2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar resimden anlaşılıyor mu bişey net değil galiba cinsiyet için 13 haftalık

Eklentiler

• 20180109_140218-1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 76
müdürüm saolsun izin verdi öğleden sonra eve gidicem dinlenebilir miyim bilmiyorum küçüğüm izin verirse yatarım
Vaay mudure bak kessske benim olsa Gecmis olsun canim
Gozun aydin canim

gozunaydin cnm
Bu nub bacak arası mı oluyor? Yukarı doğru kalkık olanlar bacak değil mi? Benim ufaklık içinde bir tahmin yapar mısınız? Eki Görüntüle 2091858 Eki Görüntüle 2091858
kiza benzio cnm

tatlim aliexpresten ne siparis vermek istiyorsun. Yani demek istedigim ilk defa sipari vericeksen husrana ugramani istemem bazilari cunku cok kotu urunler geliyor resimdekiyle hic alakasi yok. Tabi ne siparis ettiginede bagli
Aslında şu an için belli bir isteğim yok ama olursa büyük ihtimalle kıyafet ve ya çanta olur canım , acaba normal kredi kartımla ala bilir miyim ki diye düşündüm de

Kizlar merhaba.nasilsiniz.umarim hersey yolundadir.burda bir kac arkadastan kotu haber aldik ama uzulmeyin kotu haber alan arkadaslar.hamile kalabiliyorsunuz en azindan demek ki hala bir sans var denemelten vazgecmeyin Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldursun insallah... gelelim ikinci konuya dun hastaneye kontrole gittik esimle ikili tarama testi cok temiz cikmis.risk seviyemiz en dusuk derecedeymis o yuzden 3 luye gerek olmadigini soylediler cok sukur.yine de yapmak istersem yapabilecegimi sordular amakim cocugunun suyuna kendi karnina koca igne sokulsun ister sanirim kimse.o yuzden yine cok sukur diyelim.bebegimi de gosterdiler kalbi yine pit pit atiyordu kipir kipirdii.korkuyorum kizlar ama turkiye ye gidecegim amerikada yasiyorum.10 saatlik ucak seyahati bir sey olacakta vebal alacagim diye vicdan azabindan yerime oturamam diye cok korkuyorum.ikinci korkumda turkiye de adana da yasiyorum.bi doktor bilmiyorum.henuz 22 yasindayim oradaki dogum doktorlarina ve prosedurlerine dair hicbir bilgim yok.buradaki doktorlar herseyi kuralina gore yapiyorlar ve yapmadan sana onun ne oldugunu isteyip istemedigini acik acik anlatiyorlar cok ilgililer.benimle bilgilerinizi paylasirsaniz cooook sevinirim hamisler simdiden tesekkurler

Aslında şu an için belli bir isteğim yok ama olursa büyük ihtimalle kıyafet ve ya çanta olur canım , acaba normal kredi kartımla ala bilir miyim ki diye düşündüm de
canim kiyafet falan pek tavsiye etmem, yada cok emin oldugun birsey olursa. Telefon korumasi plastikler falan siparis verebilirsin 1-2 euroya ama elbiseler falan hic birseye benzemez. Resimde chanel koleksiyonu benziyor gelince bir bakiyorsun naylon poset gibi o yuzden fazla fiyat verme sakin ayrica kargo fiyatina falanda bak. Cinden gelen kargo sana 500 tl ye patlamasin 3 tl lik tisort

Bu nub bacak arası mı oluyor? Yukarı doğru kalkık olanlar bacak değil mi? Benim ufaklık içinde bir tahmin yapar mısınız? Eki Görüntüle 2091858 Eki Görüntüle 2091858
Ne kadar net çekilmiş bir üsg ilk defa bu kadar net görüyorum , tam bir erkek hem de bacaklarını açmış biri saga biri sola sağa taraf olan biraz belli olmuyor soldaki tam belli bir de kıvrık olan da kordon bağı :) maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun sağ salim doğsun inşallah

şahsım adına durumunuz varsa özel poliklinik+erkek dr seçin.özel hastaneler ve devlet hastanesi çok tutarsız insanlara koyun gibi davranıyor.ayrıca drun açıklamasını beklemeyin herşeyi sorun cevap vermekten acizse çıkın gidin tepkinizi koyup.bunun sonucunda eminim güzel bi ilgi görürsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…