2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım :) bu arada senin paylaştığın takvim bende tuttu
Ana vallah çok sevindim inşallah bendede tutar.dün bebeğime iç zıbın aldım allahım bu kadar minikmiydiniz siz diye seviyorum kafayı yiyorum heralde bide üç tane bere aldım yeter heralde üç tane her ay küçük küçük şeyler alim diyorum tek tük son aylarda çoğaltırım allhın izniyle

Ne güzel canım cinsiyeti erken öğrenmişsin kızlar kolay belli etmez benimde dündü ikili tarama usg ölçümü güzel çıktı tahlillerim aynı öğleden sonra çıkacaktı saat 4 te gittim bidaha bir saat sıra bekledim sonuç sıfır ikili tarama yapan cihaz bozukmuş yarın öğleden sonra ara dediler inşallah kanda güzel çıkar

Lcw den aldm evet bence beden beden almicaz zaten onemli olan gobek kismi orasida acilio buyuyo gibi bi dene derm

Maşallah canım rabbim kolaylık versin benimkide riskli bu aralar hep erkek duyuyorduk umut oldun valla şimdi bana tabi önce sağlık
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bunan önce iki erkek düşüğüm var bakalım kızım bananasip olur inşallah canm :) rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Günaydın kızlar ....

Gece rüyamda kız bebeğim olacağını öğreniyordum kendim erkek hissediyorum o yüzden pek sevinmiyorum falan tövbe yarabbim sonra karnımı kızım kızım diye sevmeye başlıyorum ... Çok gerçekçiydi :) 2.defa böyle kızım olacak diye rüya görüyorum Allah'ım gündüz niyetine sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah kızda olur erkekte.

Gunaydin cnm senin takvim nsl takvim benimkini de hesaplarmisin bi :) 21.01.1988 doğumluyum yumurtlamam ekim de

günaydın kızlar....
ben hala düzelemedim
birde dilimin ucunda aft var ne konuşabiliyorum ne bişi yiyebiliyorum off

günaydın kızlar....
ben hala düzelemedim
birde dilimin ucunda aft var ne konuşabiliyorum ne bişi yiyebiliyorum off
Geçmiş olsun canım tam hastalık ayları valla bende tırsıyorum eşim bazen arabadayken hapşırıyor ağzınıda kapatmıyor bi çemkiriyom adama bak bana bulaştırırsan zor atlatırım dikkat et diyorum oda başlıyo söylenmeye amaaaan hapşırma sigara içme parfüm sıkma napim ben şimdi hamileyim yani herşey ağır geliyo

Herkese hayırlı cumalar. Bişe sorucam şimdi ben diğer gebelikte rüyamda adet olduğumu gördüm ve ardından bebek öldü bu gece adet olduğumu görüyorum ped falan var uyandım ve korktum açıkçası benim gibi olup çocuğu düşen biliyomusinz korkuyorum vede rüyalarım çıkar

Herkeste tuttu mu acaba, başka yanılan varmıdır?acayip merak sardım bu takvimlere bu ara
Yok canım ya herkeste tutmuyor dün hastanedeydim bayanın biri kıza hamile son ayı Çin Rus erkek demiş bebek kız önceden Çin takviminin çok tuttuğunu duyuyordum şimdi çok yanılan duyuyorum ama nub ile ramzi teorisinin çok tuttuğunu biliyorum burdada çok kişide tuttu

Canım rüyaların çoğu bilinçaltı hele hamileyken karmakarışık rüyalar görüyoruz her gece rüya görüyorum iyice uykuya dalmadan rüya görmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…