2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim üçüncü bebeğim acaba yine aşı olurmuyum

Bugun yaptim canm ikili test Allah yardimcimiz olsun sadece kan aliyorlar ama inanin yaptirmasaydm diorm . Ne blm hala kusku icindeym yaptrmycaktm esim cok israr etti ama pismanm hala
ben ne olursa olsun bilmekten yanayım ama korkuyorum yinede ne gelirse rabbimden gelir...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kizlar. Biz de 11+5iz ama hic halim yok. Siz de boyle misiniz? Aksama kadar uyusam uyurum. Doktor vitamin verdi gerci 1 kutu Femix bitti ama onu da icmesem ne olacaktim acaba

kızlar nasılsınız? 8 ocak olan randevumu 4 ocak olarak deiştirdim ikili test stresi bni iyice germeye başladı biran önce olsun
Bişey olmaz canım korkma bak haziran annelerinde de bir sürü kişi yaptırdı burda da hiçbirinde sorun çıkmadı çıksa bile kesin bozukluk var demek değil ki olma ihtimali var diyecekler sana o kadar. Hiç gerilme git güzel güzel bebisini gör seyret atan kalbini duy

Merhaba hayırlı cumalar sevgili anneler ve minik kalpleri. Artık forum takibi zor oluyor çoğunu okumadan geçiyorum. Umarım keyifler yerindedir. Hastaneden geliyorum bende ikili test sonuçları için gitmiştim maalesef kadın doğum doktoru gelmemiş. Bir sonraki haftaya kaldı. Umarım iyidir yavrularımız. Tsh değeri 2,5 üstünde çıkanlar benimle iletişime geçerlerse çok sevinirim.

Benim üçüncü bebeğim acaba yine aşı olurmuyum

Normal şartlarda her insanın 5 yılda bir yaptırması gerek olduğunu biliyorum. Ama bizimki şimdi hem bizi hem de çocuğu yeni doğduğunda korumak için yapılıyormuş. Yani yine yapılması gerekir diye düşünüyorum tabi doktora da sormakta fayda vardır

Bu haftasonu Ankara'ya gidiyorum burda bulamadigim hamile kıyafetlerini orda aricam inşallah beden vardır
Bir de h&m nin sitesinde hamile montu gördüm. Fiyatı uygundu. Ondan bulabilirsem alcam. Benimkiler kaplamiyo artık

kızlar nasılsınız? 8 ocak olan randevumu 4 ocak olarak deiştirdim ikili test stresi bni iyice germeye başladı biran önce olsun
Gerilme insallah guzel cikcak kuzum
Bugun yaptim canm ikili test Allah yardimcimiz olsun sadece kan aliyorlar ama inanin yaptirmasaydm diorm . Ne blm hala kusku icindeym yaptrmycaktm esim cok israr etti ama pismanm hala
Ben de yaptirmak istemiyorum bazen yanlis çıkıyor geri kalan 6 ayimo zehir etmelerinden korkuyorum o anki ruh halime bagli belki yaptırmam

Erkek mii ?? Masallah Allah size bagislasin
Valla ben de bilmiyorum heyecanla doktordan duyacağım cevabı bekliyorum ama doktor da 1 ay sonraya randevu verdi artık , gerçi bütün teorilerde kız çıktı da teyzesi bakalım en kesinini Dr söyleyecek inşallah teşekkürler teyzesi amin Allah sizin de bebeğinizi korusun sakınsın inşallah

Kız mı acaba ? Doktorunuz yorum yaptı mı ? Çok bilmiyorum ama kız gibi geldi bana ..
Büyük ihtimalle kız teyzesi ama kaç tane foto attım buraya hepsinde belli olmadı maalesef sadece ramzi teorisinde ve çin , rus takvimlerinde de kız çıktı , Dr daha erken dedi bir dahaki gelişinde bakarız dedi , ben de bakıyorum hiç çıkıntı falan yok herhalde kız valla heyecanla bekliyorum ve çok merak ediyorum cinsiyetini hayırlısı inşallah

Sağlıklı ve hayırlı olan bizimle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…