- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.641
Büyük ihtimal değiştirir canımkizlar 13. haftada hangi vitaminleri yazdi dr size elevit yazdi bna aldm ama domuz jelatini olayi kafami karstrdi arastrdm biraz yarin eczaneye gotursem decavitle degisirmiki
Gittinmi canım doktora bebeğin nasılAynen canım birde daha hissedemiyoruz ya hemen panik yapıyoruz yarını merakla bekliyorum şimdi seninde randevu tarihin anlamadan geçer inşallah hayırlısıyla görürüz bebeklerimizi
Annenin ellerine sağlık canım güle güle giysin minnoşEki Görüntüle 2085957 Eki Görüntüle 2085958
Kızlar anneannemiz ördü sadece cinsiyete göre son eklemeler süslemeler yapılacak öyle duygulandimki anlatamam o minik yumuk yumuk ayaklar bu patiklerin içine girecek kurban olurum ona...
Sağlıkla gelsin inşallah hepimizin minikleri...
Benim 76 cikti referans 70-100 dü sanirim normal dedi drKızlar bugün kan testi yapıldı glukoz 68 çıkmış normal değer 83-110 arasıymış sizlerde nasıldı bu ne demek oluyor bilen var mı
Tşk ederim canım cvp verdiğin için allah razı olsunBenim 76 cikti referans 70-100 dü sanirim normal dedi dr
Yarin 11 haftam bitiyor Allah izin verirse.
4 kilo almisim
Gitti canım kaç sene gitti en son gittiği doktoru çok övmüşler ona gitmişti mayıs haziran gibi o çözmüş sorunu rahim ağzı darlığı varmış doğuştan o yüzden olmuyormuş operasyon geçirdi iki kez şimdi son 3 ayı 3 ay daha kalmazsa Mart’ta tüp bebek yapalım direk demiş hem ikinci evliği hemde artık 35 yaşına giriyo tam sınırda yani çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hamiş kalır da sağlıklı bi bebeği olur... ne hocalara gitti ne bitkisel ilaç yapanlara gitti çok üzüldü yıprandı o yüzden bende söyleyemiyorumIns canm acaba doktora gitti mi tup bebek fln
zaten bizi sevenlerle bizimle aynı durumlarda olan arkadaşlarımızla paylaşıyoruz ama tanımadığım ve hiç bir samimiyetimin olmadığı eş akrabaları ile ben de paylaşmak istemiyorum. bu tutumu bazı kişiler abartı buluyor belki de annelik psikolojisi bilemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?Canım valla ben doğuma kadar akrabalara söylemiycem zaten uzakta yaşıyorum ailemi de tembihledim çünkü haziranda kuzenlerimle grubumuz vardı ordan bi kuzenim hamile olduğunu yazdı sevincini kendim hamile gibi sevinerek paylaştım bende 3 aydır çocuk için doktorlara gidip geliyordum korkuyordum o dönem arkasından 1 hafta sonra bende hamile olduğumu öğrendim gruptan bende yazdım o hımm kem küm yaptı neyse sonra bebeğimi kaybettiğimi yazdım gruptaki tüm kuzenlerim aradı geçmiş olsun dedi o hamile kuzenim sanki sevinmiş gibi bi geçmiş olsun bile yazmadı aramayı geçtim ama her konuşmayı anında okuyor takip ediyor iki kelime yazmıyordu resmen sevindi zaten ben senden önce nişanlandım ama sen benden 1 ay önce evleneceksin falan diye hep bi kıskançlık yapıyordu bebekte hamile olarak en iyi beni onun anlaması gerekirken tepkisiz kalması resmen sevindiğini gösterdi ağzıma geleni sayıp gruptan ayrıldım o yüzden şimdi bende akrabalar bilsin istemiyorum.
Canım ilk gebeliğimde bende söylemiştim çünkü herkesin morale ihtiyacı vardı annemi kaybetmiştim 20 gün sonra adetim 10 gün gecikmiş farkında değilim kalp atışını duyar duymaz hemen ablama söylemiştim olmuyor diye herkes çok üzülüyordu telefonun sesini dışa verdim eşimle ikimiz dinliyoruz doktordan dönerken ablama dedim teyze oluyorsun diye bi sevinç bi çığlık çok mutlunolmuştu ağlamaya başladı duramadı kapattı telefonu ikincisinde de mecbur kaldım çünkü ev taşıyordum eşya koli derken lekelenme oluyordu öyle öğrendim mecbur söyledim işlerden elimi ayağımı kestim.bundada lojmandayız doğal olarak lojmandakiler mecbur öğrendi hastane işi falan derken ama ailelere söylemedik henüz cinsiyetini öğrenelim o zaman inşallahGenelde duyurmamışsınız kızlar ama benim hamilelimi çevremdeki çoğu kişi öğrendi ben hiç kıskanırlar nazar değer vs diye düşünmemiştim ama doğru aslında keşke bende biraz daha bekleseydim,heyecanla söyledim ben :) Neyse tecrübe oluyor bunlar bana
iş çevresi, komşu arkadaşlar falan otomatik olarak bazen en erken öğrenenler oluyor. uzakta yaşayan ailelere söyeme konusunda ben de çekinceliyim biraz çünkü hiç bir samimiyetim olmayan tüm sülaleye yayacaklar ve daha çok erken bir safha olduğu için konuşulmasını istemiyorum ama belki de abartıyorum bilmiyorumCanım ilk gebeliğimde bende söylemiştim çünkü herkesin morale ihtiyacı vardı annemi kaybetmiştim 20 gün sonra adetim 10 gün gecikmiş farkında değilim kalp atışını duyar duymaz hemen ablama söylemiştim olmuyor diye herkes çok üzülüyordu telefonun sesini dışa verdim eşimle ikimiz dinliyoruz doktordan dönerken ablama dedim teyze oluyorsun diye bi sevinç bi çığlık çok mutlunolmuştu ağlamaya başladı duramadı kapattı telefonu ikincisinde de mecbur kaldım çünkü ev taşıyordum eşya koli derken lekelenme oluyordu öyle öğrendim mecbur söyledim işlerden elimi ayağımı kestim.bundada lojmandayız doğal olarak lojmandakiler mecbur öğrendi hastane işi falan derken ama ailelere söylemedik henüz cinsiyetini öğrenelim o zaman inşallah
Benimde eltim nişanımda yeşildi kıyafetim bu biZden ayrı alışveriş yaptı nişan akşamı bi geldi aynı renk ikimizde ikiz gibi hadi alıyon bari bu kadar renk tonu aynı olmasın kendi kendini rezil etmişti ne diyim ama oluyor öyle şeyler o zaman gençtik şimdi iyiyizCanm benim kina gecemde gitti ayni renk elbise aldi ayni gun baska elbiseso vardi kinaligim yesildi bakti gitti aynisini aldi kina gunu yapilir mi aglatti beni helal etmiyorum yani
Bence iyi yapıyorsun canım hoş gerçi olacak olan yinede oluyor ama ne bilim bende hemen söyleme taraftarı değilim belkide bu üçüncü olduğu için utanıyormuyum ne en çok ta şunu düşünüyorum kaynanam öğrenince hiç sevinmicek diğerleri benim tarafım çok sevinir fesatlık yapan olur illa ama kızım olmasını isteyen çok kişi var o yüzden 3. Çocuğu istediğimi biliyorlar bazen diyorum söyle gitsin sonra sırf nefretime o kadına söylemek istemiyorumiş çevresi, komşu arkadaşlar falan otomatik olarak bazen en erken öğrenenler oluyor. uzakta yaşayan ailelere söyeme konusunda ben de çekinceliyim biraz çünkü hiç bir samimiyetim olmayan tüm sülaleye yayacaklar ve daha çok erken bir safha olduğu için konuşulmasını istemiyorum ama belki de abartıyorum bilmiyorum
Bende 10+5 im 3 kilo almışımYalnız değilsinben de 12+4 de 4,7 kilo almıştım şimdi nasılım Allah bilir ki bu da mide bulantılı halim...
Bende ilk öğrendim eşime kimseye söylemeyelim bişey olursa üzülürler sonra demiştim bide ilk hamileliğimdi sonra kendim dayanamayıp anneme söyledim öyle olunca eşim kayınvalideme ve ablasına söyledi canım sonra yavaş yavaş yayıldı. Senin durumunda olsaydım belki bende söylemez beklerdim bide kayınvalidenin istemediğini söylüyorsun Allah korusun gözü kalsa bişey olduğunda ondan bilir insan içten içe. Hem öyle yada böyle öğrenecekler biraz daha bekle bakalm cinsiyeti öğrenir söylersiniz yavaş yavaş :)Canım ilk gebeliğimde bende söylemiştim çünkü herkesin morale ihtiyacı vardı annemi kaybetmiştim 20 gün sonra adetim 10 gün gecikmiş farkında değilim kalp atışını duyar duymaz hemen ablama söylemiştim olmuyor diye herkes çok üzülüyordu telefonun sesini dışa verdim eşimle ikimiz dinliyoruz doktordan dönerken ablama dedim teyze oluyorsun diye bi sevinç bi çığlık çok mutlunolmuştu ağlamaya başladı duramadı kapattı telefonu ikincisinde de mecbur kaldım çünkü ev taşıyordum eşya koli derken lekelenme oluyordu öyle öğrendim mecbur söyledim işlerden elimi ayağımı kestim.bundada lojmandayız doğal olarak lojmandakiler mecbur öğrendi hastane işi falan derken ama ailelere söylemedik henüz cinsiyetini öğrenelim o zaman inşallah
gunaydın canum bende 12.3 oldum bugun 4kılo aldım kusma yoktu ama bulantım hayla devam ona ragmenGünaydın kızlar
Bende 12+3üm 1 kg almışım ama ben normalde kilolu olduğum için çok kilo almak istemiyorum toplamda 7-8 kg almalıyım sanırım bebeğe zararı olursa doğum zor olursa diye korkuyorum o yüzden o 1 kg bile bana başlarda çok geldi :/
gunaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar... hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?