2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lavanta_kokusu Canım bugün hiç yazmamışsın. Eşin gelecekti, iyi misin?
Merhaba canım bugün çok halsizdim baş ağrısından yattım Yen'i uyandım sen nasılsın? Canım sende yoğundun galiba yazmadın ? Yok daha gelmedi sanırım para işlerini ayarlayamadı ya hafta sonu gelir yada haftaya bakalım para getirisinde o umrumda bile değil

Evet maden suyu çok faydalı özellikle sade olandan günde 2 kez içebiliriz geçenlerde birisi konu açmış burada maden suyu içersem çocuk erir mi diye ne güldüm ama

Geçmiş olsun canım

Bende bu aralar yoğun çalışmaya başladım canım o yüzden pek giremiyorum, girince okuyorum, sonra dinlenmeye geçiyorum.

Bende merak ettim seni yaZmayınca, aman iyi olda

Bende bu aralar yoğun çalışmaya başladım canım o yüzden pek giremiyorum, girince okuyorum, sonra dinlenmeye geçiyorum.

Bende merak ettim seni yaZmayınca, aman iyi olda
İyiyim canım şükür bende 3 aydır uyuyamıyordum ya şimdi paso uyuyorum sanırım baş ağrısı yaptı iyi olmana sevindim canım

Yani karnımız büyüdükçe beden beden alacak mıyız hep canım?ayarlanabilir olanlar varsa öyle almak daha iyi olur bence. 15tatilde ben de bakıyım bi Pentiye çoraplara filan. Hamile pantolonunu nerden aldın canım?lcw dan mı?orda görüyorum hep.

bende geçen gün aldım hamile taytı göbeğe gelen kısmı ayarlı olursa şimdide giyebilirsin canım ben öyle aldım çok rahatladım açıkçası

Aaa o çok iyiymiş canım. Nerde bulabilirim öyle bişey?ilerisi için de rahat olur hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…