2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ozele mi gidosun canin devletemi

Kargo vs ödüyomusun yada kargo uygun mu diyim
Canim kargo ücreti varsa pahalı oluyor biraz
Ama aynı üründen bir kaç satıcda oluyor ücretsiz kargo olanları tercih edersen daha iyi olur bence
Bir de dikkat etmen gereken nokta ürüne baktığin sayfanın aaz altında satıcı değerlendirmesi var %96 nin altında olmasın onlara dikkat et yorumlara da bak
Ben kızıma kıyafet aldım bot aldım bugün gelir büyük ihtimalle kıyafetlerdennn çok memnun kaldım eşim de elektronik eşya aldı çok begendi

Ozele mi gidosun canin devletemi
Ozele gidiyorum cnm
Iki sonucu da özelde doktora gösterdim
İki doktor yapıyor takibimi dönüşümlü gidiyorum
Biri uzman biri doçent
Doğumum uzmanda olacak inşallah kızımda o takip etti dogumu o yaptı çok memnunum evime biras uzak diye başka bir doktora da daha gidiyorum o da Evimin 5 dk ötesinde diye acil durumlarda lazım oluyor

canim ozel doktorlar dier testleride yaptir die icine kusku dusuruo olabilirle r yani 3lu taramayida yaptir filan die benin ilk gebelikte doktor miyom var dedi korkuttu bizi sora bidahaki muanede hic bahsetmedi bile herdey guzel dedi sora ben sordum miyom var demistiniz die aaa bakiyim dedinbakti ultrason yanilmasiymiss dedi yani biraz tedirgin edip bazi testlere tabi tutmak istiolar

Çok güzel bebek kıyafet tulumlar vs var Türkiye’de hiç görmediğim şeyler almak istiyorum henüz cinsiyet belli değil ama unisex şeylere bakıyorum genelde belli olsada değişebiliyor çünkü

Evet cnm genelde tip dilinde konuşuyorlar o yüzden biraz huzursuz oluyoruz benim içim rahatladı biraz tabi bebegimi de gördüm iyiydi ne gelirse allahtan ama insan üzülüyor işte cmm ya önce sağlık her zaman
Kızımda dörtlü testi yapmıştık hiç risk olmamasına rağmen doktorum ısrarla istemişti ben de o rahat etsin diye yaptım bir de ayrıntılı USG var o çok önemli tabi genelde teshsielr orda koyuluyo onu da yapacam bakalım hayirlisi yla dogururuz inşallah
Çok güzel bebek kıyafet tulumlar vs var Türkiye’de hiç görmediğim şeyler almak istiyorum henüz cinsiyet belli değil ama unisex şeylere bakıyorum genelde belli olsada değişebiliyor çünkü
Evet ben de baktım çok cinsiyet söyledi bugün doktor ama hemen bişeyler alma 2 hafta sonra kesinlessin tam dedi oyüzden beklicem biraz daha sonra ben de ordan almayi düşünüyorum hastane çıkışınlarina bayıldım hem uygun hem de ne ararsan var :)
Unisex kategorisi de var orda ama bence biraz daha bekle az kalmis zaten 2 3 haftaya ogrenirsin cinsiyeti

Günaydın kızlar bende kontrolden geldim. Cinsiyet daha söylenmedi . İkili test için kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış . Nedense stres yaptım ya

Öğrensemde güvenemiyorum ki artık değişiyo diye bakıcaz artık olmadı 6-7 aylıkken falan alırım toplu anca gelir hazırlarım zaten

Öğrensemde güvenemiyorum ki artık değişiyo diye bakıcaz artık olmadı 6-7 aylıkken falan alırım toplu anca gelir hazırlarım zaten
Aynen cnm 20.haftada ayrıntılı USG yapılıyor zaten orda kesinleşir ama genelde 16.haftada da kesinlesiyor

Gel arkadaşım sende gel zaten 3. Yaptığım için akli dengemi kaybettim bahtsız başım

nesi varmis 3 cocugun elalemin suriyelisi savas halinde bile 5-6 cocuk yapiyor acmisin aciktamisin. alla allah.

Caktirma bende sendenim sunu sag saglim dogurayim bitane daha istiyorum 2 tanede cok az kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…