2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar AliExpress ten alış veriş yaparken normal kredi kartı mı kullanıyorsunuz ?

tatlim aliexpresten ne siparis vermek istiyorsun. Yani demek istedigim ilk defa sipari vericeksen husrana ugramani istemem bazilari cunku cok kotu urunler geliyor resimdekiyle hic alakasi yok. Tabi ne siparis ettiginede bagli

Doğrudur cnm ben bursadayım burasıda yazın çok sıcak ve asırı nemli ben zaten ilk gunler için dedım ister istemez üşüyor bebişler :)

bedef canim bebis yazin dogmadan once bence klimayi bir temizlet. Sonra zaten klimayi acar kapatirsin bebek odada degilken. Ve bebege sogu gelmiyecek sekilde ayarlarsin.

Benim kizimda yazin dogdugunda 30 derece falandi ben balkon kapsini sonuna kadar aciyordum esiyordu iceri klima gerekicek kadar sicak olmuyor burasi kapi acinca yeterli. Ama onu yapmasam hep pisik olurdu zaten hassas teni. Bazen altina bez baglamdan alt degistirme pedi serip yatiriyordum o sicakta cunku cocuk pisiyor birde bezin ici daha bir sicak oluyor

Eklentiler

• 73323EF3-71DD-4575-AE25-9DB2756730FC.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 6869CB8D-7E0B-4624-A57B-B5E9D5DC5B81.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
Devlet hastanesi 1 hafta 10 gün gibi veriyor, ozeller ortalama 3-4 gün içinde veriyor sonucu. Çalışılan laboratuvar yoğunluğuna göre sanırım

Benim 20 gün sonra çıkıcak dediler devlette
Devlat hast. Her zmn daha uzun sürede sonuç veriyor neresi olursa olsun.. özeller daha hızlı bna 7gün sonra fln dediler ama verilrn saatten önce çıkmış belki gün bile geçmitir..

Seninde kesinmi cnm kızlar ekleyeyimmi listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…