2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bunan önce iki erkek düşüğüm var bakalım kızım bananasip olur inşallah canm :) rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Amin canım inşallah sağlık girince işin içine insan cinsiyeti arka plana atıyo rabbim önce sağlık sonra gönlümüzdeki hayırlı muradları versin

Hadi bakalım hayırlısı saol cnm :) benim her yerde kız çıkıyo bakalım ne olacak çok merak ediyorum haftaya perşembe gidicem doktora kismetse bakalım gösterecek mi :)
İnşaşlah gösterir minik şey bende 3 hafta sonra gidicem belki görünür

Gunaydinn kizlar bebegimi gördüm cok şükür .Biraz gergindim hic hareket etmiyordu .Dr rahatla dedi kendimi biraktigim anda hareketlendi
Ense burnu normal ikili vermedim .
Hani dr 16 dan once cinsiyet soylemem de soylemem diyordu ya damardan girdim ikna ettim israrlarim uzerine tahminde bulundu az sonra foto atcam bir de siz bakin

At bakalim canin foto gelmeden erkek diorum bakalim

Hiç düşünmeyin öyle şeyler herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.

Kızlar günaydın ben de şimdi doktordan geldim 13. Haftadayım ve doktorum bebeğin erkek görünüyor dedi geçenlerde arkadaşın buraya yüklediği takvime göre doğru çıktı. Ramzi teorisine göre kızdı o teori de tutmadı rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi darısı cinsiyeti merak eden tüm hamişlerin başına

tatlım sakin ol lütfen iyi düşün iyi olsun bebişin kocaman olmuş birşeycik olmaz artık Allahın izniyle ...

bu bebeiş aynı benim bebişime benziyor yapı olarak benimki kız bebişmiş acaba seninkidemi kız

Erkek dimi canim
Kizlar da baksin da simdi söylersem gecersiz olur tahminler.Ben burdaki yorumlara da güvendiğim icin hemen soylemek istemiyorum .Ayyy cok heyecanli dr un agzindan zor da olsa laf aldim yaa daha bisey demem kiramadi .Ben cok kuralciyim olmaz falan filan derken soyleyiverdi

Veritas34 canım içine kuşku düşürme hiç. Rüyalarımız bilinçaltımızın göstergesi aklına getirmemeye çalış, bebeğin sağlıkla büyüyüp doğacak inşallah bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…