2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla cnm bende bana olmaz diye dusundum ama pantolonlarimida giyemiodum sıkıo die korkuodum bende 1.5 kilo kadar almstm. 38 beden hamile pantonu aldm bide hamile kilotlu corabi eteklerle giymek icin pentiden 3 beden zaten 3 den basliomus cok memnun kaldm. Pantolonu bugun ilkkez kullandm cok rahattm

bende geçen gün aldım hamile taytı göbeğe gelen kısmı ayarlı olursa şimdide giyebilirsin canım ben öyle aldım çok rahatladım açıkçası

Videodan foto çekmeye çalıştım. Cinsiyet tahmini var mı?

Eklentiler

• 4308CA81-3E9D-4FE3-B6D2-34C4D12F043B.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 62
3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde

3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde
Limonlu soda olarak aliyorsan zararli da limonu sodaya kendin ekliyorsan doğru yoldasın canim :)

Hazır limonlu ise yararından çok zarari var cnm sade sodaya limon sık iç daha saglikli

yok canım kendim ekliyorum sade sodaya bu aralar favorim :)
Ben de sade icecegim birazdan herhalde aksama kadar vücudumda mineral falan kalmiyor canim istiyor aksamlari .Bir de yarina hazirlik yapayim duş ,ütü off cok heyecanliyim bebegimi gorcem .Sabahin o saatinde hic bir kuvvet beni yatagimdan kaldiramaz ama bu tospik simdiden kaldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…