Kizlar merhaba.nasilsiniz.umarim hersey yolundadir.burda bir kac arkadastan kotu haber aldik ama uzulmeyin kotu haber alan arkadaslar.hamile kalabiliyorsunuz en azindan demek ki hala bir sans var denemelten vazgecmeyin Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldursun insallah... gelelim ikinci konuya dun hastaneye kontrole gittik esimle ikili tarama testi cok temiz cikmis.risk seviyemiz en dusuk derecedeymis o yuzden 3 luye gerek olmadigini soylediler cok sukur.yine de yapmak istersem yapabilecegimi sordular amakim cocugunun suyuna kendi karnina koca igne sokulsun ister sanirim kimse.o yuzden yine cok sukur diyelim.bebegimi de gosterdiler kalbi yine pit pit atiyordu kipir kipirdii.korkuyorum kizlar ama turkiye ye gidecegim amerikada yasiyorum.10 saatlik ucak seyahati bir sey olacakta vebal alacagim diye vicdan azabindan yerime oturamam diye cok korkuyorum.ikinci korkumda turkiye de adana da yasiyorum.bi doktor bilmiyorum.henuz 22 yasindayim oradaki dogum doktorlarina ve prosedurlerine dair hicbir bilgim yok.buradaki doktorlar herseyi kuralina gore yapiyorlar ve yapmadan sana onun ne oldugunu isteyip istemedigini acik acik anlatiyorlar cok ilgililer.benimle bilgilerinizi paylasirsaniz cooook sevinirim hamisler simdiden tesekkurler