- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.681
Büyük yapıldı canım kışa göreÇok tatlılarboyutu burdan pek anlaşılmıyor ama bizimkiler yaz bebeği olacak ya o yüzden küçücük yapmayın boşa gider bende de epey dokumalar var çoğu kız bebek için erkek olursa onlar yine sandıklara gircek
İnşallah Sağol canımÇok güzeller canım güzel günlerde giyer inşallah :))
teşekkür ederiz canimmAnnenin ellerine sağlık canım güle güle giysin minnoş
Maşallah canım ya baya büyümüş duruyor :)
Ben de bugun bebişimi gördüm yılbaşından önce cinsiyet ogrenirm diye farklı doktora gittim ama söylemedi var mj tahminde bulunacak :)
Sağol cnm benm evet büyüdü çok şükür :)Maşallah canım ya baya büyümüş duruyor :)
Maşallah canım bebisler kocaman kocaman maşallah
Ben de bugun bebişimi gördüm yılbaşından önce cinsiyet ogrenirm diye farklı doktora gittim ama söylemedi var mj tahminde bulunacak :)
Cok tesekkur ederim cnm benmMaşallah canım bebisler kocaman kocaman maşallahnubu görünüyor aslında ama ben pek anlayamadım diğer arkadaşlar yorum yapar belki.
Bende kilo almadım hatta bulantıdan verdim bile ama bizimki ikizden sanırım benimde karnım çıktı hemde sivri bir şekilde.Günaydın kızlar. Dün 10+5 olan gebe arkadaşımla buluştum atkadaşım kilo almadığı gibi birde göbeği içeri kaçmış. Ben 2 kilo aldım 10+2yim ama gören 4 aylık hamile sanar. Birazda gazmı anlamadım
Sayısal değerlerden anlamıyorum canim ama şu en sonda yazan kısım söylüyor her şeyi zaten hiçbir risk görülmemişkızlar günaydın hastaneden geldim şimdi ikili test sonucum çıkmıştı doktoruma gösterdim Allah'ıma şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı yavrumda, şimdi size test sonucumu atıyorum sizde bir bakın olur mu??
Gözünün kalmasını geçtim bundan önce 2 kez söyledik ikiside kursağımda kaldı biri düştü biri dış gebelik oldu neler çektim illaki bişi oldu bunuda biraz büyüsün öyle söylicez dedik bide kaynananın ağzı da sıkı değil hemen herkesi sırayla arar ne lüzum var hiç sevmem bana bişi sorulmadan birine bişi söylemeyi bide söyleme sakın denildiği zaman bide kayınpederin sözü vardı 3.cü çocuğa sıfır araba sözü benim 3. Cü çocuğu araba için yaptığımı düşünüyor herkes ama kızım olur ümidiyle istiyorum onlar öyle bilsin boşverdim zırnık istemiyorum onlardan arabalarıda paralarında kendilerinin olsun iğne istemiyorum okadar nefret ettim rabbim biliyo ya içimi. Araba için çocuk mu yapılır ben dış gebelikte ölüyordum tansiyonum 5-8 e düştü kan kaybından gidiyordum az daha öteki tarafa millet hala araba sansın ben onlara gülüp geçiyorumBende ilk öğrendim eşime kimseye söylemeyelim bişey olursa üzülürler sonra demiştim bide ilk hamileliğimdi sonra kendim dayanamayıp anneme söyledim öyle olunca eşim kayınvalideme ve ablasına söyledi canım sonra yavaş yavaş yayıldı. Senin durumunda olsaydım belki bende söylemez beklerdim bide kayınvalidenin istemediğini söylüyorsun Allah korusun gözü kalsa bişey olduğunda ondan bilir insan içten içe. Hem öyle yada böyle öğrenecekler biraz daha bekle bakalm cinsiyeti öğrenir söylersiniz yavaş yavaş :)
Batmiyo canım hep var karnıma bastırınca falan da var zaten karnım o kadar sert ki... Biraz araştırdım dinlenince geçiyorsa ve çok şiddetli değilse normalmiş. Benim de doktora gitmeme 2 hafta var bakalım gecmezse mutlaka soyliycem bebeğim bana mesaj mi yolluyo anlamiyorum.Canım benim de arada oluyordu dün geceden beri devam ediyor batma şeklinde bir ağrı seninki de öyle mi acaba? Doktoruna sorarsan haberdar eder misin beni de? Benim randevuma daha çok var daNasilYarDiyeyim
Araba mıGözünün kalmasını geçtim bundan önce 2 kez söyledik ikiside kursağımda kaldı biri düştü biri dış gebelik oldu neler çektim illaki bişi oldu bunuda biraz büyüsün öyle söylicez dedik bide kaynananın ağzı da sıkı değil hemen herkesi sırayla arar ne lüzum var hiç sevmem bana bişi sorulmadan birine bişi söylemeyi bide söyleme sakın denildiği zaman bide kayınpederin sözü vardı 3.cü çocuğa sıfır araba sözü benim 3. Cü çocuğu araba için yaptığımı düşünüyor herkes ama kızım olur ümidiyle istiyorum onlar öyle bilsin boşverdim zırnık istemiyorum onlardan arabalarıda paralarında kendilerinin olsun iğne istemiyorum okadar nefret ettim rabbim biliyo ya içimi. Araba için çocuk mu yapılır ben dış gebelikte ölüyordum tansiyonum 5-8 e düştü kan kaybından gidiyordum az daha öteki tarafa millet hala araba sansın ben onlara gülüp geçiyorum
Evet cnm şükürler olsun ki hiç birşey çıkmadı darısı diğer arkadaşların başınaSayısal değerlerden anlamıyorum canim ama şu en sonda yazan kısım söylüyor her şeyi zaten hiçbir risk görülmemiş
Canım nasıl temizlik yaptın yaaa ben deterjan kokularından nefes alamıyorum yatak odasına zaten giremiyorum eşimle ayrı yatıyoruz ne zamandır çok sigara kokuyor parfüm kokuları vs bide lojman çok küçük mecbur çamaşırları yatak odasına asıyorum yatak odası kabusum eşimide çok özledimGünaydın kızlarrrr evde olmak çok güzel bütün işlerimi bitirdim belim koptu ama olsun ev mis gibi oldu
Şimdi de küçük oğluşumla çizgi film seyretme zamanııı
Aynen canım öyle düşünüyorlar ama allahın izniyle sağ sağlim bebeğimi kucağıma alırsam göstericem onlara hiç birşeylerini istemediğimi canım ilk çocuksa eğer dayanamaz annen yazık anlarım senin annendir fesatlık art niyet düşünmez senin sağlığın onun için önemlisidir ama kaynana öyle değil ablamın kaynanası yeğenim bebekken ah yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu diye severmiş düşünebiliyormusun bide ablamın yanında.ne kadar incitici yıkıcı bişey sanki onlar hiç gelin olmamış el olmamış gibi anlamam bu insanları geçmişini ne çabuk unuturlarAraba mı3. Çocuğu büyütürken harcayacaginiz parayla zaten kaç tane araba alınır boyle düşünmezler herhalde. Benim annem de ne kadar söyleme desem de kadın çatlıyor sanki yük oluyor verdiğim sır resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?