2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kiyafet alinca benim topigimde paylasmayi unutmayin kizlar .

Ya cok guvenme canim ozaman detayli bakmasi lazim ki 15sn olacak ismi
Mecburi devlet hastanes olunca .. Hatta 3. Saniyede 13 haftalık sağlıklı kız bebek dedi sekmeden .. Bende bu kadar emin konuşunca vardır bir bildiği dedim Soru sormak mümkün değil zaten doktora 3 kişiyle birden konuşuyor .. Zorunlu olarak devlete gidenlere Allahım sabır versin

15 sn mi 1 dk bari olsaydi bizimki de 12.hafta oldugu icin 10 dk filan tuttu bu sefer .
Geçekten bende şaşırdım şiddetli baş ağrım vardı onun için gittim .. 3 dk sürmedi toplam muayene . Takipli doktor olmayınca ondan herhalde , sorularıma cevap alıp çıktım napayım ..

Ya devlet hastanelerinde durum icler acisi yaaa muanedeyken 3 kisi tepende sira beklio rahat olamiosun filan

Devlete gitmiyorum ama üniversite de devlet gibi 5 kişi giriyoruz usg ye 1 dk arayla 5 kişiye bakıyo tmm gönder

Canm bende de kotu bir baş agrisi var ne dedi dokyor bunun icin nasil gecicek
Ne mi dedi .. Aldığı nefesten tiskinenler var haline şükret dedi Vücuttaki kan basıncı arttığı için bu dönemlerde sıklıkla oluyormuş . 30una gün verdi devam ederse Nörolog görecekmiş Soğuk kompres yapıyorum enseme rahatlatıyor biraz . Doktor bey amca günde 3 e kadar parol içebilirsin dedi sadece

Seninde mi agrin car canim bende yasiorum bas agrisi ya suanda agrio zate
Benimde var aşırı derecede hemde dün çok üzüldüm ondan diye düşünüyorum ama şimdi sizide okuyunca aynıyız heralde kızlar vitaminlerinizi düzenli kullanın yoksa yakın haftalarda tansiyonuz düşer bayılırsınız ben ikinci oğlumda içemiyordum hemen hemen her sabah bayılıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…