2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

metmat canim tam okumadim ama sanirim bulantilardan sikayetcisin eger asiri derecedeydsen kilo verme falan. doktor canim ilac veriyor ama agir birsey bende kullandim.

Nasil diyim morfin gibi kafan guzel oluyor biraz saftirik falan oluyorsun ama arac falan kullanmak yasak

kemoterapi goren hastalara verilen bulanti ilacindan bende biraz faydasi oldu. Doktorunla konus canim.

Yok artık ya 35 derecede yazık bebelere arabaya kapatıp alışverişe gidenlerden ne farkı var benim küçük oğlumda aşırı kiloluydu tam yaz sıcaklarında 7 aylıktı mecbur çıkplak gezdiriyordum bana kızıyorlardı kapat çocuğun üstünü yada uzun bişey giydir kendi giymiş askılıları o sıcakta battaniye mi örtim çocuğuma kimdir öyle işte

Insallah canim cinsiyet tahmini yaparsa soyle.
Tamam canim insallahhhh yaprda bi yorum inan gecen ruyamda cocugu doguruorum evde sezeryanla nasil bi kafaysa sora bakiorum cocuk kucuk diom koyyumda yerine azcik daha buyusun ayy kek pisiriomda sanki onu kontrol ediom 3 defa filan cikarip geri koyyom cocugu annemde sezeryan dikisimi yapio evdeee dehset bi bilincaltim varmisss yaaa

Kızlar anlaşılan bu sene temmuzda erkek bebek patlaması olacak:) hayırlı sağlıklı olsunlar inş. İştah durumunuz nasıl?bulantı kusması olanlar çoğunlukla kilo vermiş zaten. İnş bir an önce geçer bu haliniz kızlar bulantı kusma yaşamayanlar ne durumda? Ben yaşamadım ama mide yanmam oluyor hep. Akşamları çok çok az yiyorum. Öğlen de bi çeşit yemek. Ya çorba,ya bulgur,ya patates..bi çeşit yemek oluyor okulda sadece. Normalde acıkırdım akşam yemeğini iyi yerdim. Şimdi 4,5kaşık alıyorum tokluk hissi oluyor. Benim gibi olan var mı acaba?bu arada kilo almadım aldıysam da 1kilo filan.

Yok canim ilk bebegim benim yaşım da 23.
Amin canim inşallah :)

Sagolunn valla zordayim

Canım o zofer ve zofrandan söz ediyorsan her ikisinide hem tablet hemde iğne olarak denedik bazen biraz etki bazen hiç etki etmedi. Şimdi akupunkturdan geldik sanki biraz rahatlattı bi enerji verdi gibi. Yarın yeniden çağırdı bakalım sanki bu işe yarayacak gibi

kızlar bidebenim bebegime bakın doktorum pazartesi günü erkeğe benzetmisti. Ama eminde olamayiz dedi sizde yorum yapin..
@GurbetGuzeli canım sende anliyosun bi bakarmısın

Işte burda

Eklentiler

• Screenshot_20171228-101645.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20180103-121037.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 64
Kiz gibi canim ama nerden anladin dersen erkek cocugunun vucudu daha netlesir erken zamanda ama tabi bu ultrasonun kalitesinde bagli daha kucuk tatlim bizimkiler ayniyizz bakalim ne cikcak bebisler
Çarşamba günü randevum var içimde kelebekler uçuyor 2.bebişim ama bu 2li test olayları olurken ben gerçekten çok safmışım herhalde hiç anlamamışım şimdi çok okudukça çok bildikçe kaygılarda artıyor cinsiyeti de doğal olarak merak ediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…