- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.021
ne diyim canm allah gonlune gore versin rabbim yardincin olsun oyle adama ne denilirki uzuldum ama...
Kendilerini bir b..k sandılar eşime dedim sanki çok mu yakışıklısın hayatına benden sonra olucak olan paran için olur dedim umarım seni soyup soğana çevirirler dedim neymiş hayatını yaşayacakmış beyfendi sanki ben zincire vurdumBende bebeğim için üzülüyorum ama napalım, kendisini istemeyen bi babayı o da istemezdi sanırım. Saol canım, allah sizlerin yuvalarına mutluluk versin..
Etmeye çalışıyorum canım rabbim güç kuvvet versin sana ve bana sonra hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsinler
Kendilerini bir b..k sandılar eşime dedim sanki çok mu yakışıklısın hayatına benden sonra olucak olan paran için olur dedim umarım seni soyup soğana çevirirler dedim neymiş hayatını yaşayacakmış beyfendi sanki ben zincire vurdum
Ayın 16 sında muayenem var o zaman yaparız dedi doktorum önümüzdeki perşembe babası gelecek işte para getirecek ona göre yaptıracağım peşin alıyor değil mi doktor parayıSenin bebeğin sapasağlam doğduğunda inşallah, o babası utanacak. Sen o günü bekle canım. Senin nifty test ne zamandı?
Eşleriyle sorun yaşayan arkadaşlara gerçekten çok üzülüyorum insan hayata kaç kere gelirki mutlu olmak varken hamile eşlerini üzüyorlar anlamıyorum siz hamilesiniz duanız kabul olur dua edin düzelsin diye inşş kapınızda affedersiniz ama köpek olurlar sevgiden. O minik bebeği görünce bence çok pişman olcaklar yaptıkları şeyler için inşş mutlu olursunuz
sonsuzzz bende boşanacak gibiyim eşim şuan şehirdışında daha dün tartıştık bu bebeği istemiyorum diye haftaya gelecek bakalım sonuç ne olucak
eşin için söylenecek çok şey var ama söylemek bize düşmüyor. Allah ıslah etsin. Bundan 2-3 yıl sonra söylediklerinden çok utanıp pişman olacağına emin ol. Tecrübeyle sabit. Hatta ikinci çocuk için yanıp tutuşacağı günleri göreceksin.keşke yaşanmasa ve bu kadar üzülmeseydin. Allah yardımcın olsunKendilerini bir b..k sandılar eşime dedim sanki çok mu yakışıklısın hayatına benden sonra olucak olan paran için olur dedim umarım seni soyup soğana çevirirler dedim neymiş hayatını yaşayacakmış beyfendi sanki ben zincire vurdum
Mesaj atmadı canım telefonla söyledi birde evde üstüme yürüdü bıçakla tartıştık eve kitledi işte birde tokat attı Karakolada gidemedim darp raporu almaya o gün ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım iştesen bu kürtaj baskısını mesaj yada tel ile belgelendir, sora donuna kadar tazminat ve nafakanı aldığında gitsin yaşayabiliyosa yaşasın hayatını. Erkek istemese gebeliği yanlışlıkla olsa bile kürtaj baskısı kusurlu davranışmış
Kesinlikle benimkide Doğuma gelmeyeceğim dedi. Bende doğumu söylemeyi düşünmüyorumBana da herkes bunu diyor bebeği gördükten sora çok pişman olur diye ama en güzel günlerimi mahfeden, zor anlarımda yanımda olmayan, doğuma bile babam götürdükten sora, o sancıları çekerken yanımda olmadıktan sora, büyük konuşmayayım da kapımda köpek olsa affetmem. Ha bebeğimin her zaman babasıdır, babalığını yapmasını sonuna kadar desteklerim o ayrı ama koca olmaz bana artık.
Ayın 16 sında muayenem var o zaman yaparız dedi doktorum önümüzdeki perşembe babası gelecek işte para getirecek ona göre yaptıracağım peşin alıyor değil mi doktor parayı
Mesaj atmadı canım telefonla söyledi birde evde üstüme yürüdü bıçakla tartıştık eve kitledi işte birde tokat attı Karakolada gidemedim darp raporu almaya o gün ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım işte
Canım dükkanım var Benim şuan sezon olmadığı için elimde param Yok doktor o zamana dnası kesin ve tam sonuç alırız dediBen hiç bilmiyorum cnm nifty testini. Sen çalışıyor musun peki?
Birde ayın 16 sında nerdeyse 17. Haftada olacaksın, neden o kadar geç önerdi doktor. Çok daha erken öğrenip için rahatlayabilirdi
Kesinlikle benimkide Doğuma gelmeyeceğim dedi. Bende doğumu söylemeyi düşünmüyorum
Canım dükkanım var Benim şuan sezon olmadığı için elimde param Yok doktor o zamana dnası kesin ve tam sonuç alırız dedi
Ciddi misin tamam not alıcam zaten para vermeyeceğim başının çaresini bak dedi elemandan 2 haftada bir hasılatı istiyorum ablam hesabından ek hesap açacak bana kendi adında bende oraya parayı yatırmayı düşünüyorum şu sezon bir açılsın sorma o kadar pişmanım ki dükkanın hasılatını hep eline verdim buraya gelince köpekler kadar pişmanım bana bir kelime söyledi İnan ailem duysam kıyamet kopar para istedim vermeyeceğim dedi bende o dükkandaki para hakkımız dedim şunu dedi o zaman paranı vereyim sana istediğimi yaparım dedi yani resmen o...ros yerine koydu o gün sabaha kadar ağladımTamam sen o telefonla söylediği tarihi ve saati bi kenara not et ciddiyim, nolur nolmaz ilerde lazım olabilir. Olmasın inşallah da. Biz hiç telde konuşmadık bak ben o noktada ispatsızım şimdilik.
Keşke İnan o mağazalara gidemiyorum herkes eşiyle birlikte bakıyor çok zoruma gidiyor ben Nisan gibi İzmir'i düşünüyorum bakalım sezonum açılır haftalık iyi para elime geçerse alıcam sadece bebek arabası alıcam yatak almayı düşünmüyorum yanımda yatırıcam masraf yapmayı düşünmüyorum sonumuz belli değil maddi açıdanKeşke ankarada yaşasaydın :) herkesin kocasıyla yaşadığı o alışveriş vb. Süreçleri beraber yapardık :))
Biz çıkarabiliyoruz değil mi nüfus cüzdanını canım Doğumdan sonra hemen çıkıyor değil mi o ağrı ile gidebilir miyiz ki nüfüsaBende söylemeyeceğim, nüfus cüzdanını çıkarmadan bebeğimin söylemeyeceğim. Gerçi biz aynı işyerindeyiz ordan duyar mı bilmem.
Ciddi misin tamam not alıcam zaten para vermeyeceğim başının çaresini bak dedi elemandan 2 haftada bir hasılatı istiyorum ablam hesabından ek hesap açacak bana kendi adında bende oraya parayı yatırmayı düşünüyorum şu sezon bir açılsın sorma o kadar pişmanım ki dükkanın hasılatını hep eline verdim buraya gelince köpekler kadar pişmanım bana bir kelime söyledi İnan ailem duysam kıyamet kopar para istedim vermeyeceğim dedi bende o dükkandaki para hakkımız dedim şunu dedi o zaman paranı vereyim sana istediğimi yaparım dedi yani resmen o...ros yerine koydu o gün sabaha kadar ağladım
Biz çıkarabiliyoruz değil mi nüfus cüzdanını canım Doğumdan sonra hemen çıkıyor değil mi o ağrı ile gidebilir miyiz ki nüfüsa
Zaten kendi hesabıma olmayacak ablamın ek hesabında onun adında olucak aileme anlatamıyorum zaten evliliğimize karşıydılar birde babam felçli yatalak herkesin bir sorunu var. İşte bulamam bu halde zaten ben turizmciyim şu sıralar en kötü sektör kendi alanımda bulmam zor başka işlerde almaz zaten hamileyimİşte klasik soysuz erkek. Seni parayla terbiye etmmeye çalışmış. Karısına bunu yakıştıram adamdan koca olsa nolur.
Geçen bi hukuk sitesinde okudum, hamile karısını çaresizlik içinde terketmek ceza kanununda yer alıyor yani suç sayılıyor. Maddi inkansızlığını vs hep belgelendir, hesabına para alma, para yatırma. Ben çalıştığım ve ondan daha yüksek kazandığım için bunu kullanamayacağım ama sen muhakkak elini kuvvetlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?