- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.961
İki isim zor oluyor benimde iki isim ve hastanede resmî yerlerde zor oluyor o yüzden tek isim düşündüm rabbim nasip ederse sağlıcakla adı ata olacakİsim konusunda ben çift isim istiyorum eşim iki isim gereksiz diyor tek olmalı ona göre. Bu konuda anlaşamadık.
Merhaba canım b12 düşük olmasın benim düşük iki gündür iğne yaptırıyorum şükür biraz daha iyiyimHerkese iyi akşamlar, bu halsizlik kaçıncı haftada gidiyor kolumu kaldıramıyorum, önceki iki hamileliğim buna göre çok rahattı
Ay kıyamam ben sana benim ablamda 9 ay yatmıştı zor oluyor gerçektenOh ne güzel gezebiliyorsun.. Ben dışarıya çıkamıyorum hep yatıyorum canım. Dünde serklaj oldum. Yatmaya devam.. Bugünde hava bi güzel görünüyordu ki içim gitti resmen.
canm bnm ya hicmi barisma ihtimaliniz yoj nerde kaliyosun peki
Aynı fikirdeyiz canımEvimde ve ailemde karışık. Yok canım, bebeğimi istemeyen beni hiiiç istemesin
sonsuzzz bende boşanacak gibiyim eşim şuan şehirdışında daha dün tartıştık bu bebeği istemiyorum diye haftaya gelecek bakalım sonuç ne olucak
Ay kıyamam ben sana benim ablamda 9 ay yatmıştı zor oluyor gerçekten
Aynı fikirdeyiz canım
Bizimde karışık canım bizi işlerimizin ters gitmesi böyle yaptı birde ailesi dükkan için evimizi herşeyi sattık ve 3 yıldır şehirdışında çalışıyor maalesef ailesiyle birlikte kolayına geldi kimseye hesap kitap vermiyor öyle işte bu hafta gelecek daha dün akşam dedi o bebeği istemiyorum diye ağlattı yine beniAynı benim ex hayvanda istemiyor kendi bile isteyye yaptığı bebeği ve bana ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok. Biz bunun dışında çok çok olay yaşadık ama canım senin eşin aşerdiğinde bile koşan alan bi adam değilmiydi siz neden böyle oldunuz çok üzüldüm
Allahım sağ Salim hepimizin kucağına versinKucağıma alayım da sağ salim doktor ne derse yapıyorum canım. Benim 9 ay boyunca riskli maalesef... Gerekirse he yatcaksın dedi..
Evet artık erkekler dul bekar evli demiyor yeterki kadın olsun da önemli değil isteseydim bulurdum kaç yıldır sorma50 tane koca buluruz istesek de, evlat bambaşka bi şey daha şimdiden :)
Bu büyüklerinde isim koyma meragini anlamıyorum :) bizde de kayinpederim erkek olursa Ayaz koyun dedi,aslında benim için çokta önemli deil anlamı güzel olduktan sonra ama niye bu merak anlamış değilim :) ama benim kayinpeder yine de direnmek illa koyun diye seninki nsl bilemem cnm Allah yardımcın olsun :)İyi haftasonlarını kızlar:)
Dünden beri canımı sıkan bişey var sizle paylaşmak istedim. İsim konusunda kayınbabam tüm çocuklarımın ilk çocuğunun ismini ben koyucam diyormuş. Kaynımın kızı oldu koydu. Şimdi bizimkine de isim bulmuş. Benim ailemin de bi isim koymasını istiyormuş. Ama bizimkiler koymaz,kendiniz istediğinizi koyun diyorlar. Hatta kayınbabam babamın adını koymayı istiyor ama bizde baba hayattayken filan konulmaz ismi. Dün artık ağlıcaktım sinirimden. Eşim de herkesin gönlünü yapmak istiyor arada kalıyor. Kız olsa İkra ismi vardı hep aklımda eşim de biliyor. Ama erkek dedi doktor ve hiç erkek adı yok aklımda. Eşim de aslında gönlünden geçeni koymak istiyor ama babasına sen koyma biz koyarız diyemiyor. Of of tartışıcam artık kayınbabamla ya. Öyle de olmasını istemiyorum. Sizce ne yapıyım? İkinci ismi senin dediğin olsun ilk ismi biz koyalım mı desem diyorum??
sonsuzzz bende boşanacak gibiyim eşim şuan şehirdışında daha dün tartıştık bu bebeği istemiyorum diye haftaya gelecek bakalım sonuç ne olucak
Evimde ve ailemde karışık. Yok canım, bebeğimi istemeyen beni hiiiç istemesin
Amin canım inşallahKızlar inşallah sorunlarınızın üstesinden en hayirli olan neyse o şekilde gelirsiniz.
Bizimde karışık canım bizi işlerimizin ters gitmesi böyle yaptı birde ailesi dükkan için evimizi herşeyi sattık ve 3 yıldır şehirdışında çalışıyor maalesef ailesiyle birlikte kolayına geldi kimseye hesap kitap vermiyor öyle işte bu hafta gelecek daha dün akşam dedi o bebeği istemiyorum diye ağlattı yine beni
Sorma keşke hiç evlenmeseydim diyorum anası ve kız kardeşi ile kalsaymış çok ağlattı beni umarım en kısa Zamanda oda ağlarBenimki de başka konudan tartışıp, aldıralım bebeği boşanalıma bağlardı, beni bunla tehtid ederdi bebeği istemediğinden değil de beni hizaya getirmek için aklınca. Seninki de o hesap başka şeylere takıp olayı bebeğe mi getiriyo. Bu erkekler çok gaddar gerçekten ya insan nasıl ağzına alır sinirle de olsa bebeği istemiyorum aldır diye. Keşke zamanında anaları bunları aldırsaydı diyesi geliyor insanın..
Bizim hiç olurumuz kalmadı da sizin ki geçici bi durumdur inşallah, üstelik senin daha çok desteğe ihtiyacın var riskli sürecinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?