2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar 5 gundur lavaboya cikamiyorum doktorada 3 hafta sonra randevum. Kayisi fln yedim ise yaramadi bi fikri olan var mii ?

Gunaydin kizlar 5 gundur lavaboya cikamiyorum doktorada 3 hafta sonra randevum. Kayisi fln yedim ise yaramadi bi fikri olan var mii ?
Canim siyah erik kurusu kaynat hem suyunu ic hem tanelerini ye ise yarior bide kayisiyida yerken ac karna ye neyve suyunudaac karna ic

nesi varmis 3 cocugun elalemin suriyelisi savas halinde bile 5-6 cocuk yapiyor acmisin aciktamisin. alla allah.

Caktirma bende sendenim sunu sag saglim dogurayim bitane daha istiyorum 2 tanede cok az kiz.
Bencede az kalabalık aileyi çok seviyorum benim bi Ablam var iki kızız şöyle 1 tanede abimiz yada benimde bi küçük kardeşim olsaydı ne güzel olurdu iki oğlum var bide kızım olsa bana destek abilerine destek rabbim biliyo ya içimi hayırlısıyla sağlıklı olsun önce sonra gönlümüzdeki nasipse

Aynen bugün aklıma geldi hali hazırda bi temmuz annemiz vardı nerde acaba o ne giydiricez temmuz sıcağında bebelere bide Kilis aşırı sıcak oluyo klimasız oturulmuyor bebek varken klimayı nasıl kullanmak gerek
Ben bir yerde okudum genelde çıtçıtlı kısa kollu body geceleri ince uzun kollu giydirmişler canım birde çorapsız çıkarmamışlar şapkaya gerek Yok diyorlar

Evet kızlar ben 2014 Temmuz annesiyim alttan çıtçıtlı body üstüne de ince zıbın giydirdim zaten ilk gunler anne karnından soğuk geldıği için üşüyorlar bere hiç kullanmadım gecede normal kalınlıkta bır pijama tamam :)

Geçen gün kotonda yazlık bebek kıyafetlerinde indirim vardı pamuklu ve hepsi 0-3 ,03-06 aylıktı ve ikili şeklindeydi sanırım 25 tl fiyatı

Geçen gün kotonda yazlık bebek kıyafetlerinde indirim vardı pamuklu ve hepsi 0-3 ,03-06 aylıktı ve ikili şeklindeydi sanırım 25 tl fiyatı
Doğuma yakın bi zamanda olsak indirimlerden faydalanırız o kadar çok kaçırdığım indirim oldu ki son 2 aydır içim gitti resmen inşallah Doğuma yakın denk geliriz yine

Canım belki durduğun yere göre serin olmuş olabilir ben kilisteyim ve Kilis inanılmaz sıcak oluyor 45 dereceyi buluyor nasıl ayarlıcam bilmiyorum bide klima açmazsak bebek bunalır mı biz pişermiyiz açarsak çocuğa zarar verir mi deli sorular

Canim kilis kisin nasil oluo

Slm kızlar tam azaldı rahatladım dediğim bulantılarım iki gündür pik yaptı. Hatta öyleki dün gece saat 5 te uykudan uyanıp defalarca kustum. Hiç böyle olmamıştı. Bugün akupunktura gidicem artık bu son çarem. ne ilaç ne serum ne iğne hiçbirşey fayda etmedi bugüne dek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…