- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.701
Benim temizlik yapmam yasakGünaydın kızlarrrr evde olmak çok güzel bütün işlerimi bitirdim belim koptu ama olsun ev mis gibi oldu
Şimdi de küçük oğluşumla çizgi film seyretme zamanııı
Canım nasıl temizlik yaptın yaaa ben deterjan kokularından nefes alamıyorum yatak odasına zaten giremiyorum eşimle ayrı yatıyoruz ne zamandır çok sigara kokuyor parfüm kokuları vs bide lojman çok küçük mecbur çamaşırları yatak odasına asıyorum yatak odası kabusum eşimide çok özledimama yapacak bişeyim yok
Baska topikte hemsire arkadas 12 den once gitsen iyi olur demisti gidemiyorsan da ara kayit yaptir demistiKızlar bu arada ben sağlık ocağına henüz gitmedim geçmi kaldım acaba ne olacağım belli olmadığı için erteledim siz ne zaman kayıt oldunuz
Bende kayıt olmadım cnm daha biraz daha toparliyim kendimi giderimKızlar bu arada ben sağlık ocağına henüz gitmedim geçmi kaldım acaba ne olacağım belli olmadığı için erteledim siz ne zaman kayıt oldunuz
Walla kuZu zor oluyo ama napiim eşimin yaptığı içime sinmez bir de Akşam misafir falan gelirse ev berbattı yani mecburen yaptımBenim temizlik yapmam yasakyarin esim ne kadar yapabilirse cok icime sinmese de mecbur
Benim kac kez kanamam oldu hele bir tanesi evi toparladiktan sonra olmustu esim cok kizmisti .Simdi sadece pratik bir yemek yapip hemen yatiyorumWalla kuZu zor oluyo ama napiim eşimin yaptığı içime sinmez bir de Akşam misafir falan gelirse ev berbattı yani mecburen yaptım
Herkesinki bir olmuyor ama benim tam olarak 12+ lardaydim ilk defa bir yemeği midem bulanmadan ohhh çok şükür karnım doydu diyene kadar yemistim. İşte o tarihlerden beri su da icebiliyorum çok olmasa da 6-7 bardağa cikardim. Şimdi 13+ lardayim bulantı ilacıni icmedigim günler oluyor inşallah böyle böyle bitcek senin deBu bulantılar ne zaman biter kizlarr( haftası ileri olanlar bişey söylesin nolur ( suya hasret kaldm 1 lt suyu kafaya dikip içesim var yemek zaten hayal oldu en azindan şu icebilsem ( Rabbim herkeze yardım etsin iyiki evdeyim calisan anneler Allah size sabır versin.
Canım haftam senden geri ama bulantılardan ne çektiğimi ben biliyorum. Hiçbirşey fayda etmedi bana ne ilaçlar nede serum. Birkaç gündür gündüzleri daha iyiyim akşam üzeri başlıyor bulantım biraz rahatladım. Dediğin gibi gibi su içmeye hasret kaldım. Ama umutluyum haftam ilerledikçe daha iyiye gidicek gibiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsunBu bulantılar ne zaman biter kizlarr( haftası ileri olanlar bişey söylesin nolur ( suya hasret kaldm 1 lt suyu kafaya dikip içesim var yemek zaten hayal oldu en azindan şu icebilsem ( Rabbim herkeze yardım etsin iyiki evdeyim calisan anneler Allah size sabır versin.
İnşallah cnm insallah insallah dediğin gibi olurHerkesinki bir olmuyor ama benim tam olarak 12+ lardaydim ilk defa bir yemeği midem bulanmadan ohhh çok şükür karnım doydu diyene kadar yemistim. İşte o tarihlerden beri su da icebiliyorum çok olmasa da 6-7 bardağa cikardim. Şimdi 13+ lardayim bulantı ilacıni icmedigim günler oluyor inşallah böyle böyle bitcek senin de
Amin cnm insallah ,aynen dediğin gibi akşam üzeri daha da yoğunlaşıyor ama gün boyu devam,ben ilk hamileligim de çıkarınca rahatlıyordum ama yok bunda en az 3 kere çıkarıyorum günde ama yinede rahatlama olmuyorCanım haftam senden geri ama bulantılardan ne çektiğimi ben biliyorum. Hiçbirşey fayda etmedi bana ne ilaçlar nede serum. Birkaç gündür gündüzleri daha iyiyim akşam üzeri başlıyor bulantım biraz rahatladım. Dediğin gibi gibi su içmeye hasret kaldım. Ama umutluyum haftam ilerledikçe daha iyiye gidicek gibiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben her pazar yapıyorum temizlik mecburen evde 2 tane canavar kedim var ev neyse onların varlığı bile yere ne getiriyorlar biri sağır zaten duymuyor ötekine yapma etme desemde 2 dk sonra bir daha başlıyorWalla zor oldu ama ev çok kötüydü dün de evdeydim ama hiçbir iş yapmadım bugün gerekiyodu biraz yoruldum tabii ama ev tertemiz olunca da yorgunluk geçti şimdi uzattım ayaklarımı tv seyrediyorum oğluşumla
ben 9+4 te falan gittim cnm kan ve idrar tahlili yaptılar zaten doktorun demir hapı vermiş sorun yok ebemiz bu hafta yok gelince seni aricak dediler ne arayan ne soran varKızlar bu arada ben sağlık ocağına henüz gitmedim geçmi kaldım acaba ne olacağım belli olmadığı için erteledim siz ne zaman kayıt oldunuz
Ayy güldürdün beni biri sagir zaten bence duysa da tinlamazdi seniben her pazar yapıyorum temizlik mecburen evde 2 tane canavar kedim var ev neyse onların varlığı bile yere ne getiriyorlar biri sağır zaten duymuyor ötekine yapma etme desemde 2 dk sonra bir daha başlıyor
İnşallah en kısa zamanda biter benimde henüz bitmedi maalesefCanım haftam senden geri ama bulantılardan ne çektiğimi ben biliyorum. Hiçbirşey fayda etmedi bana ne ilaçlar nede serum. Birkaç gündür gündüzleri daha iyiyim akşam üzeri başlıyor bulantım biraz rahatladım. Dediğin gibi gibi su içmeye hasret kaldım. Ama umutluyum haftam ilerledikçe daha iyiye gidicek gibiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben her pazar yapıyorum temizlik mecburen evde 2 tane canavar kedim var ev neyse onların varlığı bile yere ne getiriyorlar biri sağır zaten duymuyor ötekine yapma etme desemde 2 dk sonra bir daha başlıyor
ya sorma kız çok yaramazlar bu hayvanlar zaten sağır olan ötekine hala alışamadı sürekli arkasını kontrol ediyor kedi geliyormu diyeAyy güldürdün beni biri sagir zaten bence duysa da tinlamazdi seni
Benim de muhabbet kusum var tüy dokme doneminde dedim duzelene kadar gunde 2 saat cikarayim kafesten .Sabah 1 saatini kullandi kafese almaya calistim gidip yukseklere konuyor alamiycam ya biliyor ne halin varsa gör dedim çıktım gidene kadar ev konfeti yagmuru .Aksam esim süpürsün artik
tekir olan kedi zaten fazla yaklaşmıyor ancak yemek masası kurulursa gelir, beyaz olan ankara kedim hep peşimde dolanıyor o biraz bana düşkün çok bi değişiklik olmadı yaniBenim de iki tane kedim var 4 yaşlarında. Biri dişi biri erkek. Seninkilerin hareketlerinde farklılık var mı? Özellikle erkek olan sürekli dibimde, eskiden bu kadar düşkün değildi bana. Hissediyorlardır kesin. Hele karnım büyüyünce ne yapacaklar çok merak ediyorum :)
Bebek olunca bakmaya devam edecek misin ?ya sorma kız çok yaramazlar bu hayvanlar zaten sağır olan ötekine hala alışamadı sürekli arkasını kontrol ediyor kedi geliyormu diyebide tıslıyor fln çok komikler ya eşim kumlarını temizliyor ama onunda midesi kaldırmıyor bıktım bunların pisliklerinden diyor
Pek anlayamadım ama acaba kızmı die düsundum :)
Ben de bugun bebişimi gördüm yılbaşından önce cinsiyet ogrenirm diye farklı doktora gittim ama söylemedi var mj tahminde bulunacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?