2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah suphanallah kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın normal ultrasonla mı gördü doktorun ve kesın mı yüzde verdımı canım?

Maşallah suphanallah kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın normal ultrasonla mı gördü doktorun ve kesın mı yüzde verdımı canım?

Evet tatlım geçen hafta bacak arası kapalıydı görememişti bugün yine sordum dur bakim dedi kızın olacak dedi , hatta ben kesin değildir demi bekleyelim birşey almayalım demi dedim :) yoo sen kız annesi olucaksın dedi çok kesin konuştu ,tabi Allahın hikmetinden sual olunmaz ama doktor bey kız diyor

Gözünaydın canım sonuçlarınız iyi çıkmış maşallah

belirtilerin nelerdi canim

Hadi hayırlı olsun canım

Soğuk soğuk iyi oluyor.Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Canim sacla alakali deil o benim oglanin saclar masallah peruk gibi dogmustu hic yanma yasamadim bunda midem yanio buda keltos mu dogcak ne
Saç çıkınca mide yanması olur derler ya ondan saçımı çıkıyor acaba dedim :)
Gastrit vardı bende belki ondandır.ama bugüne kadar mideyle ilgili bişey yaşamadım bulantı falan sadece 3 4 gündür yanıyor onu da sodaya limon sıkıp içerek rahatlatıyorum iyi geliyor doğru yapmışım demek :)
canım öyle büyük bir mağazadan almadım konyadayım ben hamile butiği gördüm dışarda bakıyım dedim iyikide bakmışım tam istediğim gibi buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…