2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Devlete gitmiyorum ama üniversite de devlet gibi 5 kişi giriyoruz usg ye 1 dk arayla 5 kişiye bakıyo tmm gönder
Bir yanım hak veriyor talep çok akşama kadar 80-90 hasta bakıyor bir yanım da ilgi görmediğim için kızıyor Onlara da bize de bolca sabır gerek Sormak istediklerim vardı doktorun hengamesinden aklıma bile gelmedi

Aynen bende içmeyi düşünüyorum parolda var minosette var

ya canim okadar talep varsa talebe gore doktor atasinlar herkesin gebeligi ozel yani senin karnini cocugunu 10 kadin gormesimi gerek yani

Aynen soramıyoruz ben özelede gidicem 3 hafta önce gitmiştim bayan doktorum var ayın 20 si gibi gel dedi bende uygun bi günde gidicem bakalım belki öğrenirim bebeğim kızmı erkek mi

Kiz vana yazmadi vitamin 10 haftada gitmistim folik asite devam dedi gondrdi

ya canim okadar talep varsa talebe gore doktor atasinlar herkesin gebeligi ozel yani senin karnini cocugunu 10 kadin gormesimi gerek yani
Yani sistemin getirdiği sorunları doktora mal etmek doğru değil . Yine de birçok ülkeye göre çok çok iyi şartlar sayılabilir bizim şikayetlerimiz

Jeli silmek için peçete yoktu elimdeki hırkamla temizledim daha ne diyim .. Allah zorunlu gidenlerin yardımcısı olsun ..
Bayaa kötü bi devlet hastanesine denk gelmişsiniz Benim yaşadığım yerdeki doktorlara dikkat ettim artık laf anlatmaktan bıktıkları için milleti azarlıyorlar ki ben bile bazen oturduğum yerde beklerken anlamamalarına sinir oluyorum ama bana davranışları hep iyi yönde oldu çok şükür. Burdaki özellerden bile daha bilgililer özel tahlil parası alıyor bişey yok diyor eve gönderiyor van bölge hastanesi hep hastalıkları buluyor. Tamam özel gibi sürekli güler yüz çok ilgi yok ama soruna cevapta veriyorlar uzun süre ultrason keyfi yapıp yatamıyorsun en azından güvenilir ellerde hissediyorsun.

Aynen bende içmeyi düşünüyorum parolda var minosette var
Ben 1 tane içtim dün banamısın demedi .. Eski usul patates falan sardım . Özellikle bişey için eğilince gözkapaklarıma kadar sızladım . Yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor bi tuhaf oldum

Jeli silmek için peçete yoktu elimdeki hırkamla temizledim daha ne diyim .. Allah zorunlu gidenlerin yardımcısı olsun ..
Doktorun hatası değil canım ben birebir gördüm fatih bey diye bi doktora gittim devlette peçete kalmamıştı dur diğer odalardan çalim gelim dedi sekreteri ben alırım dedi yok yok sen otur hava alim hem dedi çıktı aldı geldi. Bence peçeteyi istemeliydiniz kimse üstüne başına sürmek zorunda değil o jeli.

Yani sistemin getirdiği sorunları doktora mal etmek doğru değil . Yine de birçok ülkeye göre çok çok iyi şartlar sayılabilir bizim şikayetlerimiz
Ya doktora soleylenecek soz yok canim eger iki doktorsan adam basi 80 hastan varsa gunluk misal bakmak zorunda isini yapio hemde belirili saatler icerisinde ama buna sistemin el atmasi lazim yani doktora da yazik her hasta ayri bi durum denildigi gibi anlattigini anlamayan hastalar var

Doğuda görev yerimiz şu an ve inanın doktorla zor iletişim kurduk Türkçe yi zor ve fazla şiveli kullanıyor hastalarla Arapça yada kürtçe konuşuyor . Bebeğimi görebilmenin rahatlığını yaşadım sadece .. İmkanlarım sınırlı olsa o hastaneye gitmek durumunda kalsam sürekli endişeli ve evhamlı olurdum Acelesinden ben soru sormayı bile akıl edemedim ki Buda çok değişik bir tecrübe olarak kaldı cebimde

Çok çok haklısın yani herkesin her dakika özele gidecek maddi gücü olmayabiliyor ve doktora gittiğinde rahatsızlığını anlamak istiyor . İstiyor istiyor da .. Talepler karşılanamıyor . Ama buda bir yandan güzellik sağlıyor özeller daha çok rekabet ediyor fiyatları güzelleşiyor . Ben doğuda bir hastaneye gidiyorum 35 lira muayene ücreti mesela Darısı büyükşehirlere

Kızlar doktor basta aynı babası bu dedı :) hem de bir kaç defa :) ama sonra bebiş kıpırdayınca bacak arasına baktı kıza benzıyor bacak arası bos dedı :) kıza benzıyor ıkı hafta sonra netleştirelim dedi :) 14+4 sizce bu günden sonra yanılma payı varmı çünkü bebeiş baya büyük olsa görürdü bacak arasında diye düşünüyorum benim ilk çocuğum yeterlı hayırlı sağlıklı olsun ama merakta ediyorum :)

Ya doguda yuksekova devlette bir tabe kadin dogumcu vardi adam ikadar ilgiliydi hepsine vakit ayiriodu sora bi dogun yapan kadin odasinda dusuo ölüo doktoru sucladilar adami dovdulerr yogun bakimda yatti adam napsin foktorlarda istee ya allah sabir versin

Kızlar baş ağrısı bu haftalarda normalmiş. İlaç içmek yerine eczanelerde baş ağrısı için satılan Roll on’lar var. Bal ağrısı için özel. Yanlış hatırlamıyorsam 10 liraya almıştım. İçinde mentollü yağlar var. Ağrıyan yere sürüyorsunuz mentol kokusu etkiliyor sanırım. Eczacım önerdi. Siz de bir araştırıp deneyebilirsiniz. İlaç içmekten daha sağlıklı geldi bana.

Bende sivasta 45 tlye gidiorum

Peçete rica ettim duymadı sekreterinin yanına gitti O kadar bekleyen hastanın içinde resmen çığlık attım sesimi duyurmak için tekrar kullnabileceğim peçete var mı diye Kalmamış dedi .. Çantam eşimdeydi mecbur elime gelen ilk şeyle temizledim Diğer odalardan çalmakta ayrı bir komedi

İşte gelde üzülme doktorun haline ..

İşte gelde üzülme doktorun haline ..
Yaa ainn bi kere muane olnustum doktora sorada bu olay yasandi haa adamin yasadigi bu ilk olay deilmis yani adami yine sebepsiz yere cok darp etmisler gidebilirdi tayin isteyip ama gitmeyip gorevini yapmis zaten o adamda gidrrse baska doktorlar gelmek istemio cevre ilcelere gitmek zorundalar yani insanimizda yapilan hizmete bir bukadar nankorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…