2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 12+3 görüntüsü benimki ama nub 10 da oluşmaya başlıyo 12 tamamen tAmamlanıyo diye biliyorum ben
Valla yavrum bence erkek olsa dik bir pipi görürdün diyorım ben. Oğullarında nasıldı? Bak bende o kısım yok cunku oğlum açmadı18. Haftaya kadar

Mesela bu görüntüde benimkini açıklıyo. Ben bu acıdan görebildim cunku. Üstten ve bacak arasından. Benımkını yandan görmedim ben.

Valla yavrum bence erkek olsa dik bir pipi görürdün diyorım ben. Oğullarında nasıldı? Bak bende o kısım yok cunku oğlum açmadı18. Haftaya kadar
Hay yorumunu seveyim çokta ümitlenmek istemiyorum ama benim ilk 17 haftalıktı diğeri 22 haftalıktı gösterdiler erkek olmalarına rağmen geç gösterdiler çünkü doğru pozisyon yoktu ama dediğin gibi bunun bariz bacak arası kısmı belirgin ve çıkıntı yok işin garibi 10 haftada da çıkıntı vs yoktu hep o kısım açık bunda utanmaz mıdır nedir bu kız şimdi bak çok kızdımyerim onu ben

Annem de söyler erkeğin herseyi hemen oluşur diye

Kızlar 13. Haftada bebişlerimiz hareketleri hissedilcek seviyede oluyormu? Sanki böyle bir çekilme oluyor, titreşim sanki. Bağırsak hareketiyle karıştırıyorum galiba.

Öyle tabi canım benimki merak yoksa yeter ki sağlıklı hayırlı bor evlat olsun yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…