2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim resimlerimde bunlar ama iste herkez kiz diyor bize bakalim doktor ne dicek 1,5 hafta sonra randevum var.

Eklentiler

• 1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 2.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 67
Vaay mudure bak kessske benim olsa Gecmis olsun canim

Gozun aydin canim

gozunaydin cnm
kiza benzio cnm

ayprensesii canım sonuçlarınız iyi çıkmış gözünaydın

Teşekkür ederim kızlar çok şükür... sabırsızlıkla 4hafta sonrayı bekliyorm..

Gözün aydın cnm ikili testn sonucu iyi çıkmış

Aynen bide bezle minicik popoları pişecek şimdiden düşünmeye başladım nasıl yaparım diye iki oğlumda soğuk havalarda doğdu biri Nisan biri şubat sıkıntı çekmedim ama bunu sıcaktan nasıl korurum bilmiyorum Kilis te yazın bir gr esinti yok çöl iklimi var insanlar dışarı çıkamıyor bakalım allah Kerim buluruz illa bi çaresini

allah kolaylik versin canim zor ya ama dedigim gibi bence ac klimayi napcan yoksa. Cocuk yoksa daha kotu olur. Ayrica cocuk doktorun vardirr belki bir cozumu bu genel sorundur bence kiliste mutlaka bir tavsiyesi olur heralde

Doğrudur cnm ben bursadayım burasıda yazın çok sıcak ve asırı nemli ben zaten ilk gunler için dedım ister istemez üşüyor bebişler :)
Aynen üşürler tabi Bursa’yı biliyorum Balıkesirliim bende Bursa’da Ablam yaşıyo gittim çok kaldım yazın evet sıcak oluyor ama ablamın orası tepeydi hamitler yinede serin oluyordu ama Kilis’in yakıcı bir sıcağı var bakalım ayarlıcaz bişiler zaten 40 çıkana çok fazla çıkılmaz hastane dışında öle böle vantilatörlerle idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…