2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler merhaba Kasığınıza hafifce bastırdığınızda diğer yerlerden biraz daha fazla sertlik ve çıkıntı hissediyor musunuz Yoksa bana mı öyle geliyor Biraz daha sağ tarafındaydı artık orta kısımda olan bir şişlik geliyor elime hissedilir derecede

İnşallah cnm yarın öğrenicez inşallah stresin büyük kısmını oluşturuyor bnde..
Aynen öyle ztn yatak beyaz olucak bebek arabası da ara bi renk olucak cinsiyete göre almıcam..ilk onları almayı düşünüyorm..

Doktor da mı erkek dedi canım
Yok o daha hiç cinsiyet konusuna girmedi kesin söylemek istitor sanrm bizde sormuyoruz
Insallah canim

Biliyorum canim ben de uzun sure kurs aldim .Düğün ve model cekimi yaptim bir ara simdi uğraşmıyorum. Yürüyüşe çıktığım zaman ya da seyahate o zaman fotoğraf cekiyorum.
Yeri gelmişken paylaşayım dedim cnm bilmeyenler vardır.. doğumdan sonrada çekmemek gerek flaş kullanarak bn korkarım bn çekmem başkası gelir çeker.. kafasında parçalarım o makineyi o başka bişey de tedbirli olmak lazm..uyarmak lazm..

Bn ağrıyı hep sağ tarafımda hissediyorım... şişkinlik genel olark karnımın altında var ama batmalar sağ da.. görümcem bnm hep solda olurdu dior 2oğlu var :)

Anldm cnm ama genç odası için daha erken deilmi 4 yaşında 10yasında başka biley ister lisede başka bişey ister bnce şimdi değiştrme yapışkanlarla fln kandırmaya çalış :)

Canim bebek odasida beyaz parlak mobilyalar varya ondandi genc odasinida oyle birsey almayi dusunuyorum. Hem merak etme odayi oyle susluyorumki cok tatli duruyor. Mesela 1 duvari simli pembe boyayla boyatmistim uzerine tavandan asilan tul prenses cibinlik falan kelebekli pembe hali . PEmbe kirmizi beyaz oyuncaklar mobilyalar odasina simli kelebekler asmistim. nevresimler falan suslu pembe cicekli ponponlu falan. donence ve yatak susleride oyle.

Kizim genc odasinida simdi oyle yapmayi dusunuyorum. Alicagim mobilya baya masrafli olucak o yuzden bu sekilde yapicam. Prenses cibinlik falan alcam tekrar guzel bir hali. Ayrica yatak buyuk olucagi icin yanina yan kenar monte ediliebiliyor ayni mobilyanin onu ek alicam.

Devamli mobilya almak yerine kaliteli guzel bir mobilya almayi tercih ederim. O ucuz genc/ cocuk odalarini hic begenmedim cok boyle kalitesiz duruyor. Sonrasinda kizim buyudukce duvarlarin boyasini resimlerini suslerini degistirmeyi dusunuyorum.

Tüp bebek merkezine yaklaşık yirmi bin tl harcamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Aşılama ve tüp bebek tedavilerim hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Tam başka bir yerde tüp bebek tedavisine başlamak için kan tetkikleri yaptırıyorduk artık Rabbim mucize verdi bize. Şükürler olsun. Gittigim doktorda tek sıkıntım rahat iletişim kuramamam. Yoksa riskleri hiç atlamiyor herşeyin önlemini alıyor sağolsun. Ahmet beyi hamileligimi ilk öğrendiğimde aradım. Sekreteri 3 hafta sonraya randevu verince gitmedim. Arayayım tekrar en azından 1 kere gidip görüşeyim. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.

Bn ağrıyı hep sağ tarafımda hissediyorım... şişkinlik genel olark karnımın altında var ama batmalar sağ da.. görümcem bnm hep solda olurdu dior 2oğlu var :)
Benimde batmalarım çekilmelerim hep sağda oldu . O çıkıntı artık ortaya doğru geldi hala sağdan sağdan geriliyorum ama orda bulunan damarla ilgiliymiş sanırım . O yüzden sola yatmamız öneriliyor damara baskı uygulayıp kan dolaşımını engellememek adına .. Galiba benim iç karnım küçük göbeğimde çok şiş ve hissettiğim şişlik bebek gibi geliyor bana Değilse de heyecanlandırıyor beni

Hissettiğin şey büyüyen rahmin canım. 13.haftadan itibaren dokunarak hissedebiliyorsun :) Benim dün ortalardaydı bugün sol tarafımda :) Hatta eşimde ordaki şişliği hissetti bugün bebişimizi severken. 13.haftaya başladık şükür. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kız çıkıyo canım tam yaşınız ve hamile kaldığınız tam ay mesela benim sat 14 ekim yum ekim ayı içerisinde oluyor kasıma sarkmıyor yani demekki neymiş bu takvim de foss

desenen ben bosuna mi umitlendim bende erkek cikmisti ama ultrasonuma kiz demistin sen

Kız çıkıyo canım tam yaşınız ve hamile kaldığınız tam ay mesela benim sat 14 ekim yum ekim ayı içerisinde oluyor kasıma sarkmıyor yani demekki neymiş bu takvim de foss
Yada doguma kadar erkek diye hazirlaniyormusuz bi doguyormus kiz o zaman tam şok. Mavilileri duzmeye basladik bile
Benim sat da 5 ekim kasima sarkmis olamaz. 91liyim 2017de tam 26 yasinda oluyorum.

kizlar bebegi hisseden var mi peki kipirdamalari. Ikinci hamilelik yasayanlar daha erken hissediyormus. Ben daha birsey hissetmiyorum sanirim ama hissedenler var mi merak ettim.

Ayrica benim gobisim baya belirgin oldu. ikinci hamilelikte daha kolay belli oluyormus. Sizde durumlar nasil. Hamileliklerinizi giyiyormusunuz ? Ben kendime aldim birseyler giyiyorum daha rahat ve genis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…