- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.041
Keşke İnan o mağazalara gidemiyorum herkes eşiyle birlikte bakıyor çok zoruma gidiyor ben Nisan gibi İzmir'i düşünüyorum bakalım sezonum açılır haftalık iyi para elime geçerse alıcam sadece bebek arabası alıcam yatak almayı düşünmüyorum yanımda yatırıcam masraf yapmayı düşünmüyorum sonumuz belli değil maddi açıdan
Tamam belge bende olur şey diyorlar ya 1 hafta içinde çıkarın yoksa ceza var diye o doğru mu acaba geçen nüfüsa gidince sormayı unuttumTabili canım anne yada baba herhangi bir nüfus müdürlüğünde çıkarabiliyor doğum belgesiyle. Doğum belgesi babada olmazsa çıkaramaz zaten, aceleye gerek Olmaz.
Bende öyle hiçbirşey almayacağım çünkü doktora gidiyorum özel klinik kadının kendisinin ona 200 tl birde ayda 2 kere üniversite hastanesine gidiyorum endokrin Prof ona 110 tl veriyorum zaten dükkan az kazanıyor sezon kapalı Nisan -mayıs gibi düşünüyorumBen annemle gidiyorum ama bi şey almıyorum şimdilik 6-7 aya kadar bi şey almayacağım, uğur yaptım..
Zaten kendi hesabıma olmayacak ablamın ek hesabında onun adında olucak aileme anlatamıyorum zaten evliliğimize karşıydılar birde babam felçli yatalak herkesin bir sorunu var. İşte bulamam bu halde zaten ben turizmciyim şu sıralar en kötü sektör kendi alanımda bulmam zor başka işlerde almaz zaten hamileyim
Bizimde karışık canım bizi işlerimizin ters gitmesi böyle yaptı birde ailesi dükkan için evimizi herşeyi sattık ve 3 yıldır şehirdışında çalışıyor maalesef ailesiyle birlikte kolayına geldi kimseye hesap kitap vermiyor öyle işte bu hafta gelecek daha dün akşam dedi o bebeği istemiyorum diye ağlattı yine beni
Tamam belge bende olur şey diyorlar ya 1 hafta içinde çıkarın yoksa ceza var diye o doğru mu acaba geçen nüfüsa gidince sormayı unuttum
Onun için darp raporu almak gerekiyormuş canım ev onunda sattık turizm kötüye gidince maalesefBende aileme anlatmamıştım ilk ay, artık canıma tak edince anlattım, özellikle annem kaplan kesildi arkamda. Bebekler gibi bakıyor bana saolsın. Eşin dönsün, hala bu hayvanlıkları devam ederse söyle ve avukatla görüşerek hareket et. Benim eşim evi terketti çünkü ev benimdi:) ama seninki terketmezse sen şiddet nedeniyle uzaklaştırma fln deneyebilirsin önce.
Hadi ya süpermiş öğrendiğim iyi olduYok canım 30 gün süresi var
Bu erkeklerin sorumsuzlukları beni gerçekten sinir ediyor. Kadın tek başına çocuğu yapmıyor, evliyken gidip başkasındanda yapmıyor. Yaparken iyide hamile kalınca mı dert. Kadın korunmuyorsa çocuk istemeyen adam korunsun. Çocuğun kalbi atmış canlanmış ben bunu istemiyorum demek nedir ya. Sinirlendim şimdi. Aferim kızlar size. Hayatınıza bedeninize ve bebeğinize sahip çıkınsonsuzzz
Ben Ağustos ayında kadın Doğuma gidince asla bebeğimin olmayacağını ögrendim ve eşimle kavga ettik benim çocuğum olmayacak diye ortalığı yıktı sonra tam tedaviye başlayacak iken hamile kaldım işte artık eşim nankör olduBu erkeklerin sorumsuzlukları beni gerçekten sinir ediyor. Kadın tek başına çocuğu yapmıyor, evliyken gidip başkasındanda yapmıyor. Yaparken iyide hamile kalınca mı dert. Kadın korunmuyorsa çocuk istemeyen adam korunsun. Çocuğun kalbi atmış canlanmış ben bunu istemiyorum demek nedir ya. Sinirlendim şimdi. Aferim kızlar size. Hayatınıza bedeninize ve bebeğinize sahip çıkınsonsuzzz
Onun için darp raporu almak gerekiyormuş canım ev onunda sattık turizm kötüye gidince maalesef
Ben Ağustos ayında kadın Doğuma gidince asla bebeğimin olmayacağını ögrendim ve eşimle kavga ettik benim çocuğum olmayacak diye ortalığı yıktı sonra tam tedaviye başlayacak iken hamile kaldım işte artık eşim nankör oldu
Yok geçen sefer her yerim ağrıdı kolumdan asılınca sabaha kadar ağlattı beni unutmayacağım asla bu günleriAnladım cnm, kötü olmuş evi satması. Bidaha yeltenirse almamazlık etme ama
Sağlıksız olma ihtimalinden dolayı birde onunla ailesinin yanına gitmedim ondan canımTam memnuniyetsiz nankör yani. Peki bebeği hiç mi istemiyor benimki gibi, allah korusun, sağlıksız olma ihtimali nedeniyle mi istemiyor?
Sağlıksız olma ihtimalinden dolayı birde onunla ailesinin yanına gitmedim ondan canım
Bu büyüklerinde isim koyma meragini anlamıyorum :) bizde de kayinpederim erkek olursa Ayaz koyun dedi,aslında benim için çokta önemli deil anlamı güzel olduktan sonra ama niye bu merak anlamış değilim :) ama benim kayinpeder yine de direnmek illa koyun diye seninki nsl bilemem cnm Allah yardımcın olsun :)
Sen bu hamile halinle bu konuyu düşünüp kendini üzecegine bırak onlar üzülürse üzülsün. Şu güzelim günlerinin tadını çıkar. Gönlünden ne geçiyorsa söyle. Anne olunca zaten dişi kaplan gibi olacağımı hissediyorum minnağımı koruyup kollayabilmek için. Söz konusu bebeğimizse herkes duracağı yeri bilsin. O bizimPençelerimizi çıkartmasılar
Bizde de benzer bir durum yaşandı kayınvalidemdeyim değilde kayınbabam erkek olurda kim onun ismini koyarsa bilezik alacakmış. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Yine allah bilir ama belki tek çocuğum olacak ona da kendim isim vereceğim dedim kapandı olay. Yıl olmuş 2017 hala aynı. Anlamıyorum onların ismini koyunca ne oluyor saygı hürmet burdan mı anlaşılıyor. Hoş koysam kendi babamın ismini koyarım 5sene oldu toprağa verdik. Ondan bahseden yok ama. Senin çocuğun onca emek veriyorsun stres yaşıyorsun. En çok sen hakediyorsun ismi vermeyi.
Yok babası sağ ama eşim yıllarca çalışıp emekli yapmış babasını 45 yaşındalar taşı sıksalar suyunu çıkarırlar eşimi iyi kullanmışlar yıllarca birde bekar evde kalmış 33 yaşında geçimsiz kıskanç görümce var anlayacağın eşim benim sayemde dükkAnı evi arabası oldu yemedim gezmedim hep birikim yaptım ama boşunaymış son lafı çok gücüme gitti şöyle birikimim olsa bebiş büyünceye kadar arkama bile bakmam dedim ya sektörüm sıkıntılı diğer sektörlerde öyle maalesef birde hamileyim zorSende de mi aile sorunu var. Benimde bi boşanmış, kocasızlıktan eksiklenen, tek başına hiç bi şeyi yapamayan, ezik bi anne problemimiz vardı. Oğlunu kocası olsun diye büyütmüş, her daim onu alamadım oğlum, bunu alamadım oğlum, gidemedim oğlum diye oğlunun tüm haftasonlarını gaspeden, sağlıklı olduğu halde 10 yıldır çalışmayan, oğluna kendini baktıran iğrenç bi kadın. Koşa koşa ona gitti zaten ve kadın bi kere bile beni arayıpta bebek nasıl diye bile sormadı bana. Mutlu olmuştur şimdi oğlunun parasını yiyecek diye ama yedirtmeyeceğim onlara. Aileleleri karılık, evlatlık yapsın bunlara boşver.
Yok babası sağ ama eşim yıllarca çalışıp emekli yapmış babasını 45 yaşındalar taşı sıksalar suyunu çıkarırlar eşimi iyi kullanmışlar yıllarca birde bekar evde kalmış 33 yaşında geçimsiz kıskanç görümce var anlayacağın eşim benim sayemde dükkAnı evi arabası oldu yemedim gezmedim hep birikim yaptım ama boşunaymış son lafı çok gücüme gitti şöyle birikimim olsa bebiş büyünceye kadar arkama bile bakmam dedim ya sektörüm sıkıntılı diğer sektörlerde öyle maalesef birde hamileyim zor
sonsuzzz nasıl olsa Perşembe günü gelecek konuşacağım bizi istemiyorsa versin tazminat nafaka yada dükkAnı çocuğumu alır giderim hergün dükkana daha önce ben bekliyordum kışın 3 ay açmam dükkAnı onuda biriktirdiğimizi yeriz oğlumla sezon açılınca tekrar çalışır biriktiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?