2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bir de dr omega 3 verdi duzenli balik yiyemedigim icin .Kan sonuclarim da öğlen çıkacak .Dr doguma babayi almiyormus normalde hastane aliyor ama bu dr biraz degisik ya Turk erkeklerine uygun degil dedi .Cok olagan disi durumlarda alıyoruz zor hastalarda dedi

bilenlere bir ödül varmı acaba bu kadar bekliyoruz

Aynbizde heycanla beklioruz canimmm sende bi soyleyiverrrr

Bende istiorum esim yanimda olsun die ama bakalim nssil olcak

Hayırlı Cumalar canım. İyi düşünelim iyi olsun herşey. Geçen hafta bende aynı rüyayı gördüm. Ablamlardayım adet oluyorum ama kimseye de söyleyemiyorum evin içinde ped arıyordum öyle uyandım. Uyandıktan sonra hamile kadın adet mi görür dedim kendi kendime ama aklıma kötü şeyler getirmedim. Sende gönlünü ferah tut hiçbirşey olmayacak hayırlısıyla bebişlerimize

Ruyada kanamasi oldugu goren hamislerin kizi olurmus canim

Bende istiorum esim yanimda olsun die ama bakalim nssil olcak
Diger dr aliyormus o da hastane degistircek belki de onun pesine takilcam bakalim .Dr acikladi tatli tatli söyledikleri de mantiksiz gelmedi açıkçası. Dedi ki ikiniz de heyecanli olcaksiniz o seni yatistirmak yerine daha da heyecanlanacaksin .Bir de doguma beraber giren ciftlerde dogumdan sonrasi soguma olabiliyormuş .

Himmm sezeryan dogum benim ki farkeder mi acaba ama mantikli evet

Sizin takvim farklı ama Çin ya da rus takvimine benzemiyor. Adı ne acaba takvimin

Amin canım amin inşş sağlıkla alalım kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…