2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde duyurmamışsınız kızlar ama benim hamilelimi çevremdeki çoğu kişi öğrendi ben hiç kıskanırlar nazar değer vs diye düşünmemiştim ama doğru aslında keşke bende biraz daha bekleseydim,heyecanla söyledim ben :) Neyse tecrübe oluyor bunlar bana

İyi akşamlar kızlar fırsat buldukça okuyorum bazen sorusu olan arkadaşlar oluyor ama bilmediğim yada yanlış yönlendirme olmasın diye cvp vermediğim zamanlar oluyor lütfen bu konuda alıngan olmayalım coğu zaman sayfalar uçuyor tek tek okunmuyor birde bebiş haberini söyleme muhabbeti olmuş bende okulda bıkac öğretmen arkadasa birde kendi aileme söyledim birde can dostuma:) ıkılı test sonrası kv ve esimin tarafa demeyi düşünüyorum şimdi desem sacma sapan muhabbet olucak hiç gerek yok

Kızlar bulantılardan ne zamandır giremiyorum Allaha şükür 2 gündür biraz iyiye gidiyorum galiba darısı başınıza, bu ararda ilk kilomu da almışım bugün tartınınca gördüm, bir de doktora gittim bugün çok şükür bebişim iyiymiş rahatladım baya, doktor karnıma eliyle bi dürttü bizimki uykudan irkilerek bir zıpladı ondan sonra da durmadı ha bire sek sek oynar gibi zıppırdadı darısı herkesin başına hepiniz güzel haberler alın hep, ikili testimizi de yaptırdık Allahın izniyle o da iyi çıkarsa inşallah bi oh çekerim, bir ara foto atarım da tekrardan cinsiyetine bakarsınız

Ins canm acaba doktora gitti mi tup bebek fln

Canm benim kina gecemde gitti ayni renk elbise aldi ayni gun baska elbiseso vardi kinaligim yesildi bakti gitti aynisini aldi kina gunu yapilir mi aglatti beni helal etmiyorum yani

Canm benim kina gecemde gitti ayni renk elbise aldi ayni gun baska elbiseso vardi kinaligim yesildi bakti gitti aynisini aldi kina gunu yapilir mi aglatti beni helal etmiyorum yani
Ay kimde yok o kiskanc kuzenlerr ailedeki her 3 kuzende 1'i kiskancc valla hamile oldugumu solesem haftasina calismalara baslarr hep bi yaris halinde benlee

Çok tatlılar boyutu burdan pek anlaşılmıyor ama bizimkiler yaz bebeği olacak ya o yüzden küçücük yapmayın boşa gider bende de epey dokumalar var çoğu kız bebek için erkek olursa onlar yine sandıklara gircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…