2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi akşamlar hanımlar, uykular devam ediyor progestan sersemliği devam ediyor. Çok şükür her şey yolunda. sizlerde durumlar nasıl ?

Olmaz mı? 2-3 haftadır kullanıyorum o kadar rahatım ki. Kışlık tayt aldım dışarı çıkarken rahat rahat giyiyorum.

Kızlar dudaklarım bembeyaz ve çok sirt ağrısı çekiyorum ya günlerdir. Kanım mi düşük acaba Dr sadece vitamin vermisti

Aile hekimliğine hiç gittiniz mi ? Hamile takibi için ücretsiz kan testi yapıyorlar, idrar tahlili yapıyorlar. Hekiminize durumu anlatın size kan testi yapsınlar.

Kızlar ya sizinde iç çamaşırınızda su dökülmüş gbi ıslaklık oluyo mu bu neyin nesi anlamdm

Oluyor, benim de idrarım çok baskılı gelip de o an tutmak zorunda kalınca oluyor. Herhalde genel bir durum bu da.

Selam kızlar

Yatayım dedim ama yatamadım burundan nefes almam tamamen kapandı alamıyorum akşama kadar ağızdan nefes aldığım için dudaklarım kurudu bende yaladım şimdi de dudaklarım çatlamış acıyo walla kaç gün sürüyo bu nezle offff

Viks buharina sans vermelisin
Imkanin varsa da acile git hava veriyorlar nefesin aciliyor.

geçmiş olsun, burun tıkanıklığına sinüs yıkama kitleri var. normalde nezle olduğumda tuzlu suyu püskürterek açardım burnuma iyi gelirdi. isterseniz sizde bir deneyin eczanelerde bulunuyor tuzlu su bir zararı da olacağını sanmıyorum.

3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde
Canim sacla alakali deil o benim oglanin saclar masallah peruk gibi dogmustu hic yanma yasamadim bunda midem yanio buda keltos mu dogcak ne

Ya en ufak bi delik bulabilsem tuzlu su ile halletmeye çalışıcam da hiç yok
Cnm bıran önce vıcks veya cold mix kullan burnun tıkalı olunca agız dan nefes almak zorunda kalıyorsun sonra öksürüğe çeviriyor ve daha kötü oluyor insan Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar dudaklarım bembeyaz ve çok sirt ağrısı çekiyorum ya günlerdir. Kanım mi düşük acaba Dr sadece vitamin vermisti

Benim tüm ağrılarım magnezyum, potasyum, demir vs içeren vitamin ilacı ile geçti cnm.

Canım vitamin takviyesi almıyor musun? Birde bol bol c vitamini. Bende griptim ama 2-3 güne geçti.

tazyikle suyu püskürtünce az da olsa açılıyor. o kitler nezle olduğumda çok işe yaradı üstelik 10 tane filan tuz var içinde ben bazen bir iki saat ara vererek iki kez yapıyordum. Siz bilirsiniz tabii

Zeytin yağı sür tatlım dudakların için. Burun tıkanıklığı bende de vardı sağolsun burdan arkadaşlar daha yüksek yastık kullan demişlerdi öyle yaptım şimdi rahatım.

3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde
Ben bugün doktora sordum reflü dedi gaviscon şurup yazalım erken başlamış bu belirti dedi birde madensuyu önerdi. Madensuyuna limon sıkıyorsan bence hiç bir zararı olmaz hatta magnezyum açısından yararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…