2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya biz bu bebelere ne giydiricez doğunca hep uzun kollu takımlar var offf
Kısa kollu şortlu tulumlar var canım o tarz giydirmeyi düşünüyorum ben kısmetse :)
Ve ya poposunda hayvan desenleri olan çıt çıt li badilerden giydiririz, şortlu kısa kollu takımlar giydiririz , kızsa eğer kolsuz penye elbise oluyor alttan çıt çıt li onlardan giydiririz , sağ salim doğsun yeter ki tek derdimiz kıyafet olsun :)

Benim araştırdığım kadarıyla bebek orda doğduğunda oranın vatandaşıda olsa amerikada sağlık sistemi ücretli olduğu için sigorta şirketleri bebek doğduğunda sağlık sorunu yoksa yapıyor. Bana küvez parası ödersin ve geceliği 3-5bin dolar gibi bir rakam belirttiler.

Gunaydin kizlar 5 gundur lavaboya cikamiyorum doktorada 3 hafta sonra randevum. Kayisi fln yedim ise yaramadi bi fikri olan var mii ?
Bol bol ılık su iç özellikle de aç karnına , en iyi sonuç sabah kalktığında aç karnına içmek , yemeklerde çorbaya üstünlük ver ve kesinlikle bir müddet acılı hiç bir şey yeme , bolca meyve ye özellikle de elma armut , nar , ayva sakın yeme , yemeklerde kesinlikle nane kullanma canım , inşallah tez zamanda şifa bulursun

Kızlar AliExpress ten alış veriş yaparken normal kredi kartı mı kullanıyorsunuz ?

patate tatlim ayni sorun bendede var geceleri karnimin agrilarindan uyuyamiyorum. Ama benimki birazda kusma bulanti alakali hayirlisi artik. Bende elimden geleni yapiyorum ama nafile. Yada ilac alicaz canim kabizlik icin.

kizlar benim kizimda haziran sonu dogdu. Citcitli bodyle yattigi zamanlar oldu ama ilk haftalarda falan normal penye pijama giydi yani. Kiz bebekleri erkek bebeklere gore daha cok usuyor ayrica yeni doganlar zaten kendini sicak tutmakta zorlandigi icin yinede yazlik ince pijamalardan bulundurun. bebek sicak olcak ama terlemicek bunu goz onunde bulundurarak alin.

Bencede sen ona ör kiskanmasin ufaklık :) :)
Sağol canım ultrasona girdim ense kalınlığı filan herseyi normal dedi. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız

Bencede sen ona ör kiskanmasin ufaklık :) :)
Sağol canım ultrasona girdim ense kalınlığı filan herseyi normal dedi. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız

oyle yapim ben tatli kizima orerim.

Masallah canim allaha sukur benim bildigime gorede bu taramada en onemli unsur ense kalinligi, eger ense kalinligi iyiyse ve senin yasinda risk gurubuna girmiyorsa o zaman hersey normalmis. Insallah canim saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…