- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.681
Yaşını ve kaldığın ayı söyle canım ama bak baştan söyliyim kimsede denemedim sadece çok tuttuğunu söylediler yanılma illaki olur yani
Yaşını ve kaldığın ayı söyle canım ama bak baştan söyliyim kimsede denemedim sadece çok tuttuğunu söylediler yanılma illaki olur yani
bana 3 drda erkek dedi :) hangi bilgiler lazmda vereyim netligine bakin kizlar :)Cinsiyeti netleşen arkadaşlar söyleyinde takvime bakalım tutup tutmadığına
yasim 25 son adet tarihim 22 eylul ama sanirim ekimde kaldim cnmCinsiyeti netleşen arkadaşlar söyleyinde takvime bakalım tutup tutmadığına
en sorumsuz anne listesinin basini cekecegim sanirim hic bisey yapmicam die soz verdim kendime acilen liste tutmam lazim en azindan 8. ayda toplu siparisle getrtirim :)Kizlar bebeginiz icin hazirliklar yaptiniz mi simdiden ? Veya yapmayi dusundugnuz seyler var mi. Besik kiyafet orgu ne biliyim oyle seyler.
Ben mesela kendim bebegime kendi ellerimle bir battaniye falan ormek istiyorum. Pek bu isleri beceremem ama yinede kendi el emegim olsun istiyorum.
Bazi seyleri simdiden aldim bile. Bebek banyosu ne biliyim beyaz pijama takimi corap. Kulaktan ates olcer anne yani besik falanda almayi dusunuyorum.
Banada bakar mısın canım yaş 26 sat 16 ekimdiCinsiyeti netleşen arkadaşlar söyleyinde takvime bakalım tutup tutmadığına
en sorumsuz anne listesinin basini cekecegim sanirim hic bisey yapmicam die soz verdim kendime acilen liste tutmam lazim en azindan 8. ayda toplu siparisle getrtirim :)
seninki en guzeli hesapli alisveris tadini cikara cikara alisveris benim 3 kaybim oldu cok korkuyorum gerci ilkkez bu haftalara geldik insallah ogluş benimle kalacak diye umid ediyorumda yinede elim varmiyor onceden kendime soz verdigim icin :)ciplak dogacak kereta :)hahaha yok canim olur mu oyle sey. Bende ilk bebegimde aslinda 6 aydan sonra falan sanirim alisverise basladim. Ama bu sefer sanki daha bir heycanliyim. Birde indirimler oldukca hosuma giden seyleri kiyafet pijamalari almak istiyorum. Son anda ihtiyaca gore alinca biraz daha masrafli oluyor. Ne yalan soyliyim pijama fiyatina tam takim kiyafet alabilirdim veya bir zibin veya corap pijama fiyatina aldigim olmustu. Tabi dogduktan sonra acil ihtiyac halinde alinir ama vakit varken keyfini cikararak yapmak istiyorum.
Yaşımızla hamile.kaldigimiz aya mi bakıcazPeşinen söyliyim başka kimsede denemedim kendim uyguladım sadece
Kizlar bebeginiz icin hazirliklar yaptiniz mi simdiden ? Veya yapmayi dusundugnuz seyler var mi. Besik kiyafet orgu ne biliyim oyle seyler.
Ben mesela kendim bebegime kendi ellerimle bir battaniye falan ormek istiyorum. Pek bu isleri beceremem ama yinede kendi el emegim olsun istiyorum.
Bazi seyleri simdiden aldim bile. Bebek banyosu ne biliyim beyaz pijama takimi corap. Kulaktan ates olcer anne yani besik falanda almayi dusunuyorum.
Yaşımızla hamile.kaldigimiz aya mi bakıcaz
Yok canm hiçbirşey söylemiyor sanki cinsiyetsizmiş gibi o konulara hiç girmiyorSenin cinsiyet belli oldu mu canim
Anladm cnm hayırlı olsun.. listeye ekliyorm o zmn :)Tesekkur ederim :) gecen hafta ikili test icin gittigimde %99 soyleyebilirim dedi o daha once paylastigim fotograflari da o zaman cekmisti bende kesin degilse soylemeyin kendimi kaptiririm demistim sonra burdan tahmin sordum :) 1 hafta sonra sonuclar icin gittigimde acaba kesinlesmismidir dedigimde bakalim dedi bakti ve evet %100 dedi. Soyledi. Renkli ultrasonla 3 boyutlu ve 2 boyutlu bakti. Zaten bizim doktor ilk hafta gittigimde bile 12. Haftada belli olur demisti.
Hamile kaldığımız aya ve yaşa mı bakıyoruz ??? Yaş 28 ay ekimPeşinen söyliyim başka kimsede denemedim kendim uyguladım sadece
Bnmde belimde ağrı var 2gündür yine adet zamanı geldi die düşünüyormm.. birde takvimde leğen kemiği genişlemeye başlıyormuş sırt ve bel ağrısı normalmiş öyle yazıyordu..Kizlar merhaba dun aksamdan beri sol bacagimin kasikla birlesme yerinde bir kramp ve uyusma soz konusu boyle bsy yasayan var mi
Ayy beni bıraksalar herşeyi hazırlarım hatta doğum çantasını bile ama cinsiyet belli olsun die engelliyorlarr... yarın ikili testin sonucunu alıcam inşallah güzel sonuç alırsam yatak bebek arabası gibi büyük parçalardan başmayı düşünüyorm en azından fiyat araştırması yapcam...Kizlar bebeginiz icin hazirliklar yaptiniz mi simdiden ? Veya yapmayi dusundugnuz seyler var mi. Besik kiyafet orgu ne biliyim oyle seyler.
Bana erkek gosterioPeşinen söyliyim başka kimsede denemedim kendim uyguladım sadece
Yine erkek cıkıyor alışmam gerek sanrm artkkPeşinen söyliyim başka kimsede denemedim kendim uyguladım sadece
Yatak ve şifoniyer için bişey diyemem ama dolap önmli hele ki tek cocuk düşünmüyorsn ileride değiştirmek istemiyorsan büyük almak daha mantıklı ... sadce büyüyen yataklar 700-1000 arası fiyat makul gibi ama dedğim gibi ilerisinide düşündüğüm için ben özel dolap yaptrdım sadce büyüyen yatak alıcaminstada alyans bebe mi besikmi diye bir yer var orda dolap sifonyer buyuyen besik takimi 1250 tl dio nasil sizce kizlar bi incelesenize alinirimi ki
anne yanı beşik bende yatağa birleşenlerden düşünüyorum. 6-7 aylık olunca başlayacağım eksikleri tespit edip tamamlamaya şimdilik 1-2 oyuncak ve cinsiyeti öğrenince 1-2 kıyafet aldım. annemde yelek ve battaniye işlerine girişti beyaz beyaz örüyor :) bir de mobilya-aksesuar falan gördükçe resimleri telefonuma kaydediyorum sadece ilerde fikir olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?