2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kizlar ofiste yerden bi kutu kaldirdim agir oldugunu tahmin etmiyodum ama agirmis biraz. İcim cekilir gibi oldu sonrasinda da hafif kramp geldi kanama vs yok. Evde progestanim vardi acaba ondan alsam mi??

Merhaba güzel anneler haftanın sonuna hatta yılın sonuna geldik. Yeni yıl bebeklerimize ve bize annelerine sağlık getirsin huzur mutluluk getirsin. Benim sorum olacak sacımı kestirmek ve boyamak istiyorum. Annemler kesme diyor ama bilimsel bir açıklama yok. Sıkıntı olur mu sizce

boya konusunu bilmiyorum canım ama kestirmenin hiçbir şekilde zararı yok hurafe tamamen. hatta benim saçlarım çok uzundu aşırı dökülmeye başladı hamileyken hemen kestirdim. vucudum bi de onları beslemekle uğraşmasın diye.

Kizlar kizlar ofiste yerden bi kutu kaldirdim agir oldugunu tahmin etmiyodum ama agirmis biraz. İcim cekilir gibi oldu sonrasinda da hafif kramp geldi kanama vs yok. Evde progestanim vardi acaba ondan alsam mi??
bişey olacak olsa o anda olurdu zaten canım kanama falan olurdu yani. ilacı doktor soylemeden alma bence.

Kesimde herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Ancak boya konusunda gerçekten organik olduğunu bildiğiniz ürün kullanmanızı tavsiye ederim.

Boya için organik kullanabilirsin dediler. Dr a soracağım bunuda

Progestani su ana kadar hep kullandiysan bi tane alabilirsin .Sık sık kontrol et ki kanama olursa hemen dr a git .Insallah bir sey olmaz zaman da gecmis ama bilemedim

Teşekkür ederim sizlere. sanırım herşekilde kestirecektim ama onaylayan bir iki kişi olunca içim rahatladı

Gerilme insallah guzel cikcak kuzum

Ben de yaptirmak istemiyorum bazen yanlis çıkıyor geri kalan 6 ayimo zehir etmelerinden korkuyorum o anki ruh halime bagli belki yaptırmam

Benimde 3 ocakta benide heyecan sardı inş güzel sonuçlar alırız
İnşallah kızlar bişey çıkmaz da cinsiyet tahminlerine geçeriz artk

Ya canım belki tesadüftür ama ben da hamileydim geçen sene saçımı kestim hurafe diyerekten ama sonra bebeğim öldü oyüzdan şimdi kesmeye korkuyorum dinen böyle bişe yoksa kes bence

Kızlar doktorum bana vinalac vitamin, gynoferon demir ilacı birde omega verdi onun verdiği omegayı bulamayınca ocean die bir marka tavsiye etti eczacı aldım sizde durumlar nasıl. Vitamin ve demiri sabah aç karnına içmemi yazmış bide

Vinalac in icinde zencefil var bana miden en cok ne zaman bulanirsa o zaman al demisti ben de okula gitmeden 12 de tok aliyorum biraz bastiriyor midemi

bişey olacak olsa o anda olurdu zaten canım kanama falan olurdu yani. ilacı doktor soylemeden alma bence.

Progestani su ana kadar hep kullandiysan bi tane alabilirsin .Sık sık kontrol et ki kanama olursa hemen dr a git .Insallah bir sey olmaz zaman da gecmis ama bilemedim

Sagolun kizlar. Ben kafaya cok takarim evham yaparim diye en yakin hastanenin nobetci kadin dogumcusuna gittim. Şükür hic problem yok eve git ayaklari kaldir uzan dedi

Ya kızlar 6.haftadan beri kalçam otururken ayağa kalkarken yani belli açılarda acıyor.aranızda böyle olan var mı
Canim siyatik olabilir mi? Benim siyatik gecmisim var 20 yasindayken basima gelmisti. Hamilelikte tekrar etmesi muhtemel bisey arada bana da geliyo acisi tanidigim icin siyatik oldugunu biliyorum. Boyle kalcadan bacagin arkasina dogru asagi inen bir acisi olur. Belli pozisyonda yatarken uzanirken de gelir yan donunce hafifler.

Kızlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı miniğim maşallah büyümüş 3.5 cm olmuş her şey çok iyi dedi doktor harekette etti gösterdi kendini:) birde doktor bir pipi görüyorum sanki dedi temmuz anneleri olarak topluca erkek nüfusunu arttırıyoruz galiba

Ay masallah esim de video cekmis hareketlerini durup durup izliyorum. Kalp atisini heyecanda çekememişti ya simdi 5 dk lik video ile telafi etti
Pasa geliyor demek

3günlük tatil başladı sonunda çok şükür bişey yapmadan yatasım var hep. Geçen akşam 9buçukta uyumuş kalmışım. Derste bile uykum geliyor bazen. Ne zaman geçecek bu yorgunluk ve bitmeyen uyku:) bu arada ben hiç kilo almamışım kızlar. 55im. Tayt ve tunik giyiyorum genelde ama taytın zararı olur mu?farkında olmadan sıkıyor muyum bedenimi acaba?eşim de rahat şeyler giy kan dolaşımın için diyo. E ne giycem ki pantolon daha da sıkıyor. Hamile pantolonları da olmaz ki şimdi bana demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…