2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim biz tayinciyiz ya buyuk dolap benim bile yok cocugun hic olmaz :)
tasirken ordan oraya rezil oluo maalesef

bedef cin takv gore erkek dio bendede .
3 dr erkek dedi kiz fikrini silmek zorunda kaldik :)
bide esimle anlasmam vardi erkege isimi srn kiza ben diye napcam ben ya
Bnde seninele aynı yoldayım hep erkek teorilerde eski usul makas ve tuz da ve rus takviminde kız çıktı sadce.. hep erkek düşünüyoruz...
Önceden soyismini sen veriryorrsun ismini ben demiştim ama erkek olursa Murat olsun dedi bnde beğendim sanrm murat olucak. kız olma ihtimali giderek azalıyor

Ayprensesi ne olur bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum seninkini bakalım tutacak mı

bedef cin takv gore erkek dio bendede .
3 dr erkek dedi kiz fikrini silmek zorunda kaldik :)
bide esimle anlasmam vardi erkege isimi srn kiza ben diye napcam ben ya

canim bendede cin takvimine gore erkek cikti . Ayrica bizimde esimle oyle bir anlasmamiz vardi tabi ilk hamileligimde soylemistik onu ve o kiz olunca benim dedigimi koyduk. Bu seferde erkek olursa esim koymak istiyor ama sormayin gitsin ne koymak istedigini. Babanin adini Sukru koyarim daha iyi dedim Tabi kadin olarak biraz baski yapicam onun ailesinden kendi ailemden destek aliyorum bu yonde. Sende bence destek ara tatlim yanina

destekci arayayim derken kostekci bulurum cnm bnm is yas :))) millet oyle bi isim onerio ki benm hayallerimdeki isimler degil modern dusunuyorum ben modern dedikce esim senin hesap nerde eski isim var carsaf carsaf serio onume 9 ay kavga dovus bulacaz heralde :)
yapmasaydin anlasma dio

Yanlış hatırlamışım kusura bakma canım. Her anını da bol bol fotoğraflarsın ne güzel. Bebiş şimdiden pek şanslı sağlıkla gelir inşallah

aynen canim cok mantikli. Ben bebek odasi aldim yatagi buyuyen mobilya, sifonyer elbise dolabi falan baya buyuk. Kizim suan 4 yasinda ve hala ayni yatak odasini kullaniyoruz. Cok kullanisli ama simdi tekrar hamile oldugum icin kizima genc odasi alicam ama 3 kapali baya buyuk olanlardan genc kiz olunca malum kiyafet sigmicak tasicak ve yeni dogacak bebegimede tekrar oda hazirlicam bebek mobilyasiyla.

K koprulu
Ben fotoğrafçılık mezunuyum cnm ama çalışmıyorum..
AMAN DİKKAT EDİN BEBEKLERİNİ FALŞ KULLANARAK ÇEKMEYİN GÖZLERİNİ KÖR EDER ALLAH KORUSUN GERÇEKLEŞMİŞ OLAYLAR VAR..

Anldm cnm ama genç odası için daha erken deilmi 4 yaşında 10yasında başka biley ister lisede başka bişey ister bnce şimdi değiştrme yapışkanlarla fln kandırmaya çalış :)

ayni bende herseyi alirim bir ogrensem cinsiyetini, sana sunu soyliyim ben 3 tane lohusa pijamalarimi hamile kalmadan 2 ay once almistim bile . Insallah tatlim ikili testin guzel cikar benimki allaha sukur temiz cikti darisi senin basina. Aynen tatlim buyuk parcalara baksan iyi olur fiyatlar baya oynuyor. Fiyatlar yakin gorunsede daha kaliteli urunleri ayni fiyata alma sansin var veya son parca oluyor daha avantajli oluyor.

Pijama kiyafet corapta bile fiyat fark ediyor. Bir bakiyorsun 8 tl ye corap aliyorsun sonra bir baska yerde indirimli oluyor 2 tanesi ayni fiyata. Tabi cinsiyetini ogreniginde uygun gelenleri alir insan her carsiya ciktiginda.

Benimde bir cok esyam var onceki hamileligimden ama yinede yeni seyler alicam heves ediyorum.

Yanlış hatırlamışım kusura bakma canım. Her anını da bol bol fotoğraflarsın ne güzel. Bebiş şimdiden pek şanslı sağlıkla gelir inşallah
Insallah canim
Biliyorum canim ben de uzun sure kurs aldim .Düğün ve model cekimi yaptim bir ara simdi uğraşmıyorum. Yürüyüşe çıktığım zaman ya da seyahate o zaman fotoğraf cekiyorum.

hahaha, canim senin esin ne tur isimler buluyor bilmem ama ben Sukru ye bile raziyim o kadar yani. O yuzden herkez bana destek cikiyor daha erkek icin isim dusunmedim ama esimin dedigin olmayacagi kesin .

Bence sen biraz daha arastir dusun ve hayir diyemiyecekleri isimlerle gel. Ayrica kadin olarak bebegimizi 9 ay biz tasiyoruz o kadar zor bir dogum yapiyoruz azicik bir onceligimiz olsun erkekler ne yapiyor ki ? butun cefayi biz cekiyoruz bence isim koymak annenin hakki

Neden çalışmadın canim .Ben cok seviyorum .Babam izin verseydi ben de fotoğrafçılık okumak istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…