- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #15.501
Bir yanım hak veriyor talep çok akşama kadar 80-90 hasta bakıyor bir yanım da ilgi görmediğim için kızıyorDevlete gitmiyorum ama üniversite de devlet gibi 5 kişi giriyoruz usg ye 1 dk arayla 5 kişiye bakıyo tmm gönder
Yaaaa sorma canim ainnJeli silmek için peçete yoktu elimdeki hırkamla temizledim daha ne diyim .. Allah zorunlu gidenlerin yardımcısı olsun ..
Aynen bende içmeyi düşünüyorum parolda var minosette varNe mi dedi .. Aldığı nefesten tiskinenler var haline şükret dediVücuttaki kan basıncı arttığı için bu dönemlerde sıklıkla oluyormuş . 30una gün verdi devam ederse Nörolog görecekmiş Soğuk kompres yapıyorum enseme rahatlatıyor biraz . Doktor bey amca günde 3 e kadar parol içebilirsin dedi sadece
ya canim okadar talep varsa talebe gore doktor atasinlar herkesin gebeligi ozel yani senin karnini cocugunu 10 kadin gormesimi gerek yaniBir yanım hak veriyor talep çok akşama kadar 80-90 hasta bakıyor bir yanım da ilgi görmediğim için kızıyorOnlara da bize de bolca sabır gerek Sormak istediklerim vardı doktorun hengamesinden aklıma bile gelmedi
Aynen soramıyoruz ben özelede gidicem 3 hafta önce gitmiştim bayan doktorum var ayın 20 si gibi gel dedi bende uygun bi günde gidicem bakalım belki öğrenirim bebeğim kızmı erkek miBir yanım hak veriyor talep çok akşama kadar 80-90 hasta bakıyor bir yanım da ilgi görmediğim için kızıyorOnlara da bize de bolca sabır gerek Sormak istediklerim vardı doktorun hengamesinden aklıma bile gelmedi
Kiz vana yazmadi vitamin 10 haftada gitmistim folik asite devam dedi gondrdiBenimde var aşırı derecede hemde dün çok üzüldüm ondan diye düşünüyorum ama şimdi sizide okuyunca aynıyız heralde kızlar vitaminlerinizi düzenli kullanın yoksa yakın haftalarda tansiyonuz düşer bayılırsınız ben ikinci oğlumda içemiyordum hemen hemen her sabah bayılıyordum
Yani sistemin getirdiği sorunları doktora mal etmek doğru değil . Yine de birçok ülkeye göre çok çok iyi şartlar sayılabilir bizim şikayetlerimizya canim okadar talep varsa talebe gore doktor atasinlar herkesin gebeligi ozel yani senin karnini cocugunu 10 kadin gormesimi gerek yani
Bayaa kötü bi devlet hastanesine denk gelmişsiniz Benim yaşadığım yerdeki doktorlara dikkat ettim artık laf anlatmaktan bıktıkları için milleti azarlıyorlar ki ben bile bazen oturduğum yerde beklerken anlamamalarına sinir oluyorum ama bana davranışları hep iyi yönde oldu çok şükür. Burdaki özellerden bile daha bilgililer özel tahlil parası alıyor bişey yok diyor eve gönderiyor van bölge hastanesi hep hastalıkları buluyor. Tamam özel gibi sürekli güler yüz çok ilgi yok ama soruna cevapta veriyorlar uzun süre ultrason keyfi yapıp yatamıyorsun en azından güvenilir ellerde hissediyorsun.Jeli silmek için peçete yoktu elimdeki hırkamla temizledim daha ne diyim .. Allah zorunlu gidenlerin yardımcısı olsun ..
Ben 1 tane içtim dün banamısın demedi .. Eski usul patates falan sardım . Özellikle bişey için eğilince gözkapaklarıma kadar sızladım . Yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor bi tuhaf oldumAynen bende içmeyi düşünüyorum parolda var minosette var
Doktorun hatası değil canım ben birebir gördüm fatih bey diye bi doktora gittim devlette peçete kalmamıştı dur diğer odalardan çalim gelim dedi sekreteri ben alırım dedi yok yok sen otur hava alim hem dedi çıktı aldı geldi. Bence peçeteyi istemeliydiniz kimse üstüne başına sürmek zorunda değil o jeli.Jeli silmek için peçete yoktu elimdeki hırkamla temizledim daha ne diyim .. Allah zorunlu gidenlerin yardımcısı olsun ..
Ya doktora soleylenecek soz yok canim eger iki doktorsan adam basi 80 hastan varsa gunluk misal bakmak zorunda isini yapio hemde belirili saatler icerisinde ama buna sistemin el atmasi lazim yani doktora da yazik her hasta ayri bi durum denildigi gibi anlattigini anlamayan hastalar varYani sistemin getirdiği sorunları doktora mal etmek doğru değil . Yine de birçok ülkeye göre çok çok iyi şartlar sayılabilir bizim şikayetlerimiz
Doğuda görev yerimiz şu an ve inanın doktorla zor iletişim kurduk Türkçe yi zor ve fazla şiveli kullanıyor hastalarla Arapça yada kürtçe konuşuyor . Bebeğimi görebilmenin rahatlığını yaşadım sadece .. İmkanlarım sınırlı olsa o hastaneye gitmek durumunda kalsam sürekli endişeli ve evhamlı olurdumBayaa kötü bi devlet hastanesine denk gelmişsiniz Benim yaşadığım yerdeki doktorlara dikkat ettim artık laf anlatmaktan bıktıkları için milleti azarlıyorlar ki ben bile bazen oturduğum yerde beklerken anlamamalarına sinir oluyorum ama bana davranışları hep iyi yönde oldu çok şükür. Burdaki özellerden bile daha bilgililer özel tahlil parası alıyor bişey yok diyor eve gönderiyor van bölge hastanesi hep hastalıkları buluyor. Tamam özel gibi sürekli güler yüz çok ilgi yok ama soruna cevapta veriyorlar uzun süre ultrason keyfi yapıp yatamıyorsun en azından güvenilir ellerde hissediyorsun.
Çok çok haklısın yani herkesin her dakika özele gidecek maddi gücü olmayabiliyor ve doktora gittiğinde rahatsızlığını anlamak istiyor . İstiyor istiyor da .. Talepler karşılanamıyor . Ama buda bir yandan güzellik sağlıyor özeller daha çok rekabet ediyor fiyatları güzelleşiyor . Ben doğuda bir hastaneye gidiyorum 35 lira muayene ücreti meselaYa doktora soleylenecek soz yok canim eger iki doktorsan adam basi 80 hastan varsa gunluk misal bakmak zorunda isini yapio hemde belirili saatler icerisinde ama buna sistemin el atmasi lazim yani doktora da yazik her hasta ayri bi durum denildigi gibi anlattigini anlamayan hastalar var
Ya doguda yuksekova devlette bir tabe kadin dogumcu vardi adam ikadar ilgiliydi hepsine vakit ayiriodu sora bi dogun yapan kadin odasinda dusuo ölüo doktoru sucladilar adami dovdulerr yogun bakimda yatti adam napsin foktorlarda istee ya allah sabir versinDoğuda görev yerimiz şu an ve inanın doktorla zor iletişim kurduk Türkçe yi zor ve fazla şiveli kullanıyor hastalarla Arapça yada kürtçe konuşuyor . Bebeğimi görebilmenin rahatlığını yaşadım sadece .. İmkanlarım sınırlı olsa o hastaneye gitmek durumunda kalsam sürekli endişeli ve evhamlı olurdumAcelesinden ben soru sormayı bile akıl edemedim ki Buda çok değişik bir tecrübe olarak kaldı cebimde
Bende sivasta 45 tlye gidiorumÇok çok haklısın yani herkesin her dakika özele gidecek maddi gücü olmayabiliyor ve doktora gittiğinde rahatsızlığını anlamak istiyor . İstiyor istiyor da .. Talepler karşılanamıyor . Ama buda bir yandan güzellik sağlıyor özeller daha çok rekabet ediyor fiyatları güzelleşiyor . Ben doğuda bir hastaneye gidiyorum 35 lira muayene ücreti meselaDarısı büyükşehirlere
Peçete rica ettim duymadı sekreterinin yanına gittiDoktorun hatası değil canım ben birebir gördüm fatih bey diye bi doktora gittim devlette peçete kalmamıştı dur diğer odalardan çalim gelim dedi sekreteri ben alırım dedi yok yok sen otur hava alim hem dedi çıktı aldı geldi. Bence peçeteyi istemeliydiniz kimse üstüne başına sürmek zorunda değil o jeli.
İşte gelde üzülme doktorun haline ..Ya doguda yuksekova devlette bir tabe kadin dogumcu vardi adam ikadar ilgiliydi hepsine vakit ayiriodu sora bi dogun yapan kadin odasinda dusuo ölüo doktoru sucladilar adami dovdulerr yogun bakimda yatti adam napsin foktorlarda istee ya allah sabir versin
Yaa ainn bi kere muane olnustum doktora sorada bu olay yasandi haa adamin yasadigi bu ilk olay deilmis yani adami yine sebepsiz yere cok darp etmisler gidebilirdi tayin isteyip ama gitmeyip gorevini yapmis zaten o adamda gidrrse baska doktorlar gelmek istemio cevre ilcelere gitmek zorundalar yani insanimizda yapilan hizmete bir bukadar nankorrİşte gelde üzülme doktorun haline ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?