2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim de azaldı, geçiyor galiba dememe kalmıyor tekrar başlıyor. Bence bu bitimine yaklaştığımızı gösteriyor

Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ikili test için doktor ense kalınlığında sıkıntı yok dedi ikili testi de yapalım dedi içime kurt düştü bi sıkıntı var mııdr yarın alıcam sonuçları (12 haftalık)

Canım benim de azaldı, geçiyor galiba dememe kalmıyor tekrar başlıyor. Bence bu bitimine yaklaştığımızı gösteriyor
Canım birçok kişi 16. Haftada biter diyo ama benim dermanım kalmadı. Daha 4-5 hafta var 16 olmama ki onunda kesin geçeceğinin garantisi yok. Ciddi kilo verdim hadi kilo alınır. Ama sinir stres had safhada artık evde terör estiriyorum. Eşimin dünyanın en sabırlı insanı olduğunu gördüm bu vesileyle

canm kilo kaybi onemli dedi benm doktrum oglumdaykende kilo kaybindan dolayi hastanede yattim serumla beslediler ve hic bulantim olmamisti bence bunu doktruna sor bitane

amin canim amin oyle tabiki. Allah korusun rabbim 1 tirnagi dahi eksik yaratsa ne kadar uzuluruz. kiz erkek fark etmez saglikli sihatli olsun yeterki. ama gonul iste her meyveden tatmak istiyor.

canm kilo kaybi onemli dedi benm doktrum oglumdaykende kilo kaybindan dolayi hastanede yattim serumla beslediler ve hic bulantim olmamisti bence bunu doktruna sor bitane
Canım ne yaptıysak kilo kaybının önüne geçemedik. Gün aşırı serum aldım hastaneye yattım olmadı. 6 kg vermiştim 10. Haftada biraz iyiye gider gibi olunca 2,5 kilo almıştım şimdi yine 2 kilo vermişim. Bebeğin gelişimi şimdilik normal ama böyle devam etmez

Ben 12. haftanın başında ikili testte öğrendim ikiz benimkilerde ikisi de erkek

Öğrendin mi tebrik ederim :) Ben de 2 kız sen de 2 erkek haha. Gönlümde yatan aslında 1 kız 1 erkek olmasıydı ama herkes bakımı ve ilerisi için 2 aynı cinsiyet olmasının daha kolay olduğunu söylüyor.

Günaydın yazayım dedim ama öğle olmuş =) uyandım kahvaltı ettim diyene kadar bu saat oluyor önce uyuyamıyordum şimdi fazla uyuyorum bi ortayı bulamadım

Çok yoğun bir hastane mi acaba? Çünkü ultrason ölçümleri ve kan sonuçları karşılaştırmalı şekilde bir olasılık hesaplıyorlar ya...
Çok yoğun canım sıradan devlet hastanesi aslında ama bende internetten bakıyorum sonuçlar çıkmış mı bana mı yanlış söylediler acaba diye ama yok çıkmamış bekliycem artık

Evet canım bende öyle düşünüyorum hem bakımı, hemde birbirlerine daha uyumlu arkadaş olurlar diye düşündüm. Baştan beri hiç cinsiyet düşünmemiştim aslında tek dileğim sağlıklı olmalarıydı o yüzden henüz yazmamıştım buraya yoksa baya erken öğrendik, özellikle sormayıp merak etmeyince doktorda şaşırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…