2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar kafana takma canim ablam 2 cocugunu da yaz sıcağında Antalya da doğurdu. Cok sorun olmadi Allah kolaylik veriyor .

allah kolaylik versin canim zor ya ama dedigim gibi bence ac klimayi napcan yoksa. Cocuk yoksa daha kotu olur. Ayrica cocuk doktorun vardirr belki bir cozumu bu genel sorundur bence kiliste mutlaka bir tavsiyesi olur heralde
Normal bi ayarda sabit açılır örn 26 derecede oda ısısı bunaltmaz üşütmez vardır bebeklerin bi oda sıcaklığı ben kışın ve soğık havada Doğum yapmıştım doktor Nisan ayı için oda sıcaklığı 24 ü düşürme dedi bende öyle ayarlamaya çalışıyordum o zaman kocaelideydik Karadeniz iklimi var ordada sürekli yağışlıdır o mevsim idare etmiştik

amin canim amin oyle tabiki. Allah korusun rabbim 1 tirnagi dahi eksik yaratsa ne kadar uzuluruz. kiz erkek fark etmez saglikli sihatli olsun yeterki. ama gonul iste her meyveden tatmak istiyor.
Aynen istiyoruz elimizde değil ama sağlık sorunu olunca da insan direk sağlığını düşünüyo cinsiyet hep ikinci planda

Kizlarrr rutinin disinda bi soru aksama ne yaptiniz yada solede diebilirim esim yok aparatif ne yapayim sizce oglumla kendime

Kizlarrr rutinin disinda bi soru aksama ne yaptiniz yada solede diebilirim esim yok aparatif ne yapayim sizce oglumla kendime
Ben işten yeni geldim dolaptan sarma cikarip onu pisirdim .Okuldan gelince gücüm olmuyor yemek yapmaya. Makarna corba olabilir ya da dondurucuda yazdan biseyler varsa hemen duduklude yapabilirsin canim

aynen canim ozaman bence hicbirsey olmaz allahin izniyle. Kiz yazin ben disarda goruyordum 35 derece benim kiz o zaman 1 yasinda tabi magzalara girip cikiyoruz falan ayaginda corap yok. Goren diyor bu cocug napiyorsunuz boyle hasta olur falan. Sagolsun ayaklari cok terlerdi kiloluluydu birde oyle cabuk hasta olmazdi. Ama bakiyordum agustostun ortasinda bebek arabasinda cocuklar varda bildigin tuylu battaniyeye sarmislardi bebegi bebekte avazi ciktigi kadar bagiriyordu. icimden gecti annesini boyle bu havada sarsalar sen bile aglarsin ya cocuk napmasin.

Hatta esim bir ara doktor bir arkadasini acile gormeye gitmisti. Orda kucucuk n bir bebek getirmisler diyor cocuk zaturre olmus. Benimkide hic cekinmez kadina demiski abla bu havada cocugu zaturre yapmayi nasil becerdin .

Dedim eger disarda gordugumuz gibi 35 derecede bebegi yunlu battaniyeye sardilarsa cocuk terleyip tabi zaturre olmustur.

Ben işten yeni geldim dolaptan sarma cikarip onu pisirdim .Okuldan gelince gücüm olmuyor yemek yapmaya. Makarna corba olabilir ya da dondurucuda yazdan biseyler varsa hemen duduklude yapabilirsin canim
yaa hic yemek yemek istemiorun atirtiririm geneldede hani kendime biseler yapmam hamile oldugun icin midem uyutmuo bile bazen yataktan kaldirirp yemek yedirio ufaklik bana istahli olcak galiba

Doktoruna danış bakalım canım

yaa hic yemek yemek istemiorun atirtiririm geneldede hani kendime biseler yapmam hamile oldugun icin midem uyutmuo bile bazen yataktan kaldirirp yemek yedirio ufaklik bana istahli olcak galiba
Cocugun için de sevecegi biseyler hazırlayabilirsin midenin kaldırabileceği mesela ben ekmekleri dilimleyip ustune oeynir yumurtali harc yapip firina suruyorum guzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…