorum sevincinden dayanamaz söyler herkese biliyorum o yüzden söylemek istemiyorum geri kalanında şimdilik bilmesine gerek yok illa birinin kötü gözü deyiyor herşey yolunda giderse allahın izniyle zaten illaki öğreneceklerCanım valla ben doğuma kadar akrabalara söylemiycem zaten uzakta yaşıyorum ailemi de tembihledim çünkü haziranda kuzenlerimle grubumuz vardı ordan bi kuzenim hamile olduğunu yazdı sevincini kendim hamile gibi sevinerek paylaştım bende 3 aydır çocuk için doktorlara gidip geliyordum korkuyordum o dönem arkasından 1 hafta sonra bende hamile olduğumu öğrendim gruptan bende yazdım o hımm kem küm yaptı neyse sonra bebeğimi kaybettiğimi yazdım gruptaki tüm kuzenlerim aradı geçmiş olsun dedi o hamile kuzenim sanki sevinmiş gibi bi geçmiş olsun bile yazmadı aramayı geçtim ama her konuşmayı anında okuyor takip ediyor iki kelime yazmıyordu resmen sevindi zaten ben senden önce nişanlandım ama sen benden 1 ay önce evleneceksin falan diye hep bi kıskançlık yapıyordu bebekte hamile olarak en iyi beni onun anlaması gerekirken tepkisiz kalması resmen sevindiğini gösterdi ağzıma geleni sayıp gruptan ayrıldım o yüzden şimdi bende akrabalar bilsin istemiyorum.
Ben kuzenlerimle çok çok iyiyim maşallah diyeyim ben daha kuzenimin bebeği olmuyor diye söylemek istemiyorum çok üzülüyo zaten ben hala doğuramadım benim arkadaşlarımın çocukları okula başladı diye çok üzüyor kendini bide şimdi beni öğrenirse ister istemez yine çok üzülür inşallah ben doğurana kadar hamiş olur odaAy insanin boyle kuzeni olur mu ya diyemiycem aynisindan birtanede bende var. Biktirdi beni herseyde kiskanclik herseyde frsatlik bende sildim engelledim gorusmuyorum insanin boyle akrabalari varken baska dusmanlara gerek duymuyor ins sag salim aliriz bebeklerimizi kucaklarimizaa
Ben tüp bebek transferimden bir ay önce yaptırmıştım eylül ayında.Grip asisi yaptiran varmi aranizda
bende 80 kilo başladım ama şimdi 78 im bakalım bulantılar yavaş yavaş bitiyor artık almaya başlarım.Valla masallah teyzenize 36 kilo ama vermistir tabiki. Kac kiloyla kaldiniz bende 80le hamile kaldm 12 haftayi bitirdik yarin doktor gunumuz bakalm tartilicaz ins cok almamisimdir
Benim kuzenimde kıskanç kaç senedir grup olduğunu biliyorum kardeslerimi eklemiş beni bu sene ekledi benden büyük onunda çocuğu yok soylemezde yok tedavi görüyorum falan diye bende söylemek istemiyorum ne kadar geç o kadar iyiCanım valla ben doğuma kadar akrabalara söylemiycem zaten uzakta yaşıyorum ailemi de tembihledim çünkü haziranda kuzenlerimle grubumuz vardı ordan bi kuzenim hamile olduğunu yazdı sevincini kendim hamile gibi sevinerek paylaştım bende 3 aydır çocuk için doktorlara gidip geliyordum korkuyordum o dönem arkasından 1 hafta sonra bende hamile olduğumu öğrendim gruptan bende yazdım o hımm kem küm yaptı neyse sonra bebeğimi kaybettiğimi yazdım gruptaki tüm kuzenlerim aradı geçmiş olsun dedi o hamile kuzenim sanki sevinmiş gibi bi geçmiş olsun bile yazmadı aramayı geçtim ama her konuşmayı anında okuyor takip ediyor iki kelime yazmıyordu resmen sevindi zaten ben senden önce nişanlandım ama sen benden 1 ay önce evleneceksin falan diye hep bi kıskançlık yapıyordu bebekte hamile olarak en iyi beni onun anlaması gerekirken tepkisiz kalması resmen sevindiğini gösterdi ağzıma geleni sayıp gruptan ayrıldım o yüzden şimdi bende akrabalar bilsin istemiyorum.
Aminnn InşallahBen kuzenlerimle çok çok iyiyim maşallah diyeyim ben daha kuzenimin bebeği olmuyor diye söylemek istemiyorum çok üzülüyo zaten ben hala doğuramadım benim arkadaşlarımın çocukları okula başladı diye çok üzüyor kendini bide şimdi beni öğrenirse ister istemez yine çok üzülür inşallah ben doğurana kadar hamiş olur oda
Kesinlikle valla ne kadar geç o kadar iyi şimdi annesi yani halam, annemi arayıp soruyor var mı bebek diye annem de yok olur inşallah diyor ha bide şu var kendileri nazar deymesin diye bebek gelişmiyor ayına göre küçük diye söylüyorlar bizde üzülüp dualar ediyoruz ama yalan söylüyorlarmış herkese ben gelinlerinden öğreniyorum herşeyi gayet normal yalan söylüyorlar diye.Benim kuzenimde kıskanç kaç senedir grup olduğunu biliyorum kardeslerimi eklemiş beni bu sene ekledi benden büyük onunda çocuğu yok soylemezde yok tedavi görüyorum falan diye bende söylemek istemiyorum ne kadar geç o kadar iyi
Ay bu nasıl bir kafa ya! Sağlıklı bebeğe sağlıksız diyorlar nazar için mantıklı bişey mi bu o kadar korkuyorsan Allah'a dua edersin birkaç dua okursun her gün olur biter. Düpedüz yalanKesinlikle valla ne kadar geç o kadar iyi şimdi annesi yani halam, annemi arayıp soruyor var mı bebek diye annem de yok olur inşallah diyor ha bide şu var kendileri nazar deymesin diye bebek gelişmiyor ayına göre küçük diye söylüyorlar bizde üzülüp dualar ediyoruz ama yalan söylüyorlarmış herkese ben gelinlerinden öğreniyorum herşeyi gayet normal yalan söylüyorlar diye.
Maalesef canım nasıl bir inançsa nazar değecek korkunuz vardı niye söylediniz yaydınız herkese dimi doktor muayenesini bile video çekip erkeklerin bile olduğu kuzen grubuna atıyordu ki doktor ilişki serbest vs diyor bekar çocuklar var yani grupta. Sonra da nazar olmasın diye yalanlar.Ay bu nasıl bir kafa ya! Sağlıklı bebeğe sağlıksız diyorlar nazar için mantıklı bişey mi bu o kadar korkuyorsan Allah'a dua edersin birkaç dua okursun her gün olur biter. Düpedüz yalan
Canım nasıl oldun sen. Ben iki gündür gündüzleri biraz iyiyim. Akşamları kötü oluyorum sadece sanırım artık yavaş yavaş iyi olma sürecine giriyorumYaptır diyen olmadı ama deselerdi bile yaptırmazdım.
Kıza benzettim canım nubdan gördüğüm kadarıyla Allah bağışlasın sağlıkla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?