- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.981
İyiye gidiyor gibiydi neden tekrar böyle oldu ki, sanırım bizde de 16.haftaya gelmeden geçmeyecek çoğu hamilelerde o haftada tamamen geçiyormuş.Aynı ben ya bulantim az gibi oluyor bazen az yiyorum bulanır diye korkumdan ama çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum bazen ama yine acıkıyorum sanki yediklerim mideme gitmiyor
İnşallah bende öyleyim zor yedim iki lokma birşeyİyiye gidiyor gibiydi neden tekrar böyle oldu ki, sanırım bizde de 16.haftaya gelmeden geçmeyecek çoğu hamilelerde o haftada tamamen geçiyormuş.
Birde 11. Haftada giden arkadaşlar bebegın boyunu ölçü mü doktor ne kadar acaba cm mi oluyor artik bana bebeğin boyu 6 dedı ama 6 cm mi normal mi sizce
Aynen ben de 1,5yıldır istiyorum olmuyor. Bunu ailelere bile demedik. Sıkıntılı günler atlattık. Senin dediğin gibi düşünüyorum ben de. Rabbim mucize verdi bize onun da ismini biz koyalım dicem. Surat yaparsa yapsın napıyım. Annemlerin ilk torunu olmasına rağmen ısrar etmiyor bize bırakıyorlar ama kayınpeder sinir ediyor beni böyle yaparak.
Allah yardımcımız olsun, insanda sabır da kalmıyor çevrem de çok şaşırıyor ve artık onlar da ilgilenmekten bıktılar, yavaş yavaş rahatsız olduklarını belli ediyorlar diye ben de içimden çekiyorumİnşallah bende öyleyim zor yedim iki lokma birşey
Sorma keşke hiç evlenmeseydim diyorum anası ve kız kardeşi ile kalsaymış çok ağlattı beni umarım en kısa Zamanda oda ağlar
Evet millet alışmış hamilenin herşeyi homili gırtlak yemesine gezmesine bizleri naz yaptığımızı sanıyorlarAllah yardımcımız olsun, insanda sabır da kalmıyor çevrem de çok şaşırıyor ve artık onlar da ilgilenmekten bıktılar, yavaş yavaş rahatsız olduklarını belli ediyorlar diye ben de içimden çekiyorum
Sen bir terbiyesizlik yapmış olsan hemen beyaz kodla şikayetçi olurdu senden. Ama o hakediyor asıl şikayetçi olmayı. Tüm hasta haklarını kullan nasıl bir üsluptur bu ya. Bırak hamile kadına normal insana bile söylenmeyecek laflar. Duygu yoksunu adam. Mesleğini severek ve haketmeyerek yapan insanın özellikle sağlıkla sektöründe yeri yok bence.Sen bu doktoru neden şikayet etmiyosun hala? Bu densizlik fazla.
Öyle de işte insan yediremiyor benim sayemde bazı şeylere kavuştu herşeyi birden unuttuBen hiç ağlamıyorum canım sende ağlama. Bebeğini üzmene ne gerek var bi gaddar için. İstemiyorsa defolsun gitsin
Amin inşallah canımLavanta_kokusu sonsuzzz kızlar Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor sizi düşününce insanın içi cızlıyor Allah size güç kuvvet eşlerinize de vicdan merhamet ve babalık duygusu versin inşallah.
Lavanta_kokusu sonsuzzz kızlar Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor sizi düşününce insanın içi cızlıyor Allah size güç kuvvet eşlerinize de vicdan merhamet ve babalık duygusu versin inşallah.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla çok zorEvet millet alışmış hamilenin herşeyi homili gırtlak yemesine gezmesine bizleri naz yaptığımızı sanıyorlar
Öyle de işte insan yediremiyor benim sayemde bazı şeylere kavuştu herşeyi birden unuttu
Bizde de benzer bir durum yaşandı kayınvalidemdeyim değilde kayınbabam erkek olurda kim onun ismini koyarsa bilezik alacakmış. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Yine allah bilir ama belki tek çocuğum olacak ona da kendim isim vereceğim dedim kapandı olay. Yıl olmuş 2017 hala aynı. Anlamıyorum onların ismini koyunca ne oluyor saygı hürmet burdan mı anlaşılıyor. Hoş koysam kendi babamın ismini koyarım 5sene oldu toprağa verdik. Ondan bahseden yok ama. Senin çocuğun onca emek veriyorsun stres yaşıyorsun. En çok sen hakediyorsun ismi vermeyi.İyi haftasonlarını kızlar:)
Dünden beri canımı sıkan bişey var sizle paylaşmak istedim. İsim konusunda kayınbabam tüm çocuklarımın ilk çocuğunun ismini ben koyucam diyormuş. Kaynımın kızı oldu koydu. Şimdi bizimkine de isim bulmuş. Benim ailemin de bi isim koymasını istiyormuş. Ama bizimkiler koymaz,kendiniz istediğinizi koyun diyorlar. Hatta kayınbabam babamın adını koymayı istiyor ama bizde baba hayattayken filan konulmaz ismi. Dün artık ağlıcaktım sinirimden. Eşim de herkesin gönlünü yapmak istiyor arada kalıyor. Kız olsa İkra ismi vardı hep aklımda eşim de biliyor. Ama erkek dedi doktor ve hiç erkek adı yok aklımda. Eşim de aslında gönlünden geçeni koymak istiyor ama babasına sen koyma biz koyarız diyemiyor. Of of tartışıcam artık kayınbabamla ya. Öyle de olmasını istemiyorum. Sizce ne yapıyım? İkinci ismi senin dediğin olsun ilk ismi biz koyalım mı desem diyorum??
ben 12.1de gittim 5.5cm di canimBirde 11. Haftada giden arkadaşlar bebegın boyunu ölçü mü doktor ne kadar acaba cm mi oluyor artik bana bebeğin boyu 6 dedı ama 6 cm mi normal mi sizce
Ailemle aynı şehirdeyim maalesef beni burada yanlız Bıraktı annem felçli babama bakıyor ablamlar zaten çalışıyor sağolsun bir bir gün geliyor diğeri ertesi gün ama geceleri yanlız kalıyorumSen ailenle aynı şehirde miydin canım? Birde seni evde yalnız bırakmadı değil mi?
İşte bunları anlamak istemiyorlar benim kayınvalidem bile eşimin ismini dedesinin ismini koymamış eşimin teyzeleri koymuş ki bana da böyle bir talepte bulunmaya hakları YokBizde de benzer bir durum yaşandı kayınvalidemdeyim değilde kayınbabam erkek olurda kim onun ismini koyarsa bilezik alacakmış. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Yine allah bilir ama belki tek çocuğum olacak ona da kendim isim vereceğim dedim kapandı olay. Yıl olmuş 2017 hala aynı. Anlamıyorum onların ismini koyunca ne oluyor saygı hürmet burdan mı anlaşılıyor. Hoş koysam kendi babamın ismini koyarım 5sene oldu toprağa verdik. Ondan bahseden yok ama. Senin çocuğun onca emek veriyorsun stres yaşıyorsun. En çok sen hakediyorsun ismi vermeyi.
Amin canım tek dileğim sağlıklı doğsunda başkada birşey istemiyorum o hayatına baksınEşleri ile sorunu olan arkadaşlar Rabbim onları ıslah etsin inşallah bir kadını hamile haliyle üzen ağlatan bır insan iflah olmaz Rabbim kalplerine merhamet duygusu versin sizede sabır inşallah evladınız yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?