2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Heh oldu kızlar, burda parlak mavi göbek kordon. Altta kalp gibi bür yer var kukumsu. Ama o dudak gibi seyin ucunda cıkıntı var. İşte onu ben anlamadı

Su an alttan görüyoruz tam, mavi kısım göbeğinin oldugu yer üstte ve altta bacaklar var . Çömmüş gibi.

Kızlar benim arkadaşa gönderdim bebeğin usg sini tamam şimdi net söylüyorum kız bu bebek dedi nerden anladın ki dedim buraya yazıyorum görürsünüz dedi şok oldum dedi ki kızların eli kolu ayağı erkeklere göre daha geç belirginleşiyor dedi hiç öyle bir şey duymadım dedim hala ısrarla kız bu bebek hazırlanalım hemen falan dedi olabilirmi öyle bişey yani kemik yapısı vs herkes söylüyor ama belki usg cihazından da kaynaklanıyor olabilir

Bence elinin kolunun belirginleşmesi usg cihazındandır. Bence nub daha mantıklı

Ama tepeden de böyle gözüküyor. Ben buna pipi dedim. Doktor bacak arasına baktı bacak arası boş dedi. Acaba bu klitoris mi. Aşağı bakan pipi mi olur yahu.
He he çok sevimli yaaa yesin annesi maşallah baya pipi ve pipinin altındaki şeyler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…