2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşını ve kaldığın ayı söyle canım ama bak baştan söyliyim kimsede denemedim sadece çok tuttuğunu söylediler yanılma illaki olur yani

tamam canim ekimde hamile kaldim o zaman 31 yasimdaydim ama simdi 32 . 1 tane kizim var zaten kiz veya erkek benim icin fark etmez ama yinede cok heycanliyim ne oldugnu biran once ogrenmek istiyorum.

Simdiden cok tesekkur ederim cevabin icin rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip eder insallah

Kizlar bebeginiz icin hazirliklar yaptiniz mi simdiden ? Veya yapmayi dusundugnuz seyler var mi. Besik kiyafet orgu ne biliyim oyle seyler.

Ben mesela kendim bebegime kendi ellerimle bir battaniye falan ormek istiyorum. Pek bu isleri beceremem ama yinede kendi el emegim olsun istiyorum.

Bazi seyleri simdiden aldim bile. Bebek banyosu ne biliyim beyaz pijama takimi corap. Kulaktan ates olcer anne yani besik falanda almayi dusunuyorum.

en sorumsuz anne listesinin basini cekecegim sanirim hic bisey yapmicam die soz verdim kendime acilen liste tutmam lazim en azindan 8. ayda toplu siparisle getrtirim :)

en sorumsuz anne listesinin basini cekecegim sanirim hic bisey yapmicam die soz verdim kendime acilen liste tutmam lazim en azindan 8. ayda toplu siparisle getrtirim :)

hahaha yok canim olur mu oyle sey. Bende ilk bebegimde aslinda 6 aydan sonra falan sanirim alisverise basladim. Ama bu sefer sanki daha bir heycanliyim. Birde indirimler oldukca hosuma giden seyleri kiyafet pijamalari almak istiyorum. Son anda ihtiyaca gore alinca biraz daha masrafli oluyor. Ne yalan soyliyim pijama fiyatina tam takim kiyafet alabilirdim veya bir zibin veya corap pijama fiyatina aldigim olmustu. Tabi dogduktan sonra acil ihtiyac halinde alinir ama vakit varken keyfini cikararak yapmak istiyorum.

seninki en guzeli hesapli alisveris tadini cikara cikara alisveris benim 3 kaybim oldu cok korkuyorum gerci ilkkez bu haftalara geldik insallah ogluş benimle kalacak diye umid ediyorumda yinede elim varmiyor onceden kendime soz verdigim icin :)ciplak dogacak kereta :)

anne yanı beşik bende yatağa birleşenlerden düşünüyorum. 6-7 aylık olunca başlayacağım eksikleri tespit edip tamamlamaya şimdilik 1-2 oyuncak ve cinsiyeti öğrenince 1-2 kıyafet aldım. annemde yelek ve battaniye işlerine girişti beyaz beyaz örüyor :) bir de mobilya-aksesuar falan gördükçe resimleri telefonuma kaydediyorum sadece ilerde fikir olsun diye.

Senin cinsiyet belli oldu mu canim
Yok canm hiçbirşey söylemiyor sanki cinsiyetsizmiş gibi o konulara hiç girmiyor

Anladm cnm hayırlı olsun.. listeye ekliyorm o zmn :)
Peşinen söyliyim başka kimsede denemedim kendim uyguladım sadece
Hamile kaldığımız aya ve yaşa mı bakıyoruz ??? Yaş 28 ay ekim
Kizlar merhaba dun aksamdan beri sol bacagimin kasikla birlesme yerinde bir kramp ve uyusma soz konusu boyle bsy yasayan var mi
Bnmde belimde ağrı var 2gündür yine adet zamanı geldi die düşünüyormm.. birde takvimde leğen kemiği genişlemeye başlıyormuş sırt ve bel ağrısı normalmiş öyle yazıyordu..
Senin neden hamilelik takvımin yok cnm eklesene sende hem aşttakilerle bilgilenmiş olursun

Ayy beni bıraksalar herşeyi hazırlarım hatta doğum çantasını bile ama cinsiyet belli olsun die engelliyorlarr... yarın ikili testin sonucunu alıcam inşallah güzel sonuç alırsam yatak bebek arabası gibi büyük parçalardan başmayı düşünüyorm en azından fiyat araştırması yapcam...
Bir çok şeyi annem aldı kıyaft olark cinsiyetine yaşına göre ayırmak kaldı...
7-8 tane battaniye var ztn ben almam sanrm annem saolsun :)

instada alyans bebe mi besikmi diye bir yer var orda dolap sifonyer buyuyen besik takimi 1250 tl dio nasil sizce kizlar bi incelesenize alinirimi ki

bedef cin takv gore erkek dio bendede .
3 dr erkek dedi kiz fikrini silmek zorunda kaldik :)
bide esimle anlasmam vardi erkege isimi srn kiza ben diye napcam ben ya

instada alyans bebe mi besikmi diye bir yer var orda dolap sifonyer buyuyen besik takimi 1250 tl dio nasil sizce kizlar bi incelesenize alinirimi ki
Yatak ve şifoniyer için bişey diyemem ama dolap önmli hele ki tek cocuk düşünmüyorsn ileride değiştirmek istemiyorsan büyük almak daha mantıklı ... sadce büyüyen yataklar 700-1000 arası fiyat makul gibi ama dedğim gibi ilerisinide düşündüğüm için ben özel dolap yaptrdım sadce büyüyen yatak alıcam

aynen canim bende yataga birlesenlerden almayi dusunuyorum. Ilk hamileligimden mobilya yatak odasi takimi var zaten beyaz bebegime ayri odada yapicam ama ilk 3 ay yanimda yatirmayi dusundugum icin anne yani besik almayi dusunuyorum.

ah su annelerimiz olmasa napardik beyaz zaten bence cok guzel bir renk hem kiz hem oglana gore tam bebek rengi. Saglikla kullan insallah tatlim. Benim annemde daha cinsiyetini ogrenmeden ordu bile bebek battaniyesi 2 tane 1 tane daha ormek istiyor. Ama iste bende heves ediyorum kendi ellerimle birseyler yapmayi hatta o orguden yapilan kuzucuklar falan orebilsem cok hosuma gidiyor odasina sus olarak koyarim en azindan.

Oyuncak simdiden cok fazla almayi dusunmuyorum benim ilk hamileligimden var zaten oyuncaklarimiz sadece odasini suslemek amaciyla oyuncak alabilirim.

Canim mobilya bebek arabasi gibi seyler baya fiyatli simdi en kaliteli uygun fiyata bulmak icin tabi biraz arastirmak gerekiyor. Ayni mobilyayi baska magzada biraz daha uygun olabiliyor. Hatta mesela ellerinde son kalan urun oluyor daha bir hesapli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…