2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hayırlı cumalar.

otobüsle işe gidenler arka koltuklara oturuyormusunuz ben bugün oturdum çok sarsıldım belime ağrı girdi bir süre korktum sonrada çok mu evham yapıyorum acaba sizler napıosunuz

gunaydın canum bende 12.3 oldum bugun 4kılo aldım kusma yoktu ama bulantım hayla devam ona ragmen
Olsun canım kilo verilir bi şekilde. Ben inan aldım veremem die düşünmüyorum. Bebeğe zararı olursa diye, kilolu annelerin bebekleri obez olabilirmiş mesela, doğum çok zor geçiyormuş. Doktorlar sezeryanı çok zor durumda kalmadan kabul etmiyorlar vs. Ee bide nefes nefese kalıp bişey yapamamak var tabi öyle olunca korkuyorum ben biraz kilo almaya benimde kusmam bulantım yok ama yemek yemeye korkuyorum

Ben oturuyorum canım hatta geçen hafta ailemin yanına gelmek için otobüsle 7 saat yol geldim, baya arkalardaydım :) biraz psikolojik olabilir o ağrılar tabi şehir içi otobüslerde çok sarsıyor. Sen yine dikkat et ama çok kafana takma dua et bişeycik olmasın diye.

Günaydın kızlar. Dün 10+5 olan gebe arkadaşımla buluştum atkadaşım kilo almadığı gibi birde göbeği içeri kaçmış. Ben 2 kilo aldım 10+2yim ama gören 4 aylık hamile sanar. Birazda gazmı anlamadım

Üzülme canım genelde çok zayıf kadınlar hamilelikte fazla kilo alırlar biraz fazlası olanlar öyle aşırı kilo almazlar hem yakın zamanda platese falan başlarız Dr izin verirse arada yürüyüş falan derken çok kilo alacagini sanmıyorum böyle şeyler için şimdiden sıkma canını

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar
Bizim dünkü fotomuz bakar mısınız cinsiyeti belli mi 12+4 üz bu arada , Dr bı şey demedi cinsiyet için , heyecanla cevaplarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20171229_093725.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 66
Canımı sıkmıyorum zaten canım biraz dikkat edersem bi sorun olmaz sanırım hem dediğin gibi plates yürüyüş derken problemsiz hallederiz inşallah :)

Ay kimde yok o kiskanc kuzenlerr ailedeki her 3 kuzende 1'i kiskancc valla hamile oldugumu solesem haftasina calismalara baslarr hep bi yaris halinde benlee
Burda bi arkadas yazmıştı hamileyken yengesine demis o da hemen cocuk yapmis simsi 2.hamileyken soylemis kadin hemen yine hamile kalmis

Bizim dünkü fotomuz bakar mısınız cinsiyeti belli mi 12+4 üz bu arada , Dr bı şey demedi cinsiyet için , heyecanla cevaplarinizi bekliyorum
Maşallah minise canım ultrason pek net değil tahmin edemiyorum o yüzden ama tahmin eden arkadaşlar bebis toplu duruyor kız bebek olabilir dicekler

Kimseyi kendinle kiyaslama herkesin bunyesi farklidir .Benim arkadasim 12.haftadayken 5 aylik hamile gibi gorunuyordu hatta 5 6 aylik olunca 9 gibiydi herkes sen daha dogurmadin mi diyordu .Ama tamamen aliskanlik yasam tarzi ve metabolizma ile alakali

Herkese slm . Bende 9 +3 ile araniza yeni katıldım. Inşaallah hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza aliriz bebislerimizi. Hayırlı cumalar.
Hoşgeldin cnm :)
Hiç sıkma canini cnm benim de o haftalarda öyleydi şişkinlik sonra kendiliğinden geçti şimdi 12 +2 yim ayva göbek gibi bişey kaldı cnm kişiden kişiye de değişir şişkinlik değilse de demek ki derin ince cnm hemen belli oluyor gobusun:)
Aramıza hosgeldin cnm inşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi :)

NasilYarDiyeyim
Bütün teoriler kız diyor zaten bir tek doktorun ağzından duymadık o yüzden belki bir ihtimal kesinleşene kadar farklı söyleyen olur mu ki dedim acaba [/QUOTE]

Oy masallah gunun en mutlusu bebegini gorendir demi :)

Oy masallah gunun en mutlusu bebegini gorendir demi :)
Evet canım hele bir zıplaması vardı ki dillere destan dr la beraber baya bı güldük darısı hepinizin başına inşallah , Allah'ım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin evlattan büyük servet yoktur bu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…