2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni haftada hatta soldaki 3 gun buyuk iki bebegin gelisimi canim

Belli deil ama sol kiz sag erkek die tahmin edioruz ebe arkadasla malum o cok goruo oda ayni seyi soluo hep erkk bebek hmn eller kollr belli olur die
Bence sağdaki erkek. Bacak arasında cıkıntı var sanki daha yukarda. Ama kordon da olabilri.

Merhaba beni de yazar mısınız

Bence sağdaki erkek. Bacak arasında cıkıntı var sanki daha yukarda. Ama kordon da olabilri.
Bizde ole dioruz canim bak gorumcemin birinin kizi var dierinin oglu ayni donem kaldilar iki kardes ve erkk hamis olanin fotolar hep belliydi her yeri kiz olanim anlamk zordu kafa nere falan die yani bedefe oyuzden dedim kiz die onunkinin haftasinda benim oglanim ultrason fotosu bildigin eller kollar kafa hep acik ve netti

bence cihaz farkı da cok. Annenin vucudu da önemli, önceden sezeryanlıysa bile fark oluyır bence. Bana cinsiyette bi nub teorisi mantıklı geliyor. Onu da çürüten olmus.

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayim 3. Çocuğa gebeyim 18 temmuz diyolar doktorlar ama sezaryen olduğu için 6 temmuzda dogarim büyük ihtimal sizin bebişle cinsiyet gösterdi mi benim henüz kesin bişey yok evet benimde sağ taraftaki bebek bakalım cinsiyeti ne çok merak ediyorum

Ayni haftada hatta soldaki 3 gun buyuk iki bebegin gelisimi canim

Belli deil ama sol kiz sag erkek die tahmin edioruz ebe arkadasla malum o cok goruo oda ayni seyi soluo hep erkk bebek hmn eller kollr belli olur die
Aynen canım yazdıktan sonra düşündüm soldaki daha bi yuvarlacık sağdaki daha ayrıntılı boyun gövde daha belirgin soldaki kız sağdaki erkek gibi

Kalp atım hızı da mantıklı geliyor bana mesela.

Allh anali babali buyutsun cnm saglikla al bebisinide kucagina dier cocuklarn kiz erkek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…