2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşş bi tane düşük yapmıştım yine aynı rüyayı görüp korkum o yüzden inş sağlıkla alırız kucağğmıze bebeklerimizi

Kızlar bu değerlerden hangisi kalp atış sayısını gösteriyor acaba?

Eklentiler

• A7821984-9F86-4A85-B39F-5841E255BF33.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
Amin canım inşallah

Rüyan hayıra çıksın inşallah.. ne görürsen gör rüyanı güzel yorumla..anlamı kötü bile olsa ilk güzel yorumlayan birine anlat ki güzel çıksın... bn neye yorumlarsan o olura inanıyorum...git bebeğine kırmızı panrolon fln al :)

Evet ilk iyiye yormak lazım şimdi biraz araştırdım kk den ama çok hayırlı şeyler yazmıyo millet ümmü sübyan varmış bebekleri öldürüyomuş mu ne ilk defa duydum şaşırdım. En iyisi iyi bi hocadan muska yazdırmak. Bende var ama kendim yaptım muskayı ay hayra gitsin inşş

O öyle denk gelmiştir canım rüyaların tersi çıkar hem etkisinde çok kalmışsın ondan da görmüş ola bilirsin ben de şimdiki hamileliğim sık sık görüyorum adet olduğumu çünkü bundan önce 2 tane kaybettim diye ama her gece görüyordum önceleri hatta kanlar içinde yüzdüğümü bile gördüm zamanla azaldı artık 2 haftadır görmüyorum çok şükür zamanla hamileliğine alıştıkça o korkular da azalacak içinde bir rahatlama olacaktır her gece yatağa girdiğinde şöyle de " Allah'ım kötü rüyalardan , kabuslardan , doğal afetlerden , şeytanın şerrinden , her türlü kötülükten sana sığınırım " , Allah'ın izniyle rahat uyku çekersin inşallah bebeğini de sağ salim kucağına alırsın inşallah

Rabbim hayirlara cikarsin kötu dusunme
ve koru ruya gorunce yatakta uyaninca sol tarafa tükür ve kimseye anlatma ilk kim yorumlarsa o yonde
yasarsin ruyani
Esim ekrandan cekmis elimizdeki net olmadi fazla
Eki Görüntüle 2092922
canim %/60 kiz olabilir

İnşş sağ salim alırız bebeklerimizi iyi bi hocadan muska alsaydım iyiydi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…