- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.721
Erkek görünüyo canımyasim 25 son adet tarihim 22 eylul ama sanirim ekimde kaldim cnm
İnşallah cnm yarın öğrenicez inşallah stresin büyük kısmını oluşturuyor bnde..ayni bende herseyi alirim bir ogrensem cinsiyetini, sana sunu soyliyim ben 3 tane lohusa pijamalarimi hamile kalmadan 2 ay once almistim bile. Insallah tatlim ikili testin guzel cikar benimki allaha sukur temiz cikti darisi senin basina. Aynen tatlim buyuk parcalara baksan iyi olur fiyatlar baya oynuyor. Fiyatlar yakin gorunsede daha kaliteli urunleri ayni fiyata alma sansin var veya son parca oluyor daha avantajli oluyor.
Pijama kiyafet corapta bile fiyat fark ediyor. Bir bakiyorsun 8 tl ye corap aliyorsun sonra bir baska yerde indirimli oluyor 2 tanesi ayni fiyata. Tabi cinsiyetini ogreniginde uygun gelenleri alir insan her carsiya ciktiginda.
Benimde bir cok esyam var onceki hamileligimden ama yinede yeni seyler alicam heves ediyorum.
Yok o daha hiç cinsiyet konusuna girmedi kesin söylemek istitor sanrm bizde sormuyoruzDoktor da mı erkek dedi canım
Yeri gelmişken paylaşayım dedim cnm bilmeyenler vardır.. doğumdan sonrada çekmemek gerek flaş kullanarak bn korkarım bn çekmem başkası gelir çeker.. kafasında parçalarım o makineyi o başka bişey de tedbirli olmak lazm..uyarmak lazm..Insallah canim
Biliyorum canim ben de uzun sure kurs aldim .Düğün ve model cekimi yaptim bir ara simdi uğraşmıyorum. Yürüyüşe çıktığım zaman ya da seyahate o zaman fotoğraf cekiyorum.
Bak canım takvim bubana 3 drda erkek dedi :) hangi bilgiler lazmda vereyim netligine bakin kizlar :)
Bn ağrıyı hep sağ tarafımda hissediyorım... şişkinlik genel olark karnımın altında var ama batmalar sağ da.. görümcem bnm hep solda olurdu dior 2oğlu var :)Güzel anneler merhabaKasığınıza hafifce bastırdığınızda diğer yerlerden biraz daha fazla sertlik ve çıkıntı hissediyor musunuz Yoksa bana mı öyle geliyor Biraz daha sağ tarafındaydı artık orta kısımda olan bir şişlik geliyor elime hissedilir derecede
Anldm cnm ama genç odası için daha erken deilmi 4 yaşında 10yasında başka biley ister lisede başka bişey ister bnce şimdi değiştrme yapışkanlarla fln kandırmaya çalış :)
Ay çok merak ettim şimdi doktorda erkeğe benzetmişti bakalım hangisi doğru :)Kız canım
Canim 26 yasinda ve ekim ayinda hamile kaldim. Erkek bebek bekliyoruz.Cinsiyeti netleşen arkadaşlar söyleyinde takvime bakalım tutup tutmadığına
Yaz buraya takvim kız demişti doğru çıktı veya yanlış çıktı diyeAy çok merak ettim şimdi doktorda erkeğe benzetmişti bakalım hangisi doğru :)
Biz bir buçuk senedir hastasıyız. İşin içine tüp bebek girince bazı doktorlar yürüyen dolar olarak bakıyor sana. Biz bunlara da denk geldik oyaladılar hep bizi. Ama Ahmet bey anne adayını her anlamda düşünen bir doktor. Çok sevecen babacan biridir. Aklına takılan bir şeyi istediğin zaman arayıp sorabilirsin. Kötü bir durum varsa onu bile hafifleterek söyler. Eşimde bende çok memnunuz ilgi ve alakasından. Bir git görüş muayene ol belki sizde anlaşır, hoşnut kalırsınız. Yalnız randevu için en erken iki üç hafta sonraya alabilirsin. Tek olumsuz yanı çok yoğun oluyor. Öğleden sonra özellikle 1 saat kadar sarkma olabiliyor.
Kız çıkıyo canımCanim 26 yasinda ve ekim ayinda hamile kaldim. Erkek bebek bekliyoruz.
Benimde batmalarım çekilmelerim hep sağda oldu . O çıkıntı artık ortaya doğru geldi hala sağdan sağdan geriliyorum ama orda bulunan damarla ilgiliymiş sanırım . O yüzden sola yatmamız öneriliyor damara baskı uygulayıp kan dolaşımını engellememek adına .. Galiba benim iç karnım küçük göbeğimde çok şiş ve hissettiğim şişlik bebek gibi geliyor banaBn ağrıyı hep sağ tarafımda hissediyorım... şişkinlik genel olark karnımın altında var ama batmalar sağ da.. görümcem bnm hep solda olurdu dior 2oğlu var :)
Güzel anneler merhabaKasığınıza hafifce bastırdığınızda diğer yerlerden biraz daha fazla sertlik ve çıkıntı hissediyor musunuz Yoksa bana mı öyle geliyor Biraz daha sağ tarafındaydı artık orta kısımda olan bir şişlik geliyor elime hissedilir derecede
Kız çıkıyo canımtam yaşınız ve hamile kaldığınız tam ay mesela benim sat 14 ekim yum ekim ayı içerisinde oluyor kasıma sarkmıyor yani demekki neymiş bu takvim de foss
Yada doguma kadar erkek diye hazirlaniyormusuz bi doguyormus kiz o zaman tam şok. Mavilileri duzmeye basladik bileKız çıkıyo canımtam yaşınız ve hamile kaldığınız tam ay mesela benim sat 14 ekim yum ekim ayı içerisinde oluyor kasıma sarkmıyor yani demekki neymiş bu takvim de foss
Tşk ederim canım çok sağolasın rabbim hepimizin kalbine göre verir inşallahSenin kız canım
Tamam canım yazarım bu hafta randevum var bakalım bir şey dicek mi yineYaz buraya takvim kız demişti doğru çıktı veya yanlış çıktı diye
Hangi ay canım Doğum günüYada doguma kadar erkek diye hazirlaniyormusuz bi doguyormus kiz o zaman tam şok. Mavilileri duzmeye basladik bile
Benim sat da 5 ekim kasima sarkmis olamaz. 91liyim 2017de tam 26 yasinda oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?