2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bunları anlamak istemiyorlar benim kayınvalidem bile eşimin ismini dedesinin ismini koymamış eşimin teyzeleri koymuş ki bana da böyle bir talepte bulunmaya hakları Yok
Kendi koymadıysa lafını bile edemez. Nedense hep erkek tarafı aynı istekte bulunuyor. Çok azdır heralde kız tarafının bu konuda baskı yaptığı. Bir onların ismi yaşasın. Ataerkil yapıdan ne zaman kurtuluruz acaba

Evet benim ailem ne koyarsan koy dedi eşim bile karışamaz benim çoçuğum zaten istemiyor koymasın

Evet benim ailem ne koyarsan koy dedi eşim bile karışamaz benim çoçuğum zaten istemiyor koymasın
Senin özel durumunda var canım. Rabbim güç kuvvet versin sana. Kadınlar her zaman daha çok çekiyor bu hayatta ondan daha dayanıklıyız. Altından kalkarsın her şeyin Allahın izniyle. Yavrunu da en güzel şekilde bakar büyütürsün.

Ben
Alex çok iyiymiş benim ilk gebeliğimde erkek olunca eşim sen isim bul beğenirsem tamam derim dedi Eymen i çok beğendim kimsede de duymadım çevremde tamam dedi çok beğendi koyduk bizimkide koyu BJK li ikinci oğlanda direk Oğuzhan koydu bakalım bu ne olacak kız olursa kimseye koydurmam babasına bile bakalım nasip

İnşallah canım benim yeterki sağlıklı gelsin bebeğim

Eşleriyle sorun yaşayan arkadaşlara gerçekten çok üzülüyorum insan hayata kaç kere gelirki mutlu olmak varken hamile eşlerini üzüyorlar anlamıyorum siz hamilesiniz duanız kabul olur dua edin düzelsin diye inşş kapınızda affedersiniz ama köpek olurlar sevgiden. O minik bebeği görünce bence çok pişman olcaklar yaptıkları şeyler için inşş mutlu olursunuz

Ailemle aynı şehirdeyim maalesef beni burada yanlız Bıraktı annem felçli babama bakıyor ablamlar zaten çalışıyor sağolsun bir bir gün geliyor diğeri ertesi gün ama geceleri yanlız kalıyorum

Ne diyeyim canım, çok şey derim de.. kendine çok dikkat et sen

Bende dua ediyorum dün gece yine ağlayarak dua ettim inşallah gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…