2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne çok konuşulmuş bız uyuduk ıkı saat kadar :) :) hazır tatil keyif yapıyorum
İsim konusu çoğu ailede var sanırım bu işi eşler çözmeli bence kendi ailesine sert bir dille de dese ona kırılmazlar evlatları sonucta bızde allah razı olsun eşim hiç laf ettirmez abisi annemin adını koy dedı kızımda ki kv hayatta hala eşimde benden önce senın kızın oldu koysaydın o zaman dedı :) :) ikinci olmadan da yine konuştuk esım erkek olursa babamın adını koymak isterim sende istersen dedı kp gecen sene rahmetli oldu çünkü bende kp sevdiğim için olur iki isim koyarız o zaman dedim ki rahmetlinin ismi de çok güzel degil

Birde 11. Haftada giden arkadaşlar bebegın boyunu ölçü mü doktor ne kadar acaba cm mi oluyor artik bana bebeğin boyu 6 dedı ama 6 cm mi normal mi sizce

İsim konusunda ben çift isim istiyorum eşim iki isim gereksiz diyor tek olmalı ona göre. Bu konuda anlaşamadık.
İki isim zor oluyor benimde iki isim ve hastanede resmî yerlerde zor oluyor o yüzden tek isim düşündüm rabbim nasip ederse sağlıcakla adı ata olacak

Herkese iyi akşamlar, bu halsizlik kaçıncı haftada gidiyor kolumu kaldıramıyorum, önceki iki hamileliğim buna göre çok rahattı
Merhaba canım b12 düşük olmasın benim düşük iki gündür iğne yaptırıyorum şükür biraz daha iyiyim

Oh ne güzel gezebiliyorsun.. Ben dışarıya çıkamıyorum hep yatıyorum canım. Dünde serklaj oldum. Yatmaya devam.. Bugünde hava bi güzel görünüyordu ki içim gitti resmen.
Ay kıyamam ben sana benim ablamda 9 ay yatmıştı zor oluyor gerçekten

sonsuzzz bende boşanacak gibiyim eşim şuan şehirdışında daha dün tartıştık bu bebeği istemiyorum diye haftaya gelecek bakalım sonuç ne olucak

sonsuzzz bende boşanacak gibiyim eşim şuan şehirdışında daha dün tartıştık bu bebeği istemiyorum diye haftaya gelecek bakalım sonuç ne olucak

Aynı benim ex hayvanda istemiyor kendi bile isteyye yaptığı bebeği ve bana ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok. Biz bunun dışında çok çok olay yaşadık ama canım senin eşin aşerdiğinde bile koşan alan bi adam değilmiydi siz neden böyle oldunuz çok üzüldüm

Bizimde karışık canım bizi işlerimizin ters gitmesi böyle yaptı birde ailesi dükkan için evimizi herşeyi sattık ve 3 yıldır şehirdışında çalışıyor maalesef ailesiyle birlikte kolayına geldi kimseye hesap kitap vermiyor öyle işte bu hafta gelecek daha dün akşam dedi o bebeği istemiyorum diye ağlattı yine beni

Bu büyüklerinde isim koyma meragini anlamıyorum :) bizde de kayinpederim erkek olursa Ayaz koyun dedi,aslında benim için çokta önemli deil anlamı güzel olduktan sonra ama niye bu merak anlamış değilim :) ama benim kayinpeder yine de direnmek illa koyun diye seninki nsl bilemem cnm Allah yardımcın olsun :)

Benimki de başka konudan tartışıp, aldıralım bebeği boşanalıma bağlardı, beni bunla tehtid ederdi bebeği istemediğinden değil de beni hizaya getirmek için aklınca. Seninki de o hesap başka şeylere takıp olayı bebeğe mi getiriyo. Bu erkekler çok gaddar gerçekten ya insan nasıl ağzına alır sinirle de olsa bebeği istemiyorum aldır diye. Keşke zamanında anaları bunları aldırsaydı diyesi geliyor insanın..

Bizim hiç olurumuz kalmadı da sizin ki geçici bi durumdur inşallah, üstelik senin daha çok desteğe ihtiyacın var riskli sürecinden dolayı

Sorma keşke hiç evlenmeseydim diyorum anası ve kız kardeşi ile kalsaymış çok ağlattı beni umarım en kısa Zamanda oda ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…