2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buda benim ponçiğim bi türlü resmini koyamamıştım ama sonunda başardım. Ikili tests gunu cekilmis fotolari 11+6 idi o gun ama ultrasonda 12+3 çıķmıştı. Doktor erkege benzio demisti dikkat ettimde resimde bülüşünü gördüm ben sağ üstteki resmde ınsallahhh hepimiz saglicakla kucagimiza alicaz minnoslarimizi

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-13-52-43.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 94
hayırlı cumalar kızlar.. boynum tutuldu ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum başımı taşıyamıyorum resmen yazında olmuştum 14 tane iğneyle geçmişti şimdi iğnede vurunamam ölcem çok kötüyüm

Bebek olunca bakmaya devam edecek misin ?
Evet cnm tekir olan zaten abimin kedisi alıcak onu geçici olarak bende kalıyor, sağır olan pamuk hnm da benimle yoluna devam edicek aşıları fln var zaten sıkıntı yok tokzoplazma testinide yaptırdım sıkıntı çıkmadı

Kızlar bu arada ben sağlık ocağına henüz gitmedim geçmi kaldım acaba ne olacağım belli olmadığı için erteledim siz ne zaman kayıt oldunuz

Beni daha 6. haftamda aradılar ertesi gün de gitmiştim. Kayıt açtılar, tüm bilgilerimi aldılar aynı özel hastanedeki gibi. Bi gebe izlem kartı verdiler toplamda 4 kere gidecekmişim. İlki de şubatta aşı+izlem için çağırdılar.

kızlar nasılsınız? 8 ocak olan randevumu 4 ocak olarak deiştirdim ikili test stresi bni iyice germeye başladı biran önce olsun

Bugun yaptim canm ikili test Allah yardimcimiz olsun sadece kan aliyorlar ama inanin yaptirmasaydm diorm . Ne blm hala kusku icindeym yaptrmycaktm esim cok israr etti ama pismanm hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…