2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım kendi yaptigin daha değerli oluyo. Basit modeller yapabilirsin sende. Dün doktora gitmiştim erkeğe benzetti yarında ayrıntılı ultrasona girecem bakalim orda ki ne diyecek , senin ki belli mi

aynen canim o yuzden yinede kendim birseyler ormek istiyorum iste. Belki buyuk kizima 4.5 yasinda orerim bir battaniyede yavrucugum kendini dislanmis hissetmesin zaten kuma geliyor ustune. Hersey bebege olmasin. Zaten bebis birseyden anlamiyor battaniyeden bende tatli kuzucuguma orerim pek seviyor suslu puslu seyleri.

Hayirlisi artik tatlim insallah guzel sonuclar alirsin gonlunu ferah tut iyi dusun iyi olsun. Saglikla kucagina alirsin bebegini insallah

Gecmiş olsun kuzum aman dıkkat lımon bal dıcak su üçlüsünü tüket

saol kuzum ya akşam saolsun eşim yaptı bugünde çantama limon koymuş işyerinde yap diye...

Günaydın canım aman dikkat et hamilelikte çok zor atlatması

umarım çabuk atlatırım canım ya hiç istemiyordum ama eşim hasta sanırım ondan geçti ama garibim 3 gündür aynı yatakta bile yatmıyoruz bana bulaşmasın diye ama yine geldi yine geldi

sonucun güzel çıkmış maşallah paşaya diyelim şimdilik annesi...

kizlar gunaydin:) size bir sey danismak istiyorum benim 2 li testim iyi cikmisti cok sukur doktorum 3 lu teste gerek yok dedi. sizler 3 lu testi yaptirmayi dusunuyor musunuz

Dr normal dedi canm usgde bı sorun görünmüyor bebekte günüyle uyumlu dedi. İlk hamileliğim daha rahat geçmişti bunda anlamsız bi evham oluştu nedense bende.

aynen canim benimde ilk hamileligim daha rahat gecmisti sanirim biraz bilincsiz olunca daha mi rahat oluyoruz ne simdi bende biraz daha fazla evhamliyim. Rabbim hepimize kolaylik versin insallah

kizlar gunaydin:) size bir sey danismak istiyorum benim 2 li testim iyi cikmisti cok sukur doktorum 3 lu teste gerek yok dedi. sizler 3 lu testi yaptirmayi dusunuyor musunuz

canim 2li testle 3lu testin farki ne ben bilmiyorumda. Duyduguma gore zaten 2li test daha guvenilirmis bazen 3lu testte yanlis sonuc cikabiliyormus

Günaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah..

Bence hamilelik başladığı an çalışan hamileler raporlu olmalı çok uykum var
Günaydın. Kesinlikle katılıyorum 1 haftacık tatile o kadar çok ihtiyacım var ki her sabah zorla kalkıyorum yataktan. 1 hafta tatilim olsa anneme gitsem bir şımartılsam ne iyi olur valla :)

İnşallah yarın şu ikili testi halledeyim de allahın izniyle inşallah.bişey çıkmaz
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın cnm her şeyden önemlisi sağlık
Cok tesekkur ederim cnm :)

Tünaydn kızlar dr dan çoktım..
dualarım kabul oldu çok şükür 2li testimiz temiz çıktı.. 3lü 4lü testi istemicem dedi..
Bacak arasına baktı ilk defa.. ama bişey diyemem dedi..
kız mı acba dedim kız demek için erken dedi.. 4hafta sonra gidicez inşallah

gözünaydın canım

gozunaydin canim ben dusunmuorum ikili testi ucluyu yaptircam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…