- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.161
Oturmazlar ki bi kızım olsa bakar bana kızım allahın izniyleAhh canim benim 3 katli apartman yaptir ilerde bi kata biri bi kata birini oturt ikiside gozunun onunde olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturmazlar ki bi kızım olsa bakar bana kızım allahın izniyleAhh canim benim 3 katli apartman yaptir ilerde bi kata biri bi kata birini oturt ikiside gozunun onunde olsun
Bayan sevgilisi mi vardiBen çoğu ünlüyü gördüm özellikle naşide Göktürk'ü iki kere sahneye çıktı otelde Allah rahmet eylesin alkolikti kadın kahvaltıda alkol öğlen alkol birde bayan sevgilisi vardı gerçekten hayatları çok farklı ama bir tek çoşkun sabah çok düzgün efendi bir insandı gerçekten onun kadar beyfendi insan görmedim ben
Sonra acısını çıkaracaksın yaniGelinlerime mi bana mı iki gelinim olucak daha bide bunda cinsiyeti bilmiyom benim kaynanam çok çekmiş gelinlerime çektirmicem ben diyordu ilk evlendiğim zaman bende çektirmicem![]()
Aaa kaynana olarak elini vur masayaa yanimda olcaniz dieOturmazlar ki bi kızım olsa bakar bana kızım allahın izniyle
EvetB
Bayan sevgilisi mi vardi![]()
Bana der gelin sen sanki kaynanan ile çok mu oturdun cadı kaynana der kesinAaa kaynana olarak elini vur masayaa yanimda olcaniz die![]()
Ayy Allah rahmet eylesin ben pek oncesini bilmem son hastakik doneminde duymustumEvetAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kanserden vefat etmişti ama çıplak sesi bile çok güzeldi
![]()
Hahahahah kız olursa simdiki, sal üstlerine onlar düşünsün. Ay bak aekadasım da hamile erkek bebek onjn 27. Hafta falan. Geçen annem geldi bana toparladı bi beni derledi. Gitti. Kız anneleri işte. Kız dedim erkek anneleri yapmaz bunu işte yırttık işten güçten. Bi de el üstünde tutulurlar annem de annem. Anneler gününde ilk kayınvalidelere gidilir. Hediyenin hası ona alınır falan. Ayy bi acıdan da şanslı gördüm kendimi ay dedi hiç düsünmedim bunu eveet. Bizde bir üni zamanı bekar evi olayı olur işte. Benim de bu sefer kız gibi. Dalga gece gece. Ben de derimki ilerde ben kız evlat yetiştirmedim görümce yetiştirdimBenim iki oğlan var hali hazırda ben iki kere Semra olurum heralde
Aynen ya bizene onların hayatlarından bana çok karıştılar bekarken kendi annem babam hiç karışmazdı ama evlendikten sonra kaynana kayınpeder hep tepemizdelerdi bide demezmi böyle yaparsan daha iyi yani yine karışmak gibi olmasında der bide arkasındanSonra acısını çıkaracaksın yaniben emekli olur Datça'ya yerleşirim oğlumla gelinim ne yapmak isterlerse yapsınlar
hayatımı yaşamak istiyorum

Ayyy ogullarimizi isteyen bizle oturmayida kabul etsinn onlariii bizzzz dogurdukkkBana der gelin sen sanki kaynanan ile çok mu oturdun cadı kaynana der kesin
Ben hasta olduğunu öğrenince şaşırmadım çünkü düzgün hayatı Yok gece çalış sabah uyan alkol iç geceye kadar sonra sahneye çık gerçekten bu hastalıklarda yaşam şeklimiz etkiliyorAyy Allah rahmet eylesin ben pek oncesini bilmem son hastakik doneminde duymustum
Süper tespit çok yaşa emiHahahahah kız olursa simdiki, sal üstlerine onlar düşünsün. Ay bak aekadasım da hamile erkek bebek onjn 27. Hafta falan. Geçen annem geldi bana toparladı bi beni derledi. Gitti. Kız anneleri işte. Kız dedim erkek anneleri yapmaz bunu işte yırttık işten güçten. Bi de el üstünde tutulurlar annem de annem. Anneler gününde ilk kayınvalidelere gidilir. Hediyenin hası ona alınır falan. Ayy bi acıdan da şanslı gördüm kendimi ay dedi hiç düsünmedim bunu eveet. Bizde bir üni zamanı bekar evi olayı olur işte. Benim de bu sefer kız gibi. Dalga gece gece. Ben de derimki ilerde ben kız evlat yetiştirmedim görümce yetiştirdim
Ya canim isin sakasi bitarafada evli bi ciftin hayatina secimlerine cok mudahil olmuycak anne babalarAynen ya bizene onların hayatlarından bana çok karıştılar bekarken kendi annem babam hiç karışmazdı ama evlendikten sonra kaynana kayınpeder hep tepemizdelerdi bide demezmi böyle yaparsan daha iyi yani yine karışmak gibi olmasında der bide arkasından![]()
Yok demem büyük konuşmiim de yineAaa kaynana olarak elini vur masayaa yanimda olcaniz die![]()
Kesinlikle öyleYa canim isin sakasi bitarafada evli bi ciftin hayatina secimlerine cok mudahil olmuycak anne babalar![]()
Iyi gecelr tatlimmmCici kaynanalar ben kaçıyorum iyi geceler![]()

Ay bi arkadasim vardi hamile kaldigi aydan asermeye basladi (sozde) ay gece canim sunu bunu istio dio carsiya gonderiomus biraz abartti yani adam artik dioki sen daha dogurma olan bana oluo ama her gun bise istiodu yaa kiz sora ta bi aldi 35 kiloyu
At canim bakarizİyi geceler kızlar. Cadılık planlarıns devam edelim sonra. :))) ay benim su minnakın resimlerıne bı bakın sonra. Ay inat ettım bunu erken çakoxlicam. Saf gıbı oğlanda 18 e kadar beklefim.