2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ins canm acaba doktora gitti mi tup bebek fln
Gitti canım kaç sene gitti en son gittiği doktoru çok övmüşler ona gitmişti mayıs haziran gibi o çözmüş sorunu rahim ağzı darlığı varmış doğuştan o yüzden olmuyormuş operasyon geçirdi iki kez şimdi son 3 ayı 3 ay daha kalmazsa Mart’ta tüp bebek yapalım direk demiş hem ikinci evliği hemde artık 35 yaşına giriyo tam sınırda yani çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hamiş kalır da sağlıklı bi bebeği olur... ne hocalara gitti ne bitkisel ilaç yapanlara gitti çok üzüldü yıprandı o yüzden bende söyleyemiyorum

zaten bizi sevenlerle bizimle aynı durumlarda olan arkadaşlarımızla paylaşıyoruz ama tanımadığım ve hiç bir samimiyetimin olmadığı eş akrabaları ile ben de paylaşmak istemiyorum. bu tutumu bazı kişiler abartı buluyor belki de annelik psikolojisi bilemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?

Canım ilk gebeliğimde bende söylemiştim çünkü herkesin morale ihtiyacı vardı annemi kaybetmiştim 20 gün sonra adetim 10 gün gecikmiş farkında değilim kalp atışını duyar duymaz hemen ablama söylemiştim olmuyor diye herkes çok üzülüyordu telefonun sesini dışa verdim eşimle ikimiz dinliyoruz doktordan dönerken ablama dedim teyze oluyorsun diye bi sevinç bi çığlık çok mutlunolmuştu ağlamaya başladı duramadı kapattı telefonu ikincisinde de mecbur kaldım çünkü ev taşıyordum eşya koli derken lekelenme oluyordu öyle öğrendim mecbur söyledim işlerden elimi ayağımı kestim.bundada lojmandayız doğal olarak lojmandakiler mecbur öğrendi hastane işi falan derken ama ailelere söylemedik henüz cinsiyetini öğrenelim o zaman inşallah

iş çevresi, komşu arkadaşlar falan otomatik olarak bazen en erken öğrenenler oluyor. uzakta yaşayan ailelere söyeme konusunda ben de çekinceliyim biraz çünkü hiç bir samimiyetim olmayan tüm sülaleye yayacaklar ve daha çok erken bir safha olduğu için konuşulmasını istemiyorum ama belki de abartıyorum bilmiyorum

Canm benim kina gecemde gitti ayni renk elbise aldi ayni gun baska elbiseso vardi kinaligim yesildi bakti gitti aynisini aldi kina gunu yapilir mi aglatti beni helal etmiyorum yani
Benimde eltim nişanımda yeşildi kıyafetim bu biZden ayrı alışveriş yaptı nişan akşamı bi geldi aynı renk ikimizde ikiz gibi hadi alıyon bari bu kadar renk tonu aynı olmasın kendi kendini rezil etmişti ne diyim ama oluyor öyle şeyler o zaman gençtik şimdi iyiyiz

Şimdiye kadar üzüntümden feyz alan tek kişi gördüm hayatımda oda kaynana yazıklar olsun ona nefret ediyorum

Bence iyi yapıyorsun canım hoş gerçi olacak olan yinede oluyor ama ne bilim bende hemen söyleme taraftarı değilim belkide bu üçüncü olduğu için utanıyormuyum ne en çok ta şunu düşünüyorum kaynanam öğrenince hiç sevinmicek diğerleri benim tarafım çok sevinir fesatlık yapan olur illa ama kızım olmasını isteyen çok kişi var o yüzden 3. Çocuğu istediğimi biliyorlar bazen diyorum söyle gitsin sonra sırf nefretime o kadına söylemek istemiyorum

Bende ilk öğrendim eşime kimseye söylemeyelim bişey olursa üzülürler sonra demiştim bide ilk hamileliğimdi sonra kendim dayanamayıp anneme söyledim öyle olunca eşim kayınvalideme ve ablasına söyledi canım sonra yavaş yavaş yayıldı. Senin durumunda olsaydım belki bende söylemez beklerdim bide kayınvalidenin istemediğini söylüyorsun Allah korusun gözü kalsa bişey olduğunda ondan bilir insan içten içe. Hem öyle yada böyle öğrenecekler biraz daha bekle bakalm cinsiyeti öğrenir söylersiniz yavaş yavaş :)

Günaydın kızlar
Bende 12+3üm 1 kg almışım ama ben normalde kilolu olduğum için çok kilo almak istemiyorum toplamda 7-8 kg almalıyım sanırım bebeğe zararı olursa doğum zor olursa diye korkuyorum o yüzden o 1 kg bile bana başlarda çok geldi :/

gunaydın canum bende 12.3 oldum bugun 4kılo aldım kusma yoktu ama bulantım hayla devam ona ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…