2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet rennie benimde aklıma geldi ama kullanmadım, zorda kalırsam sorayım doktora teşekkür ederim

Peşinen söyliyim başka kimsede denemedim kendim uyguladım sadece

Bende deneyelim yardimci olursan. tam goremiyorum telefondan girdigim icin.
90 mayis dogumluyum yasim 27 idi hamile kaldigimda ve ekim ayinda hamile kaldim net olmasada sanki bu takvimde erkek gorunuyor ama

ay
ay ama yardmci olamayacim icinde cok uzgunum biz bayai uzak ilcesindeiz maras bize 1 saat 40 dakika maalesef o yuzden elbistana gidiyorum

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yaş 34 hamile kaldığım ay Ekim kız görünüyor hadi bakalım hayırlısı bakalım tutacak mı iki oğlum var bunu sağlıklı hayırlı olsun ama kız istiyorummmmm Rabbim in takdiri
Amin canım inşallah rabbim kalbinden geçeni sağlıklı bir şekilde nasip etsin

İnşallah eşinide alırlar. Sana yardımcı olur o özel anı birlikte yaşarsınız. Güvenilirlik açısından temkinliler heralde. Seninki Prof muş birde. Söylemesede az kalmış zaten öğrenmene
Yok canim prof degil proflara randevu sorun oluyor bir de bekletiyorlar .Burda dr doğumda degilse tam saatinde aliyorlar .O açıdan rahat.Aynen ben kendim fotoğrafcilikla uğraşıyorum makinem filan var gidip fotoğrafcı tutmayacagim .Eşim çeker ben de vakit buldukca photoshoplayip cikartir albüm yaparim.

90 mayis dogumluyum yasim 27 idi hamile kaldigimda ve ekim ayinda hamile kaldim net olmasada sanki bu takvimde erkek gorunuyor ama
Sat mı 27 ekim yoksa ekim ayı içi mi eğer ekim ayı içiyse erkek canım takvime göre

Kizlar merhaba dun aksamdan beri sol bacagimin kasikla birlesme yerinde bir kramp ve uyusma soz konusu boyle bsy yasayan var mi

Tmm canım anladım şimdi tekrar baktım mesajına evet yaş 27 ve ekim ayı erkek

tatlim tebrik ederim saglikli dogumlar dilerim. baya erken ogrenmissin cinsiyetini. Valla ben yerimde duramiyorum heycandan. 13 haftalik ultrasonum var bir bakarmisin lutfen.
Ayrica daha cinsiyetini ogrenmek icin 2hafta beklemem lazim o yuzden cok heycanliyim.

Eklentiler

• 1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 2.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 73
Hayırlısı olsun canım bebeğin ayağı gelmiş tam oraya ama bakınca sanki kıza benzettim yada öyle hissettim

Hayırlısı olsun canım bebeğin ayağı gelmiş tam oraya ama bakınca sanki kıza benzettim yada öyle hissettim

Cok tesekkur ederim tatlim. oyle mi diyorsun kiza mi benziyor, bende kiza benzettim ama bazi arkadaslar erkege benzetti. Peki takvime gore nasil bakiyorsunuz ? ben takvimi goremedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…