2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

B
Bayan sevgilisi mi vardi

Gelinlerime mi bana mı iki gelinim olucak daha bide bunda cinsiyeti bilmiyom benim kaynanam çok çekmiş gelinlerime çektirmicem ben diyordu ilk evlendiğim zaman bende çektirmicem
Sonra acısını çıkaracaksın yani ben emekli olur Datça'ya yerleşirim oğlumla gelinim ne yapmak isterlerse yapsınlar hayatımı yaşamak istiyorum

Benim iki oğlan var hali hazırda ben iki kere Semra olurum heralde
Hahahahah kız olursa simdiki, sal üstlerine onlar düşünsün. Ay bak aekadasım da hamile erkek bebek onjn 27. Hafta falan. Geçen annem geldi bana toparladı bi beni derledi. Gitti. Kız anneleri işte. Kız dedim erkek anneleri yapmaz bunu işte yırttık işten güçten. Bi de el üstünde tutulurlar annem de annem. Anneler gününde ilk kayınvalidelere gidilir. Hediyenin hası ona alınır falan. Ayy bi acıdan da şanslı gördüm kendimi ay dedi hiç düsünmedim bunu eveet. Bizde bir üni zamanı bekar evi olayı olur işte. Benim de bu sefer kız gibi. Dalga gece gece. Ben de derimki ilerde ben kız evlat yetiştirmedim görümce yetiştirdim

Sonra acısını çıkaracaksın yani ben emekli olur Datça'ya yerleşirim oğlumla gelinim ne yapmak isterlerse yapsınlar hayatımı yaşamak istiyorum
Aynen ya bizene onların hayatlarından bana çok karıştılar bekarken kendi annem babam hiç karışmazdı ama evlendikten sonra kaynana kayınpeder hep tepemizdelerdi bide demezmi böyle yaparsan daha iyi yani yine karışmak gibi olmasında der bide arkasından

Ayy Allah rahmet eylesin ben pek oncesini bilmem son hastakik doneminde duymustum
Ben hasta olduğunu öğrenince şaşırmadım çünkü düzgün hayatı Yok gece çalış sabah uyan alkol iç geceye kadar sonra sahneye çık gerçekten bu hastalıklarda yaşam şeklimiz etkiliyor

Süper tespit çok yaşa emi

Ya canim isin sakasi bitarafada evli bi ciftin hayatina secimlerine cok mudahil olmuycak anne babalar

Yazik ya kocaya yazik

İyi geceler kızlar. Cadılık planlarıns devam edelim sonra. :))) ay benim su minnakın resimlerıne bı bakın sonra. Ay inat ettım bunu erken çakoxlicam. Saf gıbı oğlanda 18 e kadar beklefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…