2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle nasip kısmet Allahım gönlümüze göre verir inşallah ama doktor tahminim kız deyince 12 haftada ister istemez kafam karıştı
Ya banada kiz demisti 12 de cok takilma bana hemde yuzde 80 dedi az da bi oran degil demi ama 16 da erkek dedi 100 100 bak teorilerede takilma kiminde tutuo kiminde tutmuo

Ya banada kiz demisti 12 de cok takilma bana hemde yuzde 80 dedi az da bi oran degil demi ama 16 da erkek dedi 100 100 bak teorilerede takilma kiminde tutuo kiminde tutmuo
Meraktan ölücem çok huzursuzum aklımdan çıkmıyor rüyalarıma falan bile girer oldu artık net bir şekilde öğrenmek istiyorum Allah’ımın da izniyle

Ilk 12 yada 13 haftasi cok zor gecip duzelenler varmi kizlar ? Ben umudumu kaybetmek uzereyim hersey ayni! Bulanti ogurme tiksinme koku istahsizlik halsizlik yoruldum artik hasta olmaktan

Ben varım canım 8-12 hafta arası çok şiddetliydi. Hiç geçmeyecek gibi geliyordu. Şimdi şükür iyiyim.

İnternette araştırdım özellikle yabancı blog yazılarını okudum, çok ayrıntılı yorum yapılan siteler var. Arkadaşlarıma danıştım. YouTube reviewlarını izledim. Yani 1000 liraya da var 5000’e de gerçekten karar vermesi zor. Ben mamas & papas markasını tercih ettim.

Nobetci canim bugun kitap okuorum da canim genelde uykudan once benim ufaklik cizgifil bakio kafam allak bullak oldu
Anladım canım ay evet çizgi filmler insanın başını ağrıtıyor bende dergi almıştım ablamın poşetinde kalmış neyse yemekten sonra film filan bakarım yemekten sonra bugün zaten saat 13.00 kadar uyumuşum gece guguk kuşu gibi beklerim

Merhaba güzel anneler Cuma günü doktor kız bebek demişti . Ultrason görüntüsü isteyen arkadaşlarım vardı buraya bırakıyorum . Ben hala hiçbişeye benzetemiyorum

Eklentiler

• 84EF99E8-9F85-45C2-8866-42B5C090C4E5.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…